Kaynana gorumce huzursuzluk :(

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Arkadaslar suan cok kotu duygular icinde bunlari yaziyorum.
Daha once gorumcemin esime baska kizlari ayarlamak istedigini surekli anlatip durdugundan bahsetmistim. O zamandan beride bir daha gidip gelmedim.
Bugun kendi geldi. Esimin teyzesinin oglu bi hocayla nisanlandi ve kizi diger teyzesinin kocasi bulmus cocuga. Gorumcemde kaynanama dediki x enisteye surekli beddua ediyorum. Bizim oglana(esime) hic sahip cikip da bi hoca bulmadi dedi. Kaynanama sordu sen etmiyon mu diye o da ediyom tabi dedi.

Bunlar nasil insanlar ben anlamis degilim kendimi cok kotu hissediyorum. Kizinin yaptigini patavatsizligina versem kaynanaminkini veremiyorum.

Daha esim gelmedi eve gelsin konusacagim ama ne yapmam lazim bilmiyorum lutfen bana bi akil verin

ee sen bırsey demedın mı ? sende deseydın ya bende kızıyorum kocayı duzgun verdı yaradan kaynanayla gorumcede sıkıntı var deseydın bızde yok soyle tatlı dıllı kayanana gorumce dıcektın kalkacaktın lafa bak cok sınır oldum haklısın vala

Hicbir sey demedim ikisiyle de konusmadim kanim dondu o anda resmen.

Sen esine odaklan
Anasinin bacisinin lafiyla sana saygisizlik yapiyor mu? Onlarin gazina gelip onlarin agziyla konusuyor mu? Eger bunlari yapmiyorsa kv ve gorumceler disarida konussun dursunlar

Hayir esim cok iyidir. Hicbir saygisizligini gormedim ama altli ustlu oturuyoruz ve beni begenmeyen insanlarin yuzune gulebilecegimi pek sanmiyorum artik

Sen de gelip gitme muhattap olma yüzlerini dahi görme!!!
Yani sende de enterasanlık var;böyle bir girişim olmuş meğer daha önce,hala ne diye yüzyüze gelip laf işitiyorsun anlamış değilim!Bırak ne halleri varsa görsünler...
Kocana kız bulsunlar;sizi boşasınlar hayal dünyalarında;kocan oralı olmadıktan sonra fasa fiso!

Ben zaten gelip gitmiyorum ama kaynanamla alt ust oturuyoruz. Anneler gunu oldugu icin geldi zaten o da kaynanamda bizde oldugu icin mecbur karsilastik. 2 dakika da huzurumu bitirdi

Hayir esim cok iyidir. Hicbir saygisizligini gormedim ama altli ustlu oturuyoruz ve beni begenmeyen insanlarin yuzune gulebilecegimi pek sanmiyorum artik
Ee daha ne? Sen kocana bak. Ayni yerde de otursan farzet ki uyuz bir komsun var. He de gec, iyi gunler ,iyi aksamlar, gunaydin bitti gitti

Almasan bunlari eve? Ya da gorumce evli ise sende onun kocasina bir kadin daha bul.

Ikisine birde ohaaa duss biraz yavaslayin hatunlar ben burdayim bostan korkulugu degilim deseydin. Patavatsizligi gectim resmen okuzluk yani yaptiklari.

Almasan bunlari eve? Ya da gorumce evli ise sende onun kocasina bir kadin daha bul.

Keske oyle bi sansim olsa ne olusune ne dirisine giderim.

Keske almasam keske gelmeseler ama hergun bizde kaynanam. Ve zaten zoruma giden de onun kizini onaylamasi. Lafta bana hic kiyamazlar beni cok severler ama bugun gosterdi ne kadar sevdigini

Keske oyle bi sansim olsa ne olusune ne dirisine giderim.

Keske almasam keske gelmeseler ama hergun bizde kaynanam. Ve zaten zoruma giden de onun kizini onaylamasi. Lafta bana hic kiyamazlar beni cok severler ama bugun gosterdi ne kadar sevdigini
Sen de oyle sus pus durdun mu hakkaten? Ben size ne yaptim Allahiniz dan bulun demedin mi? Yok o ailenin erkeklerine 2 kadin farzsa bende size kumalar ayarlarim falan deseydin.
Esinle konus, tasinin ya, nasil yuzune karsi bu kadar pislik olurlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…