Kaynana elti sorunu

Valla ben sadece kayınvalidesini yeni eltisinden kıskanan bir kadın görüyorum. Sizle uğraşan yok ki. Onların arasının, muhabbetinin çok iyi olmasından size ne? Niye sizi çatlatsınlar? Valla orada ortam içinde söylediklerinizden tutun, buraya yazdıklarınıza kadar görünen, sorun sizde yani. Hayatınızda kv'den başka uğraşıniz yok mu? Bir de hamileyim, çocuğuma bir şey olursa diye mağdurları oynamışsınız. O zaman bir doktora görünün yani kıskançlık sorununuz için. Kendi kendinize sorun çıkaran sizsiniz. Elalemi suçlamayın boşa.

Bende ortada sorun goremiyorum. Kv ne guzel mesafeli davraniyo. Sende ona gore mesafeni alirsin. Cok laubali olmak zaten iyi degildir.

Sanırım bir kayinvalidesiniz böyle konuştuğumuz göre konuyu da nasıl okuyup neresinden anladiysaniz biraz anlayışınız kıt heralde

Sanırım bir kayinvalidesiniz böyle konuştuğumuz göre konuyu da nasıl okuyup neresinden anladiysaniz biraz anlayışınız kıt heralde
Ya cevabı beğenmeyip eleştiri alınca terbiyesizleşmeyin bi. Sorun sizde. Benim kv mi gelin mi elti mi olduğum farketmez. Karşıt cevap kaldıramayıp seviyeyi indirecekseniz konu açmazsınız buraya. Hayret bir şey.

Karşıdan gelen cevaba tahammülünuz yoksa yazmazsiniz siz düşüncenizi söylerken iyide ben söyleyince mi kötü

Karşıdan gelen cevaba tahammülünuz yoksa yazmazsiniz siz düşüncenizi söylerken iyide ben söyleyince mi kötü
Kötü içerik yaptım ilk yazdığınızı. Siz önce saygılı eleştiriyle terbiyesizliği ayrırın, sonra burada karşı cevaba tahammülden bahsedin.

Benim eltimle kayınvalidem de birlik olur beni dışlarlardı ilk evlendiğimde, ne oldu, eltim defolup gitti şimdi boşanıyorlar.
Kimin ne olacağı belli olmaz tatlım.

Bu saatten sonra büyük ihtimal konuşmam ama bu durum en fazla 1 ay sürer sonra bizi yine zorla cagirirlar ve yine aynı ortamda aynı şekil olur birde 1 ay sonra beni özür dilemek zorunda bırakırlar

Hayır canım niye özür dilemek zorunda kalıyormuşsun. Sen çizgini hiç bozma hiç umurunda diilmiş gibi davran ortamlarına girdiğin zaman kayınvaliden'e sitem etme. Aksine halinden memnun gibi davran. İnsanlar zayıf noktanı öğrendiler mi en çok orayı hedef alırlar ki o zaman daha fazla canın yanar.

Benim eltimle kayınvalidem de birlik olur beni dışlarlardı ilk evlendiğimde, ne oldu, eltim defolup gitti şimdi boşanıyorlar.
Kimin ne olacağı belli olmaz tatlım.
Bunun öyle bi ihtimali yok canım tabi herseyi allah bilir de çünkü ilk nişanlısı ndan ayrıldı sonra başka biriyle evlendi ondanda ayrıldı şimdi bu 3. Ncü ne yapsa kötü diyemezler deseler herkesin gözünde bunlar suçlu olur o yüzden onu el üstünde tutmaktan bizi dışliyorlar

Aynen öyle canım zaten bugün gitmişler hemen face beraber fotoğraf atmislar

Canim sayginda kusur etmedikten sonra kaynana kayinbaba bilmem ne hicte kafaya takilcak insanlar bile degil.
Yahu sen esinle evleniyorsun. Esinin ailesi ile gercekten aran cok iyi olur elektrikler tutar kafalar uyar yakin olunur.
Ama boyle insan mahluku ciktiklari zaman gordugun yerde merhaba Merhaba yapar gecersin.
Yuzune iki saat gulersin haa haa hii hii yaparsın yanindan ciktimi unutursun.
Ararsa sorarsin aramazsa sormazsin.
Gelirse görürsün gelmezse hiiccc aklina bile getirmezsin.
Yani esin ile evlendin diye onlara bir bagliligin yok aslinda.
Herkes kendi ailesinden sorumlu.
Iste oyle illet bir sey ki onceden kavun degil ya koklayip anlayamiyor insan nasil bunlar diye.
O yuzden salla gitsin. 3 gunluk dunya deger mi ?
Birde hamilesin yani yazik degil mi ?
Senin uzuntunden stresinden nasil etkileniyor bebisin.
Bir an once takmamaya bak tavrını koy.

Çok doğru söylüyorsun zaten ben bu dediklerini yapmaya çalışıyorum tek sorun kafama çok takıp kendimi üzüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…