- 12 Temmuz 2006
- 57.911
- 221.299
- 1.223
- 53
Cımbız mı istiyorsun mismo'mMune ablanin cimbizi yarin beni cok acitacak amma sana degeerr necla.. dostluklar bugun icin.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cımbız mı istiyorsun mismo'mMune ablanin cimbizi yarin beni cok acitacak amma sana degeerr necla.. dostluklar bugun icin.![]()
Biz kv ile bu konunun cok disinda kaldik dunya tatlisi bir kayinvalidem vardi 10 yil boyunca ufacik bir kirginligimiz olmadiama iyiler cok yasamaz derker ya 52 yasinda 10 gin icinde ansizin kaybettik.rabbim herkese rahmetli kayinvalidemgibj nasip etsinBurda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel
Fikrimi değiştirmeden tüyün topiktenKaçalım bence![]()
Bende şuan hakkaten öyleyimmune'ye aynı senin avatar gibi bakınıyorumUyuyan Adamdan Nefret
Konu BDV'de olmadığı için konu dışıdan ceza almazsınız sorun yok ama dağılın hemenmune'ye aynı senin avatar gibi bakınıyorumUyuyan Adamdan Nefret
Konu BDV'de olmadığı için konu dışıdan ceza almazsınız sorun yok ama dağılın hemen![]()
Tatlı kadınKonu BDV'de olmadığı için konu dışıdan ceza almazsınız sorun yok ama dağılın hemen![]()
Bak şimdi nasılda utandırıyorlar beniTatlı kadın![]()
ah garibim banlanmis ne oldu aceppKocam benden memnun ki
Hanimefendi biz kendimizde suc aramiyoruz bende gelinim ve kayinvalidemle beraber yasiyorum elimden geldigi kadar ona yardimci olmaya herise kosturmaya calisiyorum fakat o esimi bende kiskaniyor be zaten ogluma soyle guclu kuvvetli bi gelin alacaktim sen nesin ki diyen bi kaynanam var e napiyim bu saatten sonra guce kuvvrte mi buruneyim burda neler cekiyorum ben sizin soylediginiz seylere bak! Kim yasadigi evde guzel bi yasam hossohbet istemezki hangimiz canimiz sklsin kaynanamizi sevmeyelim diyerek evleniyoruz kii !Ah şu gelin milletini bi sopayla falanda yatırcaksın
En sevdiğim pasta fetibörlü pssta
Kesinlikle rol....tecrübeyle sabittir!Bence bunun en büyük sebebi eşimizi paylaşamamamız. Düşünsenize, bir kadın sizin kocanızı en az siz kadar seviyor ve sizden daha fazla hakkı var üstünde. Annesi daha ötesi olabilir mi? Kayınvalidelerde de besledim büyüttüm elin kızı aldı çocuğumu nasıl bakacağını da bilmez şimdi psikolojisi var. Kimse kimseyi çekmiyor bu sebeple. Ama iyi kaynana diye bir şey var mı bilmiyorum varsa da oğluna yakın olmak için rol yapıyorlar bence. Doğası gereği olamaz
Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel