Kaynana görümce

Ay yok daha neler uzak diyince gercekten uzak sandim. Siz bu kalma isini bitirin bir an once. Karsidan gelen abim annemde kalmiyor trafik olsa bile kalmak istese annem istemez yorgan carsaf indir kaldir kendilerine is cikarmaktan ne anliyor ki kayinvalideniz. Esinizi ikna edin kalmayim bundan sonra. Kuserse de kussun alisir o da. en basindan kalarak hata yapmissiniz alistirmissiniz. Kendi yatagim evim varken yirmi dklik yol icin kimsenin evinde hic bir guc kaldiramazdi beni siz nasil ikna oluyorsunuz anlamiyorum.
Kendi kaldırıp indirmiyor ki ben yapıyorum 🤣ah ah akılsız kafam ben alıştirdim hep

15-20 dakikaya mı uzak diyorsunuz?

Hafta içi çok rahat gidilebilecek bir mesafe. Haftasonlarınız da size kalır.

Yetinmeyen, küsen de küssün. Saygı duymak zorundalar.
Uzak onlara göre ilk başlarda ağlıyordu nerdeyse biz giderken şimdi alıştı biraz pazarları gitmemize birşey demiyor

Tamam canım anlıyorum

Küsmüyorlar mı
Niye küssünler ki herkesin kendi hayatı koşturması var,biz öyle alıştırdık baştan. Eşim bir ara 2 sene hiç görüşmedi gitmedi ailesine küslerdi ama ben küs değildim yine ayda bir kendim tek gidiyordum eski düzenimizde :) onlarda iyi davranıyordu Allah var :) sonra babasının sağlık sebeblerinden dolayı eşim barıştı yine eski düzene döndük ayda bir :) Ara sıra ilaç vs lazım olursa hafta içi kendisi uğrar ayaküstü yine ama genel rutin ayda bir dediğim gibi. Ha eşimle birlikte benim kendi aileme de ayda bir gideriz oturmaya. Haksızlık yapmam o konuda. Eşimle ailemin arası çok iyidir ama haksızlık yapmam. Ha kendim iki günde bir annemle kahvaltıya yemeğe gezmeye giderim çok görüşürüz o da gezmeyi sever ama eşimle düzenli ev ziyaretimiz ayda bir .

Ne kadarlık evlisiniz ? Benim annem idare et git derdi daha kötü. Ben eşler işin sık aile ziyaretlernin doğru olmadığını düşünüyorum
4 yıllık evliyiz. Herkes bizim gibi sanıyordum iki hafta gitmeyince kendimi kötü hissediyorum

Niye küssünler ki herkesin kendi hayatı koşturması var,biz öyle alıştırdık baştan. Eşim bir ara 2 sene hiç görüşmedi gitmedi ailesine küslerdi ama ben küs değildim yine ayda bir kendim tek gidiyordum eski düzenimizde :) onlarda iyi davranıyordu Allah var :) sonra babasının sağlık sebeblerinden dolayı eşim barıştı yine eski düzene döndük ayda bir :) Ara sıra ilaç vs lazım olursa hafta içi kendisi uğrar ayaküstü yine ama genel rutin ayda bir dediğim gibi. Ha eşimle birlikte benim kendi aileme de ayda bir gideriz oturmaya. Haksızlık yapmam o konuda. Eşimle ailemin arası çok iyidir ama haksızlık yapmam. Ha kendim iki günde bir annemle kahvaltıya yemeğe gezmeye giderim çok görüşürüz o da gezmeyi sever ama eşimle düzenli ev ziyaretimiz ayda bir .
Ben neden böyle olamıyorum Allah'ım

Aynı apartmanda oturuyoruz. Çocuklar hergun gidip geliyorlar. Bende kapıdan nasılsınız deyip evime gidiyorum. İki veya üç hafta da bir beraber yemek yiyoruz. su an çok rahatım ama yeni evliyken hergun beraberdik fenalık gelmişti. Kötü olmayalım diye sabrettim. Şimdi ki aklım olsa o kadar fedakâr olmazdım.

Senede bir gidiyorum eşim de senede iki. Uzaktaydik hep. Yılbaşı doğumgünü vs olunca da telefonla görüşüyoruz.

15-20 dk mesafenin nesi uzak ya şok oldum. Haftaiçi iş çıkışı yemeğe gidin bence kalma olayı da olmaz herkes evine döner. Haftasonu da zaten geçen gün glemiştik ya falan dersiniz.

Bunlar benim için ölümden zor geliyor
Neden kaynananiz sizinle konusmayinca olumden zor olsun anlamadim kendi annem konusmasa bile sadece uzulurum niye olumden zor olsun? Kendi annenizde de kaliyor musunuz? O kac dakika mesafede?

Back
X