Kaynana gorumce huzursuzluk :(

Sen de oyle sus pus durdun mu hakkaten? Ben size ne yaptim Allahiniz dan bulun demedin mi? Yok o ailenin erkeklerine 2 kadin farzsa bende size kumalar ayarlarim falan deseydin.
Esinle konus, tasinin ya, nasil yuzune karsi bu kadar pislik olurlar?

Evet oylece durdum hicbir sey konusmadim. Cunku gercekten kendimi cok kotu hissettim

Ben zaten gelip gitmiyorum ama kaynanamla alt ust oturuyoruz. Anneler gunu oldugu icin geldi zaten o da kaynanamda bizde oldugu icin mecbur karsilastik. 2 dakika da huzurumu bitirdi
Yani demem o ki hiçbir zaman biraraya gelmeyin.Bunlar belli edepsizliği ele almışlar sende hiç suratlarına bakma muhattap olma anlarlar belki

Hoca isteyecek kadr okadr dindarmi bunlar simdi,ama evli bir insana hemde esinin yaninda bunlari konusanlar vicdanlari ahlaklari sifir bence, kafalarindami var ne bunlarin hayret birsey dogrusu elinden geldigince uzak dur bunlardan yada agizlrinin paylarini ver bikadr cahilce konusma olmaz yani insanin sinirleirni hoplatir bunlar

"Hayatım günahtır; annenleri kliniğe yatırıp tedavi ettirelim" derim ben, kafayı yemişler zira.

Eşinle kavga etmeden çok kırıldığını ve çok üzüldüğünü söyle mutlaka. Eşin uyarsın artık annesini ve kardeşini. Bundan sonra da kv ile görümceye mümkün olduğunca mesafe koy, tavrını hissettir ama saygısız bir laf etmeden, sonra kötü sen olursun. Çünkü normal insan değiller malesef.

ayyyy yazıyı kaynana görünce huzursuzluk olarak okudum :)))))))))))9

dedim icinden zaten ne olucaktıkı :)))

banada kv hep ben alirim bugün artık bizi yollarından gına geldi hani bana anneler günü hediyem dedi pinti kizi cüzdan almış ben kaç defa neler aldım lafı yok 5 tl lik cüzdan başkanları ona gösteriyormuş oğlum kızım gelinim bunları aldı diye bende bana da kv bunları aldı diye gösteriyorlar ben hiç gösteremediği dedim ...arada lafı söyleyen yoksa tepene çıkıyorlpar

Açık açık neden söylemiyorsunuz.bu yaptığınız saygısızlık bari kendi aranızda konuşun diye.muhtemelen "aman sende hiç şakadan anlamıyorsun" diyeceklerdir ki burada birçok kişininde söylediği gibi erkek aileleri biraz şakacı oluyor.cem yılmaz sıfır kalır yanlarında.sende bu tarz şakaları bana yapmayın ben sevmem böyle şaka deyin susturun.

aynen canım arada lafı sokcaksın... allahtan ben uzagım ne kutladım ne de hedıye aldım onun bana daha bı ıgnesı nasıp degıl bende gerek duymuyorum...

Ne mutlu sanaki eşim çok iyidir anlayislidir diyosun sende gidip te eşine gorumcenin ve kv nin söylediklerini sakin eşine yansitma kv görumcen eşin ve sen bi araua geldiğiniz zaman eşinle okadar tatli konuşki o kv yi de görümceyi de çatlat mutluluk pizlari ver de çatlasinlar kıskançliktan eşininin yaninda görümcene ve kv ye iyi davran eşin yokken lafini da koy yani nedemek ben birisiyle evli olcam benim kocama kiz bakcak görümce vallai neyse şimdi hanimliğmi bozmim
Çok içine sindiremediysen eşin kv görümce ve sen bu dördünüz sizin evde oldunuz zaman esinizin yaninda gorumcecim sana kiz bakiyorlar hoca kizi bakilarmiş de valla şaka maka demem evde kan çıkar yada okiz eve girdiği zaman ben çikarim çocunuz varmi bilmiyorum varsa çocumu daalirim çocumu üvey ana eline birakma de bunlari bağirarak deme tatlilikla ve kendinden emin bi şekilde söyle bskalim taa adini deil kizin lafini bile edebilimi görümce de kv de
İyice sinir oluyom bi kari koca arasini bozmaya çalişanlara ya senin eşin iyiyse sen boşver takma kv yide görümceyide onlar size geldiği zaman esinle mutluluk tablosu ciz tatli tatli konuş sakin eşinl e onlarin yaninda tartişma ve hizuesuz olmayin önemli olan eşin gerisi boş şeyler

birde esima soralim bakalim o ne dusunuyor deseydin, hatta aksam esin gelince onlarin yaninda sorsaydin bence.
tabi umarim esin senden yana olur, buda ayri bir konu.

aynen canım arada lafı sokcaksın... allahtan ben uzagım ne kutladım ne de hedıye aldım onun bana daha bı ıgnesı nasıp degıl bende gerek duymuyorum...
biri onun yanında hacihan gelmiş bana tesbih verdi onu bile istedi

Kv le görümcenin saclarından bi tut , birbirine tokuştur. Ayıptır , günahtır ya ogulları evlenmiş artk ne istiyor bu terbiyesizler kv ve görümce tehlikeli bence yakında boşatırlar seni cok fitneler . Bence eşinin yanında konuyu ac , sonrada sizinle görüşmek istemiyorum de evime gelmeyin de hiç kimse benim evimde benimle ilgili böyle konuşamaz , ağzını yırtarım taviz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…