- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Sen de oyle sus pus durdun mu hakkaten? Ben size ne yaptim Allahiniz dan bulun demedin mi? Yok o ailenin erkeklerine 2 kadin farzsa bende size kumalar ayarlarim falan deseydin.
Esinle konus, tasinin ya, nasil yuzune karsi bu kadar pislik olurlar?
Ya canim senin degerini onlar mi biciyor? Niye hemen siniyorsun? Yeri gelmisken cevaplarini vermelisin.Evet oylece durdum hicbir sey konusmadim. Cunku gercekten kendimi cok kotu hissettim
Yani demem o ki hiçbir zaman biraraya gelmeyin.Bunlar belli edepsizliği ele almışlar sende hiç suratlarına bakma muhattap olma anlarlar belkiBen zaten gelip gitmiyorum ama kaynanamla alt ust oturuyoruz. Anneler gunu oldugu icin geldi zaten o da kaynanamda bizde oldugu icin mecbur karsilastik. 2 dakika da huzurumu bitirdi
Eşinle kavga etmeden çok kırıldığını ve çok üzüldüğünü söyle mutlaka. Eşin uyarsın artık annesini ve kardeşini. Bundan sonra da kv ile görümceye mümkün olduğunca mesafe koy, tavrını hissettir ama saygısız bir laf etmeden, sonra kötü sen olursun. Çünkü normal insan değiller malesef.Arkadaslar suan cok kotu duygular icinde bunlari yaziyorum.
Daha once gorumcemin esime baska kizlari ayarlamak istedigini surekli anlatip durdugundan bahsetmistim. O zamandan beride bir daha gidip gelmedim.
Bugun kendi geldi. Esimin teyzesinin oglu bi hocayla nisanlandi ve kizi diger teyzesinin kocasi bulmus cocuga. Gorumcemde kaynanama dediki x enisteye surekli beddua ediyorum. Bizim oglana(esime) hic sahip cikip da bi hoca bulmadi dedi. Kaynanama sordu sen etmiyon mu diye o da ediyom tabi dedi.
Bunlar nasil insanlar ben anlamis degilim kendimi cok kotu hissediyorum. Kizinin yaptigini patavatsizligina versem kaynanaminkini veremiyorum.
Daha esim gelmedi eve gelsin konusacagim ama ne yapmam lazim bilmiyorum lutfen bana bi akil verin
ayyyy yazıyı kaynana görünce huzursuzluk olarak okudum :)))))))))))9Arkadaslar suan cok kotu duygular icinde bunlari yaziyorum.
Daha once gorumcemin esime baska kizlari ayarlamak istedigini surekli anlatip durdugundan bahsetmistim. O zamandan beride bir daha gidip gelmedim.
Bugun kendi geldi. Esimin teyzesinin oglu bi hocayla nisanlandi ve kizi diger teyzesinin kocasi bulmus cocuga. Gorumcemde kaynanama dediki x enisteye surekli beddua ediyorum. Bizim oglana(esime) hic sahip cikip da bi hoca bulmadi dedi. Kaynanama sordu sen etmiyon mu diye o da ediyom tabi dedi.
Bunlar nasil insanlar ben anlamis degilim kendimi cok kotu hissediyorum. Kizinin yaptigini patavatsizligina versem kaynanaminkini veremiyorum.
Daha esim gelmedi eve gelsin konusacagim ama ne yapmam lazim bilmiyorum lutfen bana bi akil verin
banada kv hep ben alirim bugün artık bizi yollarından gına geldi hani bana anneler günü hediyem dedi pinti kizi cüzdan almış ben kaç defa neler aldım lafı yok 5 tl lik cüzdan başkanları ona gösteriyormuş oğlum kızım gelinim bunları aldı diye bende bana da kv bunları aldı diye gösteriyorlar ben hiç gösteremediği dedim ...arada lafı söyleyen yoksa tepene çıkıyorlparee sen bırsey demedın mı ? sende deseydın ya bende kızıyorum kocayı duzgun verdı yaradan kaynanayla gorumcede sıkıntı var deseydın bızde yok soyle tatlı dıllı kayanana gorumce dıcektın kalkacaktın lafa bak cok sınır oldum haklısın vala
banada kv hep ben alirim bugün artık bizi yollarından gına geldi hani bana anneler günü hediyem dedi pinti kizi cüzdan almış ben kaç defa neler aldım lafı yok 5 tl lik cüzdan başkanları ona gösteriyormuş oğlum kızım gelinim bunları aldı diye bende bana da kv bunları aldı diye gösteriyorlar ben hiç gösteremediği dedim ...arada lafı söyleyen yoksa tepene çıkıyorlpar
biri onun yanında hacihan gelmiş bana tesbih verdi onu bile istediaynen canım arada lafı sokcaksın... allahtan ben uzagım ne kutladım ne de hedıye aldım onun bana daha bı ıgnesı nasıp degıl bende gerek duymuyorum...
biri onun yanında hacihan gelmiş bana tesbih verdi onu bile istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?