- 19 Kasım 2018
- 211
- 603
- 103
Utanmadan söylemiş bir de bunu yani!Benim kaynanam da eşime senin ve diğer abilerinin çocukları çok seviyorum kızımı da seviyorum ama cocuklarini sizinkiler kadar sevemiyorum demiş.
Hep aynı kafa.
Böyle durumlarda bence yapılabilecek en mantıklı şey,o problemli kötü niyetli büyüklerle,çocuklarımızı olabildiğince az biraraya getirmek.Çocuklara yansıtmayın. Bu şekilde çocuk yetiştirmiş olursunuz. İlerde zararını siz görürsünüz .Genelde çevremde gördüğüm kadarıyla kaynanası yada aile büyükleri ile bu tür sorunlar yaşayan kişiler çocukları büyüdükten sonra benzer davranışları kendisi yaşıyor
Bir dükkan aldılar ailecek tarlada çalışıp ve buradan kıza hisse vermediler.Utanmadan söylemiş bir de bunu yani!
İşte böyle kendi kızına bile değer vermeyen insanlardan ne beklenir ki.Bir dükkan aldılar ailecek tarlada çalışıp ve buradan kıza hisse vermediler.
Esime de vermek istemediler ama sonra birsekilde başka yerden aldı ama kıza hicbirsey vermediler.
Güya ilerde apartman varmış oradan ev vereceklermis hiç inanmıyorum.
Esim de diyor hani ayırmayin felan ama hikaye.
İki abisi var bir toprak vermez.
Kız da gelip iki ay onların evinde bunlara hizmet ediyor.
Ben olsam ugramam bile ama işte o da annesine kıyamıyor herhalde.
Allah sabır ve kolaylık versin size.Benim kayınvalidem çocuklara çok düşkün biri değil. Kızlardan olan torunlarına asla yüz vermez. Onun için önce erkek için evlatlar erkek torunlar önemli ama erkek çocuğundan olursa.
Bana gelme amacı da sırf torun sevmek değil gövde gösterisi yapmak. Burası benim oğlumun evi demek istiyor. Bir de şu an rahatsızlıkları var ve benim evime yerleşmek istiyor ama ben buna izin vermem.
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah sabır ve kolaylık versin size.
Nasil bakiyorsunuz ya ben profiline giremiyorum sınırlama getirdi yazıyorÇocuğum hastayken para isteyince iletişimi tamamen kesseler bende engellerdim açıkçası.
Siz yazınca baktım ama o konuda konu sahibi haklı.
Began yazısına tıkladığınızda mesajlar kısmına tıklayın, profile girmeye çalışmayın. Sadece mesajları görebiliyorsunuz çünkü.Nasil bakiyorsunuz ya ben profiline giremiyorum sınırlama getirdi yazıyor
Began yazısına tıkladığınızda mesajlar kısmına tıklayın, profile girmeye çalışmayın. Sadece mesajları görebiliyorsunuz çünkü.
Öyle bakılıyor bir de o konu BDV ye tekrar düştü dün. Birisi yorum yazmış sanırım.Nasil bakiyorsunuz ya ben profiline giremiyorum sınırlama getirdi yazıyor
Tabıı, kutsal p. p. kendinden ihraçBenim kaynanam da eşime senin ve diğer abilerinin çocukları çok seviyorum kızımı da seviyorum ama cocuklarini sizinkiler kadar sevemiyorum demiş.
Hep aynı kafa.
Sizin gözünüzde oğlunun çocukları olmuyor sanırım. Çocuğun iki ebeveyni oluyor diye biliyorduk ama sizin bilginiz farklı yönde sanırım.Istemedigi gelinin cocuklari
O kadar sevmedigi gelininin yasadigi eve mi yerlesmeyi planliyor? Sanki oglu mu bakacak ona, yine evin kadini bakacak bakarsa. Aklini peynir ekmekle yemis galiba. Esin annesinin gelmesini tamamen engellemeli. Bu durum annedir, hatadir affedilir cinsinden degil. Ben cart diye yirtarim valla hem kvyi hem oglunu. umarim bu sabrın sana ters yonde donmez. Esin bizde kalsa ne olur demez umarim.Benim kayınvalidem çocuklara çok düşkün biri değil. Kızlardan olan torunlarına asla yüz vermez. Onun için önce erkek için evlatlar erkek torunlar önemli ama erkek çocuğundan olursa.
Bana gelme amacı da sırf torun sevmek değil gövde gösterisi yapmak. Burası benim oğlumun evi demek istiyor. Bir de şu an rahatsızlıkları var ve benim evime yerleşmek istiyor ama ben buna izin vermem.
Eşim eğer annesine bakmak istiyorsa annesinin yanına gider istediği kadar bakar. Ben mecbur değilim böyle bir kadının kahrını çekmeye.O kadar sevmedigi gelininin yasadigi eve mi yerlesmeyi planliyor? Sanki oglu mu bakacak ona, yine evin kadini bakacak bakarsa. Aklini peynir ekmekle yemis galiba. Esin annesinin gelmesini tamamen engellemeli. Bu durum annedir, hatadir affedilir cinsinden degil. Ben cart diye yirtarim valla hem kvyi hem oglunu. umarim bu sabrın sana ters yonde donmez. Esin bizde kalsa ne olur demez umarim.
Ben esime aynen boyle soyledim, annenin evinde annene bak, istedigin kadar birlikte kalabilirsiniz dedim ve ciddiydim. Ogludur bakabilir, bakmak isteyebilir, gitsin baksin. En iyisini yaparsin, o kadin seni delirtir yoksa.Eşim eğer annesine bakmak istiyorsa annesinin yanına gider istediği kadar bakar. Ben mecbur değilim böyle bir kadının kahrını çekmeye.
2 gün bile bana yetti. Kadının gidişiyle yeniden doğdum sankiBen esime aynen boyle soyledim, annenin evinde annene bak, istedigin kadar birlikte kalabilirsiniz dedim ve ciddiydim. Ogludur bakabilir, bakmak isteyebilir, gitsin baksin. En iyisini yaparsin, o kadin seni delirtir yoksa.
2 gün bile bana yetti. Kadının gidişiyle yeniden doğdum sanki
Asla yapmayın zaten terst teper.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Kusura bakmayın ama o çocukların öteki ebeveynine asla saygı duymuyorsa (bakin sevgi demiyorum sevmek zorunda degil) ama saygı duymuyorsa o cocuklari görmeyi haketmiyor. Torun sevmek isteyen erkek tarafı gelinini insan yerine koyacak saygı gösterecek kendinden nefret ettirmeyecek, torun sevmek isteyen kız tarafı da ayni sekilde damadı insan yerine koyacak saygı gösterecek kendinden nefret ettirmeyecek. İyi ben o çocukları doğuran kadına bir gram saygi gostermeyim huzur vermeyim insan yerine bile koymayim ama onun doğurduğu çocukları görmek için gidip evinde kalıp yaptığı yemekleri yiyeyim utanmadan. Oğlunun çocukları oğlunun cocuklari. Oğlunu sevse böyle huzursuz etmez zaten. Ayrica anasını sevmediginiz bi cocugu asla gerçekten sevemezsiniz. tecrübeyle sabit.Sizin gözünüzde oğlunun çocukları olmuyor sanırım. Çocuğun iki ebeveyni oluyor diye biliyorduk ama sizin bilginiz farklı yönde sanırım.
İki gün için miydi bunca tantana? Ben de ağustosu sende geçirecek sandım2 gün bile bana yetti. Kadının gidişiyle yeniden doğdum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?