kaynana evini temizlemek

aynısı bana yapcak o kadının saçını başını yolarım bir erkek için değermi o olmazsa başkası olur sen taviz vermişsin ne dese susmuşsun yüz bulmuş sende de olmazsa annenin evine gidersin ondanmı korkucan ağzının payını ver kokuşmuş kadın de :D

konuları mı karıştırdınız acaba? tüm bunları k.validesine mi yapsın anlayamadım gerçekten? önce saçını başını yolsun (eşinin annnesinin),sonra kokuşmuş kadın desin ağzının payını versin öyle mi? yok artık,bence siz başka konuya yazacaktınız da yanlışlık oldu.burada hiçbir kadın böyle birşey yazmadı k.valideleri için,ilk siz oldunuz tebrikler.merak ediyorum oğlunuz var mı?

Son düzenleme:
konuları mı karıştırdınız acaba? tüm bunları k.validesine mi yapsın anlayamadım gerçekten? önce saçını başını yolsun (eşinin annnesinin),sonra kokuşmuş kadın desin ağzının payını versin öyle mi? yok artık,bence siz başka konuya yazacaktınız da yanlışlık oldu.burada hiçbir kadın böyle birşey yazmadı k.valideleri için,ilk siz oldunuz tebrikler.merak ediyorum oğlunuz var mı?

bazıları kendini hiç yaşlanmayacak zannediyor:50:

Ne mutlu cok sansliymissin, bak bnde hamileyim 1 kg meyve dahi alip getirmis degil . Meyve gormedigi degilim, ama insan hatirlanmak istiyor. Tansiyonu cikti gecende hem aradik hem gittik , bnm kasilmalarim oldu hastanede serum takildi. Ne geldi ne bisey . Eeee senin kayinvaliden gibi olsa bizde bunlari yazmazdik ki bak seninki kadar degil ama bn sahsen saygida kusur etmemeye calisiyorum

evet cnm herkes bir olmuyo.benim kayinvalidem cadi olsaydi,bende ondan binkat cadi olurdum.myle oldugum insanlarda var.hatta esimde arada der " cirkefligin tuttu yine" diye. Valla kizlar ben sunu ogrendim,saygi duyulur ama kimseye kendimi ezdirmem.bi kere ezilmeye basladinmi surekli ustune gelirler.firsat vermiceksin, disini gostericeksin.ben uzulecegime karsimdaki uzulsun.

kizlar yazilanlari okuyunca tuhafima gidiyor. Benim kayinvalidem annemdir gercekten.Allah razi olsun.bi gideriz evine ne hizmet edecegini sasirir. Cay yapiim,kahve yapiim,yemek yeyin diye diye deli eder bizi. Hamileligim son zamanlarinda da yanimdaydi.bana hicbir is yaptirmadi.temizligimi yemegimizi herseyimizi yapti.bizi zaten anne kiz zannediyolar birazda benziyoruz birbirimize.her ortama uyum saglar.gideriz dugunlerde beraber oynariz falan.Allah bin kere razi olsun.

benimkide öyleydi ama ilk zamanlarmış meeğer o gösterilen yüz yalanmış
hamile kalıp eğilip kalkamayınca iş yapamayınca senin kızın ne iş yaptıki bana demiş anneme

aynısı bana yapcak o kadının saçını başını yolarım bir erkek için değermi o olmazsa başkası olur sen taviz vermişsin ne dese susmuşsun yüz bulmuş sende de olmazsa annenin evine gidersin ondanmı korkucan ağzının payını ver kokuşmuş kadın de :D

siz bekarsınız herhalde eve gitmek kolay ...eşim olmasa hiç bişeyi takmam eşimin kalbini kırmam onun için

hnüz birlikte oturuyorsunuz galiba bence kendini boşyere yıpratıyorsun ayrılınca bahane bulursun gitmezsin o da alar zaten gitmek istmdiğini

eger calismiyorsaniz ve kucuk cocugunuz yoksa haftada bir gidip kayinvalidenizin evini temizlemekten ne zarar gelir size aksine sevap kazanirsiniz ne var bunda yani yarin birgun sizde kayinvalide olunca ayni seyleri gelininizden beklemiyecekmisiniz,hele bir evinizi ayirin bir kendi evinize yerlesin duzeninizi oturtun en son dusuneceginiz sey bu konu olsun bu kadar abartmayin,diyelimki siz gorumcesiniz sizin gelininiz annenizin evini temizlemek istemiyor o zaman vay efendim nasil yapmaz die soylenirdiniz herhalde...

eger calismiyorsaniz ve kucuk cocugunuz yoksa haftada bir gidip kayinvalidenizin evini temizlemekten ne zarar gelir size aksine sevap kazanirsiniz ne var bunda yani yarin birgun sizde kayinvalide olunca ayni seyleri gelininizden beklemiyecekmisiniz,hele bir evinizi ayirin bir kendi evinize yerlesin duzeninizi oturtun en son dusuneceginiz sey bu konu olsun bu kadar abartmayin,diyelimki siz gorumcesiniz sizin gelininiz annenizin evini temizlemek istemiyor o zaman vay efendim nasil yapmaz die soylenirdiniz herhalde...

2.5 3e yaklaşmış kızım var çalışmıyorum temizlmek sorun deiğil amele yerine konmak sorun diğer sayfaları okuyun bence 2 ay hasta yattı evde ben baktım canım herşeyiyle

2.5 3e yaklaşmış kızım var çalışmıyorum temizlmek sorun deiğil amele yerine konmak sorun diğer sayfaları okuyun bence 2 ay hasta yattı evde ben baktım canım herşeyiyle

ALLAH BAGISLASIN CANIM kizini cokta kucuk sayilmaz...
canim kizi yokmus ne yapsin yani yasini almis birisi neden amele olasin ALLAH BILIYOR o yeter birde yaslilar yaslandikca cocuklasiyorlar alttan almak lazim...:34:

Anne sen merak etme ben hayırlısıyla evime çıkayım gerekirse kadın tutar onu gönderirim de :)))

herkeste aynı problem hele benimkini anlatsam yuhhh dersiniz ...yani aslında işin kolayı var temizlikçi kadınlar ne güne duruyor anlamam çağır temizlesin ne senin dilin yorulsun nede gelin hayret bişey yaaaa:47::47::47:

bnmkıde mılletın gelını gelıo kaynaynasının ewını temızlıo yok fılanca bır oturuyo dıye af sokmustu
hıc bısı dmedım ogun sınırden agladım hıdsıze bak dıye. esıme bagrdım cagrdım bıdaha teklıf etmedı
sende bısı soleme
gelemem temzlıkcı tut de yada sen gel bmkını temzle de daha uygun olur

Seni kışkırtmak için yapıyordur.Duymamış gibi davran.Evine geçtiğinde de gelemem anca kendi evimi temizliyorum dersin.Sen evlenene kadar kim temizliyormuş.

bende ööyle yapıyorumda sinirimdende çatlıycam eşime söyledim oda kendin keyfine gööre davran boşver dedi keşke eşimin yanında dese oy allahım sinirde ne kelime
çok şey yaşayıp eşimin hatrına susuyorum

en güzelini yapıyorsun. sakin ol. istediğini söylesin. üzme kendini. insanlar yaşlandıkça çok konuşuyor. aldırma hiç.

sana kendi çözümümü önereyim. kayınvalidemin evini temizlemeye birini tutuyorum. ben yapmıyorum ama yaptırıyorum.

böylece hem ben hem kayınvalidem yorulmamış oluyor, hemde gelin temizlik yaptırmış oluyor.

şuan hiç birşey deme,aynı çatı altındasın boşuna gerilmesin ortam... kaynanan desin desin dursun, sen eve çıktıgında onun evini temizlemeye gitmediginde, her yerde emrivakiyle evini temizletemeyecegini bişey yaptıramayacagını anlayacak..

K.valideniz bunu dayatma gibi söylemesi yanlış. Ama siz duymamazlıktan gelin, bende sevmiyorum bu tür dayatmaları, insanın yapası varsa da yapmıyor. Yaparsanız sevap işlerşiniz, ama yapmazsanız da size kisme dayatamaz bunu. Kendi annenize yardımcı oluyorsanız, ona da yardımcı olursunuz bu ayrı bir durum. Ama çocuklu bir kadının kendi evi dışında sürekli olarak başka bir evi temizlemesi çok zor. Lafta ne var ki demek kolay da uygulamak zor, gerçekçi olalım.

Son düzenleme:
Back
X