Kaynana geldi maalesef

Böyle durumlarda bence yapılabilecek en mantıklı şey,o problemli kötü niyetli büyüklerle,çocuklarımızı olabildiğince az biraraya getirmek.

Utanmadan söylemiş bir de bunu yani!
Bir dükkan aldılar ailecek tarlada çalışıp ve buradan kıza hisse vermediler.
Esime de vermek istemediler ama sonra birsekilde başka yerden aldı ama kıza hicbirsey vermediler.
Güya ilerde apartman varmış oradan ev vereceklermis hiç inanmıyorum.
Esim de diyor hani ayırmayin felan ama hikaye.
İki abisi var bir toprak vermez.
Kız da gelip iki ay onların evinde bunlara hizmet ediyor.
Ben olsam ugramam bile ama işte o da annesine kıyamıyor herhalde.

İşte böyle kendi kızına bile değer vermeyen insanlardan ne beklenir ki.

Allah sabır ve kolaylık versin size.

Benim kaynanam da eşime senin ve diğer abilerinin çocukları çok seviyorum kızımı da seviyorum ama cocuklarini sizinkiler kadar sevemiyorum demiş.
Hep aynı kafa.
Tabıı, kutsal p. p. kendinden ihraç Narsıst insanlar, o kızı ona bir yudum su vermese yeridir. Ama olmaz iste, kanıksanıyor mu nedir, bu sözleri duyaaa duya hizmet edilir, evi temizlenir, yıllarca mankurtlastırıyorlar çünki, düşünecek beyin hücresi bırakmıyorlar...

O kadar sevmedigi gelininin yasadigi eve mi yerlesmeyi planliyor? Sanki oglu mu bakacak ona, yine evin kadini bakacak bakarsa. Aklini peynir ekmekle yemis galiba. Esin annesinin gelmesini tamamen engellemeli. Bu durum annedir, hatadir affedilir cinsinden degil. Ben cart diye yirtarim valla hem kvyi hem oglunu. umarim bu sabrın sana ters yonde donmez. Esin bizde kalsa ne olur demez umarim.

Eşim eğer annesine bakmak istiyorsa annesinin yanına gider istediği kadar bakar. Ben mecbur değilim böyle bir kadının kahrını çekmeye.

Eşim eğer annesine bakmak istiyorsa annesinin yanına gider istediği kadar bakar. Ben mecbur değilim böyle bir kadının kahrını çekmeye.
Ben esime aynen boyle soyledim, annenin evinde annene bak, istedigin kadar birlikte kalabilirsiniz dedim ve ciddiydim. Ogludur bakabilir, bakmak isteyebilir, gitsin baksin. En iyisini yaparsin, o kadin seni delirtir yoksa.

Ben esime aynen boyle soyledim, annenin evinde annene bak, istedigin kadar birlikte kalabilirsiniz dedim ve ciddiydim. Ogludur bakabilir, bakmak isteyebilir, gitsin baksin. En iyisini yaparsin, o kadin seni delirtir yoksa.
2 gün bile bana yetti. Kadının gidişiyle yeniden doğdum sanki

Asla yapmayın zaten terst teper.

Sizin gözünüzde oğlunun çocukları olmuyor sanırım. Çocuğun iki ebeveyni oluyor diye biliyorduk ama sizin bilginiz farklı yönde sanırım.
Kusura bakmayın ama o çocukların öteki ebeveynine asla saygı duymuyorsa (bakin sevgi demiyorum sevmek zorunda degil) ama saygı duymuyorsa o cocuklari görmeyi haketmiyor. Torun sevmek isteyen erkek tarafı gelinini insan yerine koyacak saygı gösterecek kendinden nefret ettirmeyecek, torun sevmek isteyen kız tarafı da ayni sekilde damadı insan yerine koyacak saygı gösterecek kendinden nefret ettirmeyecek. İyi ben o çocukları doğuran kadına bir gram saygi gostermeyim huzur vermeyim insan yerine bile koymayim ama onun doğurduğu çocukları görmek için gidip evinde kalıp yaptığı yemekleri yiyeyim utanmadan. Oğlunun çocukları oğlunun cocuklari. Oğlunu sevse böyle huzursuz etmez zaten. Ayrica anasını sevmediginiz bi cocugu asla gerçekten sevemezsiniz. tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…