Eşim orayı beğenmemiş yaşanılacak yer değil dedi kendiside bu ay bitmeden gelecek ve tekrar dönmeyecek oraya hal böyle olunca bizde gitmiyoruz canım artık hayırlısı rabbimden
Cnm ne yapabilir sana bosattiracak degil ya annene gittin diye soylensin dursun kapiyi cek git alti ay nasil gitmedin 10 dk mesafelik yere insan cildirir yaaa bu kadar alttan alma teyzenmis ama anne yariligi yapmiyor ki kadin sana tam kaynanalik yapiyor. Teyzen bile boyle yapabiliyosa kusura bakma seytan gibi bisey bu. Onunla yasamak zorunda olsanda bu senin ve kocanin hayati. Kocana soyle gidecegim de kayinvalidenede kapida ben gidiyorum de. Sakin sorma. Hipnozdanda cik artik hayatini gencligini boyle esaret altinda gecirme lutfen biran once topla kendini. yaa cok sinirlendim okurken
eşinle güzelce konuş bence canım ondan izin al ben hep öyle yapıyorum ondan izin alıyorum sonrada kv me söylüyorum haber vermek için.sadece dün izin aldım çünkü bir işi vardı birlikte yapacaktık yağmur yağınca olmadı izin aldım geldim.anneni babanı ziyaret etmenin senin aslında onlara karşı bir görevin olduğunu, çocuğunuz varsa yada olunca sizin de evlendiği zaman onun size ziyarete gelmesini bekleyeceğini ifade edin.
teyzen yani annenin kiz kardesi oylemi?
ben hala anlamadim izin almadan gitsen ne yapabilir
en faezla suratini asar
hem annen cekiniyormu teyzenden?
izin babinda degilde haber verir gibi yapacaksin
"neden gidiyorsun yada daha gecen gittn" derse
anlamamazliga vurup ozledigini soyle gulumseyerek
kimse sana anneni ziyaret ediyorsun diye dusman olmaz
senin sindigini gorunce egosumu sisiyo anlamadim gitti
kv deden izin almak mı daha neler. ben ailemi istediğim zaman görürüm bunun için eşimden bile izin istemem. sadece haber veririm.
Haklisiniz seninde soyledigin gibi esinden dolayi ola bilir bu rahatlik Ben zamanin da esime sen ara anneme soyle derken o bana hayir senin araman da gerek dedigi icin belki de Boyle oldu belki ben de de cesaret eksikliyi vardi AMA artik deyismesini istiyorum
Bazen diyorum ki mantarlı kek yesem acaba böyle tuhaf davranır mıyım?!.. Ya pardonda siz neden kaynananızdan izin alıyorsunuz hem de annenize gitmek için?! Ben anneme gitmek isteyeceğim de birisi bana gitme izin vermiyorum diyecek.. Ciddi ciddi katliam sebebi :)) Allah size ve sizi bu yola sürükleyenlere akıl fikir versin, evli barklı insansınız, bir evin sorumluluğunu alıyorsanız kendi sorumluluğunuzu da pekala alabilirsiniz hem hangi kuvvet insanı annesi ile görüştürme de izine bağlayabilir ki? Siz buna asıl neden müsade ediyorsunuz? Böyle saygı mı olur? Böyle sevgi mi olur?
Kırk tane eş gelir de bir tane anne etmez...[/QUOTE keske bu sitenin varligindan daha once haberdar olsaiymisim yorlariniz beni kendime getiriyor tesekrlr.
farkındaysanız biz izin alalım istemiyoruz zaten bizden beklenen bu sene 2023 te olsa insanların kafası değişmiyorsa siz ne kadar modern görüşlü olsanızda durum değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?