Kaynana gelininin üzerine kızgın yağ dökmüş!!

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.262
208
Kızlar haberler de gördünüz mü bilmiyorum ama içim çok acıdı.
Nasıl bir insanlık nasıl bir vicdan.!!
Sırf sorun yaşıyorlar diye gelininin üzerine su ısıtıcısın da yağ kaynatıp üzerine dökmüş, kadıncağız uykudan feryat figan uyanmış.
Nursel Demir, AA muhabirine, kayınvalidesiyle ilişkilerinin evlendiği ilk günlerden bu yana iyi olmadığını söyledi. Daha önce de kayınvalidesiyle aynı evi paylaştıklarını ancak anlaşamadıkları için eşiyle ayrı eve çıktığını anlatan Nursel Demir, şunları kaydetti: "Eşimin rahatsızlığından dolayı kaynanam yaklaşık 10 gündür bizdeydi. Ben eşimin sağlık sorunlarıyla uğraşırken, 5 yaşındaki çocuğumuza bakması için bize gelmişti. 6 yıldır yani evlendiğimden bu yana kayınvalidemle tartışmalarımız ve sorunlarımız oluyordu. Sabah eşimin tahlilleri için İstanbul'a gidecektik ve biraz erken yattık. Sabaha karşı acı ve yanmayla çığlık çığlığa uyandım. Hemen eşime seslenerek yardım istedim. Bu arada kayınvalidemi elindeki su ısıtıcısıyla gördüm. Göz göze geldik, 'sen ne yaptın' dedim. Bu sırada çığlık seslerimden dolayı komşularımız evimize toplandı. Daha sonrasını bayıldığım için hatırlamıyorum. Yaşanan bu olaydan dolayı şikayette bulundum. Sonuna kadar hukuki mücadelemi devam ettireceğim.''
Ve asıl içimi yakan da, kaynana olacak kadın iftira attı ben öyle bir şey yapmadım demiş ve serbest bırakılmış!!

Eklentiler

• 1-640x360.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 227
kv allah b...... v...... baska bir sey demiyorum. ya o oglumun esi torunlarinin anasi nasil boyle bir sey yaparsin

adalet kalmadi bu dünyada.
bazen haksiz bulurdum yaşanan gerçekmiş
o kadin kim bilir burayi da derdini anlatmiştir. kaynanasiyla sorunu.
biz mi anlamadikk...
daha beterin beterlerde var
saymakla bitmiyor.
Allah beterinden beterden korusun inşallah çok zor
kadinada Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…