- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Çok doğru söylüyorsun zaten ben bu dediklerini yapmaya çalışıyorum tek sorun kafama çok takıp kendimi üzüyorum
ben evlendigim gunden beri esimin ailesi ile gorusmuyorum. hamileyim, esimle telefonda gorustuklerinde benim yahut bebegin sihhatini dahi sormuyorlar. umrum da degil; cunku ben onlara gelin olmak icin evlenmedim, esime es olmak icin evlendim. size de ayni yaklasimi oneririm.Öyle değil işte eşimin yanında çok degerliyim allah razı olsun ama dusunsene kayinvalide elti olarak bile gormesen biri seni evine davet ediyor yada bir gezmeye düğüne gidiyorsunuz beraber orda seninle muhattap olunmuyor yalnız birakiliyorsun dışlaniyorsun sen olsan ne yapardın ve bunu sürekli yapıyorlar aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsun gitmeme gibi bir sansinda yok bir oluyor 2 oluyor 7 ay boyunca sürekli böyle ne kadar Üzülmez ne kadar kafana takmazsin
eşin sustuğu için yapıyolar. karşındaki insanı öyle bir bastıracakki yüzünüze bakamayacakEvet o bütün olanları görüyor ve onlara da söylüyor ama kayinvalide kayinpederi bir gaza getiriyor kayinpeder de başlıyor kufretmeye insan dusmanina söylemez dediği lafları birde el gün tanımaz herkesin içinde söyler eşim de milletin içinde daha fazla rezil olmamak için susmak zorunda kaliyor
Herkezin canı cehenneme senin bebeğinden önemlimi ben taktım kafaya da ne oldu hani beni.takan varmı yok? Yine gelini kıymetli... Çok üzülürsün inanki bak. Onlar sana öylemi yapıyor sende tam tersini yap hiç umursama gül neşeli ol hayatını yaşadığını göster. Çok çabuk yıpranırsın...Slm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum
Eltim ilk gelin ve 15 yıldır evlilerdi, dediğim gibi hiçbirimizin garantisi yok.Bunun öyle bi ihtimali yok canım tabi herseyi allah bilir de çünkü ilk nişanlısı ndan ayrıldı sonra başka biriyle evlendi ondanda ayrıldı şimdi bu 3. Ncü ne yapsa kötü diyemezler deseler herkesin gözünde bunlar suçlu olur o yüzden onu el üstünde tutmaktan bizi dışliyorlar
İyi de canım sen bir de hamile halinle neden kv ile yeni eltiyi takıyorsun.. hiç dert edilecek şeyler mi bunlar bir de ağlıyorsun iki gündür..Slm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum
uzulduğun şeye bak bende ikinci gelinim ama hep mesafeliyim aman büyük gelinle yeterki iyi olsunlar benden uzak olsunlar.sizinki kıskançlık bence sevmeyin kv bu kadarSlm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Ayneeennn... :)haha haa çok gördük böylelerini..çok muhabbet tez ayırırmış canım, tasalanma yakında darbeyi alır, omuzunda ağlamaya gelir .. bu hep böyle olmuştur...
İmkansız gibi bahsetmişsinÖyle değil işte eşimin yanında çok degerliyim allah razı olsun ama dusunsene kayinvalide elti olarak bile gormesen biri seni evine davet ediyor yada bir gezmeye düğüne gidiyorsunuz beraber orda seninle muhattap olunmuyor yalnız birakiliyorsun dışlaniyorsun sen olsan ne yapardın ve bunu sürekli yapıyorlar aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsun gitmeme gibi bir sansinda yok bir oluyor 2 oluyor 7 ay boyunca sürekli böyle ne kadar Üzülmez ne kadar kafana takmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?