Kaynana gibi elti

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom

Neden demiyorsun? Hayır bi de burda bizi sinir ediyorsun. Arkadaşım söyleyeceksin, benim çocuğum eline koluna sahip ol diyeceksin. Haddini bildireceksin. Eşinin duymasına gerek Yok. Aranızda halledin.
Bir daha yaparsa kendimi tutamayabilirim. hayir ben soylemeye cekiniyom kadin cekinmiyor

Istemedigin hareketleri yapıyorsa seni sinirlendirme için yapıyor .Böyle insanın inadına yapan dengesizler var.Sizde onun sevmediği hareketleri yapın bu tipler bundan anlar

:KK70:Baslikta elti geçen butun konulara atliyorm.Eltimde yok ama .....
Olmayan eltime bilendim bu konular yüzünden

Konuya gelince. Eşin bilmesine gerek yok ver agzinin payını caktirmadan .elti birine soyleyeyim dese soyleyecek ciddi bir şey olmasin ortada....
Bendede 4 tane olduğu için atladım herhalde :-)

Uyar esinin bilmesne grek yok yalniz oldgnuz bir zamnda uygun bir dille uyar uyarini dinlemiyorsa hosuna gitmedigin bir hareketi yapacagi zamn bebegini hemn kucagna al istemiyorum demstin nden israrla ayni seyi yapiyorsn diye sor o senin bebegin senn istemedgn bseyi bi baskasi ypamaz

Kocan ne yapacak? Sen vereceksin cvbını!
Atmaca gb olacaksın bebeğinin etrafında, biri bebeğinin üzerine bile senden tedirgin olarak eğilecek! İki aylık bebeye çay içirmek ne demek??? Zeka fukarası yaratık! Ben bebeğimle ilgili herşeyi biliyorum her konuyu araştırıp okuyorum diye tıkacaksın lafları ağızlarına! Destursuz alamayacak kimse kucağına arkadaşım!

Yeminle elim ayağım titriyor bu tür konuları okuyunca

Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom
Ben de sana sinir oldum , üzgünüm ! Ve bu başlıkla konu açan herkese ...

"Sana ne " demek bu kadar mı zor ? İki aylık bebeğin sadece anne sütü alması gerektiğini ,diğer yiyeceklerin bağırsaklarda yirtilmalara sebep olacağını bilmek bu kadar mı zor ?

Neden cevap veremiyorsun ? Sen sustukça ,10 tane kayınvalide çıkar başına ..

Eşine de ayrıca pesss...........

Ezdirme kendini ..bir iki kavga eder ,sonrasında duruma alistirirsin ..

Mesafe nerde duracaklarını öğrettim.istedikleri gibi davranirlarsa istemedikleri gibi davrandım.
Bu kadar basit.:KK53:

böyle susarsan daha cok sinir olursun.

Ne var bunda yani belki de onun sevme şekli öyledir tattirsin ne güzel işte ek gıda ya geçince yardimci olur sana baştan alıştiracaksin sinir olmuşsun bide eltidir bu ne yapsa yeridir yapacak bişey yok sen belli ki lohusalık depresyonun dan cikamamisin:işsiz:

Ben sinirleniyorum bu kadar pasif kadınların konularını okudukça. Elti çocuğunuzu "Hava alsın biraz" diye pencereden atsa da susacaksınız herhalde. "Herkes kendi çocuğuna kardeşim, benden daha mı iyi biliyorsun çocuğumu daha mı iyi annesin, sana ne" demeyi bilmiyor musun? Gitmiş kocasına mızmızlanmış, kocan ne yapacak? Kendi sesinizi kendiniz çıkarın, koca yetişkin kadınlarsınız, o çocuk size emanet, başına bir şey gelse sen sorumlusun. Kusura bakma.

yuh artık 2 aylık çocuğa yemek mi tattırılır bu kadın 3 aylık çocuğna kuru fasülye soğan da yedirir artık

Back
X