Kaynana gibi eş.

Baskici tip cenesiyle insani yorar yemin ederim.kendiside yapmali bunu ogretin.sen as çamaşırı
Bir daha ki defa sen yap boregi diyin.
Hatta makineye çamaşır attim bitince asarsin bende sunu yapacagim diye bastan söyleyin.

Merhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde

Benim kisisi de öyle yalnız değilsin :halay:

Kaynanalık yaptığında sende gelinlik yap anca öyle anlaşılıyor :halay:
Dün akşam.markete gittik bu yeni çıkan Bor-on marka çamaşır deterjanı varya ondan alcam diyor ya diyorum.ben sıvı kullanıyorum almayacağım hayır ben denicem ülkeye faydası var yerli malı destek vermemiz lazım yaa her tamm dedim sadece benim çamaşırlarımi yikarsina getiriyor heeeee okpeki dedim :halay:

Ev hanimiysaniz, sizi parali hizmetcisi gibi goruyor anlasilan. Kendisi isinde cok mu basarili ki, sizden bekledigi evi cekip cevirme konusunda size bu kadar titiz yaklasiyor? Herseyi didik didik kontrol ettigine gore gercekten kendini sizin esiniz degil, bir ustunuz, amiriniz olarak goruyor sanirim. Bence haddini bildirin. Nerde durmasi gerektigini ogrensin.

Çalışan ekonomik özgürlüğü olan bir insansınız. Merak ettim neden ısrarla o evin hizmetçisi siz mişsiniz gibi cevap veriyorsunuz. O anlamaz , o yapmaz , onun huyu bu , yapmaz yapmasında zaten...
Sizin kendinize saygınız yok ki kocanızın olsun.
Dışar da da çalışırım , yemek yapar temizlik yapar ütü yapar heeeerşeyi ben yaparım paşam başka emrin var mı deyin birde.
O evde yanlız mı yaşıyorsunuz
Yanlızca siz mi yemek yeyip bulaşık çıkarıyorsunuz
Bir tek sizin mi döküntünüz oluyor bir tek siz mi tuvalete gidiyorsunuz
Silkelenip kendinize gelin lütfen.
Çamasır makinada mı bekliyor soylenirse hayatım benim keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım haaa rahatsız oluyorsan anlarım seni asıver bi tanem derim.
Beğenmediği hiçbirşeyi yapma bir daha. Haklısın hayatım ben bunu yapamıyorum bundan sonra sen yap de.
Kocan altından mı yapılmış da bu kadar poposunu kaldırıyorsun. Ondan dunyada bir tane varsa senden de birtane ve şunu asla unutma hiçbir şey ve hiç kimse senden hada değerli değil hele hele saçma sapan şeylere burnunu sokup seni darlayan adam hiç değil.

Kendi de asmıyor niyeti onu bana hatırlatarak psikolojik olarak beni yıpratmaya suçlu hissetmeme neden olmaya çalışıyor.. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorum :KK43:
Çekilir dert değil o adam.
Ama bence siz çok sessiz durarak ve işlerini tepenize çıkararak o adamı iyice yüz vermişsiniz bence ev işlerinin kölesi olmayın ben çalışmıyorum eşim cok yoğun çalışıyor ama tüm ev işlerinde bana yardım eder bişey yapilacaksa yapar bana emretmez edemez, bence biraz adama iş yaptırın anlasın dırdıri keser belki.

Sen hic bişeyi kabul etmiyorsun ki
Bak burda sayfalarca neredeyse her üye adama yüklenmek değilde aslında senin yanlıs yaptıgını adama cevap versene yapmasana artık o işi diye dillendiriyoruz herşeye bi bahane sunuyorsun
Böyle geldi böyle gider modundaysan zaten hayat senin hayatın
eline sağlık aynısını yazacaktım
hiçbir çözüm önerisini kabul etmiyor konu sahibi
öğrenilmiş çaresizlik durumu yaşıyor galiba
dünya yansa elleme eleştirdiği zaman
istediği kadar söylensin umurunda olmasın çok biliyorsa kendi yapsın :kahve:

Çok biliyorsan kendin yap der hiç bir iş yapmam ki yapmışlığım var bu durumu bazen yaşadığımda

Back
X