Kaynana gibi eş.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde

Eşinize acil olarak oyalanacağı bişey bulun. Spor hobi ne olursa iş dışında vakit geçireceği birşeyler olsun.
Bu tarz adamlar ne yazıkki değişmiyor.
Kuzenimin eşi aynı şekilde yoğun çalıştığı dönemlerde vakit bulamıyordu yorum yapmaya ama onun dışında herşeye müdahaleci.
Bulaşık makinasına bulaşıkları nasıl dizeceğine kadar karışır, eve temizlik için yardımcı gelir gider en ağır dolabın arkasını çeker silinmemiş bir yer bulur, ortalıkta bişey dağınık kalsa hemen laf eder. Bunun gibi bir sürü örnek.. Maalesef değişmiyor karakterleri

Laf ettigi anda o isi birakirim sen yap derim elimi bile surmem
Ogretin karismamasi gerektigini , ve lutfen beraber yapin isleri , neden makinaya laf ettiginde sen as demiyorsunuz
Bunu desem de Yapmaz elini sürmez ama bana psikolojik olarak suçlu hissettiriyor. Sürekli evin içinde yaptığım bir hatayı dile getiriyor bunu bilerek yapıyor :(

Eşinize acil olarak oyalanacağı bişey bulun. Spor hobi ne olursa iş dışında vakit geçireceği birşeyler olsun.
Bu tarz adamlar ne yazıkki değişmiyor.
Kuzenimin eşi aynı şekilde yoğun çalıştığı dönemlerde vakit bulamıyordu yorum yapmaya ama onun dışında herşeye müdahaleci.
Bulaşık makinasına bulaşıkları nasıl dizeceğine kadar karışır, eve temizlik için yardımcı gelir gider en ağır dolabın arkasını çeker silinmemiş bir yer bulur, ortalıkta bişey dağınık kalsa hemen laf eder. Bunun gibi bir sürü örnek.. Maalesef değişmiyor karakterleri
Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor

[QUOTE="anotherchance, post: 58760705, member: 745489
Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde[/QUOTE]

Ev işlerindeki aksaklıkları kendi açığınız ve hatanız olarak gördüğünüz sürece eşiniz de kendini sizi teftişe yetkili bir müfettiş zannetmeye devam edecektir.

Unutmayın, hayat da, ev de işler de ORTAK, kimsenin diğeri üzerinde tahakküm hakkı yok!

Yapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyor

Yok efendim. O kadar pimpirikli ise yardım etmek zorunda! Kimse başkasının hastalıklı hareketlerini çekip durmak zorunda değil. Herşeyi o kadar dert ediyorsa yardım edecek veya ağzını tutmayı öğrenecek. Bu konuda taviz veremezsiniz

Bu sefer de kavga çıkarıyor.. 6 tane ablası var evlerinde bu düzene alışmış benden de aynı şeyi bekliyor
Valla kusura bakmasin, siz ablası değilsiniz, kimseyle kıyaslamasın sizi, her karıştığında sert tepki gösterin, alttan alirsaniz bu karışma artarak devam eder.

Back
X