Kaynana, gel de sinir olma

Bak zıtlaşıcak olsam en son vukuatından sonra gitmezdim( evimden halımı benden izinsiz alıp kızına yolladı ne denir çaldı arakladı ) üfff bi sürü olay, valla ben hayatımda feleğin sillesini yemişim mutlu olmak için evlendim( hoş kimse mutsuz olmak için evlenmez) ama bırakmıyo insanı kendi haline, bende bu şekilde anne- kız v.s gelin ilişkisi istemezdim

Bu da senin imtihanin be canimm ... :KK43:

Canim sende yuzune deseydin, "Babama ziyarete neden gelmiyorsunuz" diye? Hic sordun mu merak ettim..
Öyle demedim de zorla gitse içinden gelmeden ne anlamı var ki, gidelim mi beraber sizde gelin demiştim öncesinde yok aman aman benim dizlerim ağrıyo oralara kadar gidemem dedi, ne denir ki

hepimiz bi gün kayınvalide olabiliriz o yüzden dikkatli olmak lazım

Afedersin, bu mevzunun ardından bi 1 saat geçti ki oğlum Dede'nin mezarına kaçta gideriz kaçta gelirsiniz diye sordu, bunu diyen sen misin? Yarın benim işim var ya ben gelemem dedim, aaaa nsl olurmuş, gelinsin sen demeye başladı, bak .... Hanım ben ağaç kovuğundan çıkmadım, gideceğim varsa da Dede'nin mezarına gitmicem babama da eşimde ben de gidicez, ben evden okur üflerim dede ye dedim

İşin var deyip kendi tarafının mezarlığına sen de gel diye ısrar ediyo, babama da gitmeyin diyo

eminim ki beni falan düşünmesi değil, aman evim iyi temiz olsun akrabaları gelcek bak bak gelinin evine muhabbeti, nefret ediyom bu kadından pislik

öyle olsaydı kv aman çabuk git gel veya hiç gitme temizlik daha önemli derdi.
Babanızın mezarınıza gitmemenizi hangi ara söyledi?
Derdi akrabaların evi temiz görmesi mi, babanızın mezarına gitmemeniz mi bir karar verin.
Kv dengesiz tamam ama bir kere bile gitmediği yerin ıssız olduğunu ve yalnız gidemeyeceğinizi bilemez heralde.
Bu kadar laf dönerken, yarın kocamla babamı ziyaret edicez, sonrasında biliyorsun temizliğim var, dedeye de başka bir zaman ayarlayalım mı? cümlesi neden gelmiyor aklınıza ben onu hiç anlayamıyorum.
Ayrıca halınızı (ç)almadı mı bu kişi ya yazık değil mi o halıcığa, bayram diye unutulmuş :(

Derdi akrabaların evi temiz görmesi mi, babanızın mezarına gitmemeniz mi bir karar verin.
Kv dengesiz tamam ama bir kere bile gitmediği yerin ıssız olduğunu ve yalnız gidemeyeceğinizi bilemez heralde.
Bu kadar laf dönerken, yarın kocamla babamı ziyaret edicez, sonrasında biliyorsun temizliğim var, dedeye de başka bir zaman ayarlayalım mı? cümlesi neden gelmiyor aklınıza ben onu hiç anlayamıyorum.
Ayrıca halınızı (ç)almadı mı bu kişi ya yazık değil mi o halıcığa, bayram diye unutulmuş :KK43:
. Nick inin hakkını veriyosun, k.v. Yarın kadın gelcek işin var dedi, ben atılmadan eşim gideriz gideriz dedi, ben dinlemek istedim o ara ne dicek du bakalım diye oğlum gitmeyin yarın da dedi sonra gidersiniz dedi, bu lafı bekledim neden gidilmicekmiş sen neden müdahale ediyosun dedim kaldı, sonra aradan biraz zaman geçti ki oğlum yarın Dede'nin mezarına gidelim lafı etti ben bişey demedim bana sen de gelicem diyince koptu kayış

Ayrıca halınızı (ç)almadı mı bu kişi ya yazık değil mi o halıcığa, bayram diye unutulmuş :KK43:
Dedeye başka zaman mı kadına de bakalım tansiyon tavanlarda, k.v. Kendi tarafının mezarlığına benimde gelmem için bana ısrar ediyo babamın ki biraz uzak diye kadının geleceğini söylüyo , kv görsellik takıntılı mazallah mezara gidince ev yalama yutma olmaz tam anlamıyla övünemez

Siz de tam veremiyorsunuz o zaman, roman gibi anlaşılır yazmıyorsunuz. Kayınvalidenizin laflarını oraya buraya çekebilmek için öteki anlamıyla tuhaf yazıyorsunuz, cümlelerinize yorumlara göre detay ekleniyor. Esenlikler dilerim bundan sonra. Yazmamam daha iyi.

Siz de tam veremiyorsunuz o zaman, roman gibi anlaşılır yazmıyorsunuz. Kayınvalidenizin laflarını oraya buraya çekebilmek için öteki anlamıyla tuhaf yazıyorsunuz, cümlelerinize yorumlara göre detay ekleniyor. Laf bekleyip, laf çarpmak için, kaldı, bozum oldu diyebilmek için meydan muharebesi gibi laf dalaşına girerseniz sonunda sinir olmamanız ilginç olurdu. Ben saf halimle anladım, eski konularınızdan hareketle siz gerginliğe bir türlü doyamadınız, esenlikler dilerim. Olumsuz sıfatlı kaynananın gelini nasıl oluyor sayenizde bir nebze olsun anladım ama çok teşekkür ederim.
Ona zeka denir , ne diyceğini bildiğim için peşin peşin konuşmam , az çok tahmin ederim boşa konuşmuyum diye, sağolsun hiç haksız çıkarmaz , beklenen lafını eder, sonrası malum. Laf dalaşına girmek değil ayrıca haklılığını konuşmak açık olmak. Sen nsl bi ilişki tercihin var k.v. Bilemem ama etkiye tepki

. Nick inin hakkını veriyosun, k.v. Yarın kadın gelcek işin var dedi, ben atılmadan eşim gideriz gideriz dedi, ben dinlemek istedim o ara ne dicek du bakalım diye oğlum gitmeyin yarın da dedi sonra gidersiniz dedi, bu lafı bekledim neden gidilmicekmiş sen neden müdahale ediyosun dedim kaldı, sonra aradan biraz zaman geçti ki oğlum yarın Dede'nin mezarına gidelim lafı etti ben bişey demedim bana sen de gelicem diyince koptu kayış

Oncelikle yakinlarinizi kaybetmissiniz, hem sizin hem de esinizin basisagolsun, sabir dilerim...

ikinci olarak kv.nin arkasindan boyle saydirmak yerine bu kadar deger verdigniz mezarlik ziyaretini savunmanizi ve gerekliligi konusunda tek basiniza da gidecek olsaniz taviz vermemenizi, benzer bicimde onlar icin de ayni tavri sergilemenizi bekler ve tavsiye ederim...

son olarak da size deger verip yorum yazan birine nickindeki ari anlaminda ya da onun tercihine bagli kendisi icin herhangi bir anlamda kullandigi sozcugu hakaret amacli kullanmaniz cok cirkin...
Birilerine hirslandiysaniz burdaki uyelerden degil direkt sorununuzun muhatabindan cikarin bunu,

Bdv.yi dertlesmek degil, stres atmak icin burada insanlara cemkirip rahatlamak icin kullanilan bir yer haline donusturduk iyice

Kadın ne demıs ki sinir olmussunuz zira yazdıklarınızda ben birsey göremedım..

Iyi akşamlar arkadaşlar, olay 2 gün önce oldu fırsat olmadı bugün yazabiliyorum, önceki gün akşam k.v. ye uğradık ertesi gün de arefe, eşime yarın ( babamın mezarı) ne zaman saat kaçta gideriz dedim, k.v. orda hemen lafa atladı, ama yarın sana temizliğe kadın gelmicek mi dedi, ee nolmuş gelcek dedim mezarlığa gidersen işlerin kalır dedi, kadın da yarım gün gelcek babamın kabri de 40 dk lık mesafe de, lafa sinir oldum onun düşüncesi eminim ki beni falan düşünmesi değil, aman evim iyi temiz olsun akrabaları gelcek bak bak gelinin evine muhabbeti, nefret ediyom bu kadından pislik
babandan daha mı değerliymiş evin temizliği .... saygısız

seni anlayabiliyorum banada düğünümde böyle gereksiz bir laf etmişlerdi ne gerek var, geç kalıyoruz tarzında kuru gürültüler, çok üzülmüş ve kızmıştım..Babam o benim ya sizin dakikalarınızdan daha önemli ve değerli...İnsanın damarına dokunur gibi oluyor bu tip laflar belki iyiliğine demiştir kötü niyeti yoktur kendince seni düşünmüştür ama konu çok derin ve saygı duyulması gereken bir konu...

Yalniz konu sahibi konuda ilk yazdiginda gayet ucu acik sekilde olanlari anlatiyor....Sonra gelen yorumlara,tepkilere vs... göre konuyu şekillendiriyor gibi geldi.... İlk yazdiğinda kv babasının mezarlıgına gitmesine felan birşey dememisdi sadece temizlik ve mezarlik ziyareti ayni gün mü yapacaksin tarzında sormuş.... Konu sahibinin uslubü tarzi farklı geldi.....

canım benim seni çok iyi anlıyorum seni öyle bi noktaya getirmişki ne dese batıyo,ama karışması da bence bana göre hiç hoş değil..sonuçta bir de babanın mezarı hiç kolay değil :( ama bence o sallasın başını sen bil işini,içine yük etme orda eşinin yanında cvbını ver..evine gelipte hırslanacağına direk cvbını ver otur takma,sana zarar kimseye bişe olmuyo

seninkinden memnun değilsen 1 haftalığına benimkini vereyim:) inan dönüşte eline ayağına sarılırsın kayınvalidenin:):):)

Back
X