Kaynana esareti

Gecenlerde kv de evde yoktu bende soylemedim gittim gelince neden bana soylemedin araya bilirdin dedi Ben hem hassasligimdan hem de uzatdikca isin buyuyecegi icin cevap vermedim yani izine devam

cnm biraz taktik uygula bence. Mesela neden bana söylemedin dediğinde anneciğim X in haberi vardı o yüzden gerek duymadım dersin :)uzatırsa hiç cevap verme. kaale almıyomuş gibi davran. (benim bir arkadaşım vardı:kayınvalidesi şöyle yap böyle yap vs derdi, kız hiç cvp vermez ama bildiğini okurdu :)))))))

Birde bişeyi merak ettim. Sen eşinden izin alsan. Hazırlansan, anne ben çıkıyorum şuraya gideceğim desen. ondan izin almadığın için engel olmaya çalışırmı? İllede gitmeye kalksan ne yapar. az çok huyunu bilirsin.

Mutluluklar dilerim

Tesekkur ederim canim sag ol .tabii soyledigin gibi yapsam eger anneme yeni gittiysem (yeni derken bir hafta once falan)kv keyfi yerinde diyilse sorun olur kapidan bile donderir ama bu da beni daha cok uzer ama keyfi cok iyiyse en son gittigimden on bes gun falan gecmisse belki sorun olmaz ama ben de onun keyfini beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…