Kaynana esareti

Evet iste bende bir az Hassas oldugum icin cok takiyordum AMA artik takmamaya calisiyorum AMA insanin sinirleri bozuluyor

annemlere gidebilirmiyim yerine annemlere gidiyorum dersen ne sorun yaşarsın? Yada hiç aramasan gittiğini duyduklarında sana ne tepki verirler

Gecenlerde kv de evde yoktu bende soylemedim gittim gelince neden bana soylemedin araya bilirdin dedi Ben hem hassasligimdan hem de uzatdikca isin buyuyecegi icin cevap vermedim yani izine devam

senin ailenin tepkisini merak ettim ben.
kızımın bir yaştan sonra izin alarak bir şeyleri yapması benim onu iyi yetiştiremediğimi gösterir.

Ah cnm krdesm o da ayri bi konu tabi Ben isin basini anlatmadim.ailem benim nasil sakin uyusal birisi oldugumu biliyor saygida kusur etme AMA cok ta kendini ezdirme dedi.zaten annem kendini yedi bitirdi nasil razi oldum bu evliliye diye (kv em teyzem)stresten hasta oldu ya cocuk dogdugunda bi kac kez gelip gitti annem yardim icin bi gun kv e geldiyinde annem bizden cikip eve gidiyordu bunu gorunce kv e kudurdu gizlice gelip gidiyorsunuz demek ve neler dedi annem de bi daha bize gelmedi .artik telef.konusmalarm bile dinleniyordu.ah daha neler neler.

Zaten bu yuz den konu you actim deyisirken desteye ihtiyacim var guven eksikliyim var soyledigin gibi dort yilda sindirmisler beni

Kayınvalıden Teyzen mı gercekten
Kendı oz yegenıne bunu yapıyor demek yazıklar olsun !

Ya bi de gecenlerde oylen iki falan gibi gittim aksam 8 de geldim.gelince bana demei bu zamanq kadar nerdeydin diye neden gec kaldin diye Ben de esimi bekledigimi soyledim ona da bir az soylendi insan etkileniyor iste

demek annene bile yetişiyor bu kadın.olmadı baban sert çıksın,eniştesi diye çekinir belki.
eşini alıp karşısına konuşabilir ya da.
ama en iyisi senin halletmen.
yapamam diye bir şey yok,insanlar ne zor durumlarla başa çıkıyor mecburiyetten.
bak anneler bugün var yarın yok.varken hasret kalma ailene.çok yanarsın bir delinin kaprisi yüzünden göremediğin günlere.

herkesin gönlü olsun dersen böyle kendin olamazsın..
taviz tavizi doğurur.

canım seni çok iyi anlıyorum ben doğrusu
benim ayınvalidemlerde çok yakında oturuyor
ilk başlarda bende senin gibiydim
ama zamanla değişmk zorunda olduğumu farkettim
her çıkmamda sormamaya yavaş yavaş onları çokta takmadığımı göstermeye başladım
onlarda alıştılar
elbette yine saygı gösteriyorum seviyorumda ama eskisi gibi danışmıyorum
hatta kafama göre takılıyorrum bile

bazen burda bır konu okuyunca konu sahıbını omuzlarından tutup sıddetlıce sarsmak ıstıyorum kendınıze gelın bunu kendınıze nasıl reva gorursunuz dıye
yanı allah askına gıtmek ıstedıgınız yer bellı evlenmıs barklanmıssınız neden kendınıze bunu yaptırıyorsunuz karsı gelmek cok mu zor he he deyın ama bıldıgınızı okuyun soylenecektır umursamayın zaten sozlerının umursanmadıgını gorunce vaz gececektır ama hemen pes etmez tabıı once canınızı cıkartır yanı sabırlı olun bu arada esınızıde ısleyın onun onemlı oldugunu sadece ona baglı yasamak ıstedıgınızı normal olanın bu oldugunu falan soyleyın
bırde teyzenızmıs anlamıyorum ya nasıl boyle olabılır ınsan
allah yardımcınız olsun ama boyle devam etmeyın dısınızı gosterın bıraz

anneme gitmek için niye kv den izin alacam
kv anasına giderken benden izin alsın o zaman
tövbe tövbe ya
yapma arkadaşım kv ne ya ister ailene gidersin ister komşuna
ona neymiş ya

eşinde anneme sor diyormuş ilginç yanisiz çocukmusunuz kendi kararlarınızı veremiyormusunuz eşine ben gideceğim geleceğim yerin hesabını senden başka kimseye vermek zorunda değilim kocaman kadınım de ve bir daha kaynananı izin için arama yavaş yavaş onlar da alışırlar sessiz kalma canım

Cok haklisin canim zaten birisi bana soyleyince kafam dank ediyor dunyadan ayirdilar tum gun evdeyim su an calismiyorum da sadece onlari goruyorum hipnozlu gibiyim iyiki burasi var.annecim de kendi derdine dusdu zaten

canım sen galiba ipin ucunu baştan kaptırdın kaynanaya.bence eşinle konuş.anlat durumu söylersede söylesin.benim kaynanam yok gerçi ama ben olsam öle yapardım

Ne guzel canim senin adina sevindim ne kadardir evlisiniz?

Evlendigim ilk yil cok daha zordu ben cok soylemiyordum gidiyim diye bir az korku da vardi kendisi de bana bi kere bile annene gitmek istermisin demedi ve boylece tam alti Ay gidemedim annemlere on dklk mesafede.ya cnm bnm qaliba sizin bi turkmenistana gitme durumunuz. Vardi ne oldu?

Kizlar dun izin cikmamisdi annemlere gidememesimdim ya bu gun gittim.pek de izinsiz sayilmaz cunku dun konusurken soylemisdim yarim giderim diye AMA bu gun tekraren aramadim bi daha bakalim hayirlisi kizlar

Eşim orayı beğenmemiş yaşanılacak yer değil dedi kendiside bu ay bitmeden gelecek ve tekrar dönmeyecek oraya hal böyle olunca bizde gitmiyoruz canım artık hayırlısı rabbimden

Cnm ne yapabilir sana bosattiracak degil ya annene gittin diye soylensin dursun kapiyi cek git alti ay nasil gitmedin 10 dk mesafelik yere insan cildirir yaaa bu kadar alttan alma teyzenmis ama anne yariligi yapmiyor ki kadin sana tam kaynanalik yapiyor. Teyzen bile boyle yapabiliyosa kusura bakma seytan gibi bisey bu. Onunla yasamak zorunda olsanda bu senin ve kocanin hayati. Kocana soyle gidecegim de kayinvalidenede kapida ben gidiyorum de. Sakin sorma. Hipnozdanda cik artik hayatini gencligini boyle esaret altinda gecirme lutfen biran once topla kendini. yaa cok sinirlendim okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…