Canım saygıdan dolayı sorarsın ona bısye demem sayet kv den yakın oturu aramasın merak etmesın senı dye ama oda abartmıs Esım ızın verıcek gıtt annene dıcek ben anneme gıdıyorum dıcem kv cıkıp gıdemezsın dıcek Allah yukarda buyuk ne yaprım onu bılıorum yanı :) kv denız galıba eskı adetlerı surdurcem dıye ugrasıor bence esınızle konsuun cocuk degılsınız sızde evlenmıs kendınıze aıt bır evınız bır duzenınız kısaca bı yasamınız var onun dedıklerı ıel hareket etmek sacma
Bazen buraya yazılanların şaka olmasını istiyorum işte buda onlardan biri.arkadaşlar bizim annelerimiz babalarımız belki imkanları olmadı okuyamadılar kendilerini çok yetiştiremediler ve eski adetleri töreleri yaşamaktan yaşatmaktan kaçamadılar ama lutfen bizler boyle olmayalım ozellikle kız cocukları cok onemli.lutfen kızlarımızı ozguvenli yetiştirelim hayırlı kısmetten once hayırlı bir tahsil ve iş bulmalarını saglayalım ayaklarının uzerine saglam basmasını kendine ve ailesine hangi şartlar içinde olursa olsun guvenmesini saglayalım yoksa esaret kapıda onları bekliyor olacaktır.kayınvalideye sonsuz saygı duyulur belki biryere gidip gelirken haber verilir oda sonucda annemizdir ama izin almak ne demek ya.sen ve eşin ailelerinizin gozunde evlenicek 2 kişi bir hayat bir cekirdek aile kurabilecek yaşa olgunluga erişmişsinizde kapıdan cıkarken karar vericek aklamı sahip degilsiniz.lutfen kendinize bunu yapmayın yaptırmayın
Ah kuzum ! Isin cok zor ilk baslarda alistirdin sormalara daha dogrusu esin tesvik etmis.simdi onlarda alisti.oyle gelenek gibi suruyor . Esinle konussan oda annesiyle olmaz mi acaba ?
Canım saygıdan dolayı sorarsın ona bısye demem sayet kv den yakın oturu aramasın merak etmesın senı dye ama oda abartmıs Esım ızın verıcek gıtt annene dıcek ben anneme gıdıyorum dıcem kv cıkıp gıdemezsın dıcek Allah yukarda buyuk ne yaprım onu bılıorum yanı :) kv denız galıba eskı adetlerı surdurcem dıye ugrasıor bence esınızle konsuun cocuk degılsınız sızde evlenmıs kendınıze aıt bır evınız bır duzenınız kısaca bı yasamınız var onun dedıklerı ıel hareket etmek sacma
Keske saka olsa haklisin soylediklerine katiliyorum.ama maalesef bazi anneler cocuklari uzerinde otorite kurup hayatini yonetmelden hoslaniyor ve Benin kv de maalesef boyle
ben bütün ailesiyle birlikte aynı binadayım gizli bi yere asla gidemem görürler yoklugumu fark ederler mutlaka ama ben izin almam kimseye sölemem ailemden uzaktayım onlara gideceğimiz zaman bile yola cıkarken haber veririz gidiyoruz deriz belkı eşimden dolayı bu güvenım biliyorum ben cekınmem kayınvalıdemın yanında bile eşim ne derse o kimseye sormam ne yapıcagımı derim sorunda yaşamadım belkı siz gönül yapim derken emre girmişsiniz ama sıkıcı bi durum izin almak değiştirmek elinizde sölemeden cıkın gidiin fark ettiğinde unuttum aklımdan cıktı noldu önemlı bişyemi oldu anne de :) zamanla alışıtırabilrsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?