Kaynana geldi maalesef

Vurarim mi
Vururum olmalı o
Vurarim diye kelime mi var 2 yaş filansa belki anca

Kız aileleri damadını sevmese bile kızı için hiçbir şeye karışmaz, idare eder.
Ama erkek aileleri gelini sevmeyince çocuğu da sevmiyor . Oğlunu sevdiği için oğlunun evine gelmiyor. Tam aksine oğlumun evi diye güç gösterisi yapmaya geliyor bence. Kadınlarımız tarafından anlaşılmayan şey bu.

Mantık basit çünkü; kızını seven anne kızının huzurunu kaçırmıyorsa, oğlunu seven anne de oğlunun huzurunu kaçırmamalı. Ama erkek anneleri özellikle huzur kaçsın diye yapıyor bunu. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Farklı şehirdesiniz kaynanayla anladığım kadarıyla ondan kalıyor. Hani diyorlar ya aynı sehirde olmak kötü bence farklı sehirde olmak daha kötü cünkü evine gelse aksam 2 saat oturup gitmek zorunda ama uzak mesafe olunca kalınıyor ve bunun zamanı belirsiz oluyor. Benim esimin ailesi de bana cok yanlıs yaptılar aynı sehir ve cok yakınız gün icinde kapımı calsalar acmadım bir süre sonra kapıdan döndükce gelmediler aksamları da bazen esim dısardayız dedi veya baska seyler dedi nadiren kabul etti. Oğulları onlara arada gitsin ama bana yaptıklarından sonra ben onlarla muhattap olmak zorunda değilim. Ve dinen de sıraı rahim akraba ziyareti kendi tarafın için farz ben onlarla görüsmek zorunda değilim ve misal anne babası hasta olsa evlatları bakmak zorunda dinen bakmak zorunda değilim oğlu gidip bakabilir

Bir ara aynı şehirdeydik. Yine de kalıyordu. Hayali benim evime çöreklenmek.

Son cümlelerinize katılıyorum.

Valla bende kv ye karşı aynı düşüncelerdeyim sizi çok iyi anlıyorum. Benimki de neler yaptı %80 benzer sizinkiyle. Benimki bir de üst katımda çocuklar neyin ne olduğunu anlarlar büyüyünce siz hiç bir şekilde kötülemeyin boşverin. Gitmiş sanırım gözünüz aydın bu arada

Biz de başta yakın oturuyorduk. 3 ay dayanabildim. 3 ay sonra çok uzağa taşıdım evimi.

Teşekkür ederim. Gitti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…