- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 37
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Allah' tan belanızı mı istiyorsunuz? Ben olsam yağlar ballar bi de kendime keyif kahvesi yaptırırım.görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor
Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyorYahu millet kayinvalidem is yaptiriyo diye kendini paraliyo siz gorumcem bişeye elletmiyo diyosunuz.
Elletmesin , kendi yapsın..
Şükredin..
Benimde eltim öyle kocamin tabağına bile yemeği o koyuyor ama iş bulaşık yıkamaya gelince nedense bebeğine bakmaya gidiyor ağlarmış diye mış ne demek ya bebek uyuyo ağlarsa git dimi ama offf offff Allah fesatlardan korusun.Yahu millet kayinvalidem is yaptiriyo diye kendini paraliyo siz gorumcem bişeye elletmiyo diyosunuz.
Elletmesin , kendi yapsın..
Şükredin..
benim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Görümcem evli olmasına rağmen halen kendi ailesinin dibinde yaşıyor
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Oğlumu bile ölçülü seviyor
Kızıyla damadıyla her akşam kendi evlerinde yer içerler kızı sonra eve gelir
Kaynanam oğlunu çağırmaz bi yerden dönerken damadının arabasıyla gider
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
Burda kaynanasi gorumcesi ona dis kapinin mandali muamelesi yapsa kurban kesesek kadinlar var yahu aklinizdan zorunuz mu var ? Annesinin evi yapsin zaten niye bu kadar zorunuza gidiyor ki ? Ben ne evimde biri is yapsin isterim ne misafirlikte is yaparim. Nezaketen tabaklara falan yardim ederim sadece. Ben gorumcem gelince ona hic bisey yaptirmam mesela onlara gidincede sadece masa toplarim sehpa koyarim falan. Hic sikayetim de yok valla. Esinizin ailesiyle gereksiz bir samimiyet kurmaya cabaliyorsunuz bence. Kisa sure sonra da herkes her isi benden bekliyor hizmetci miyim ben diye konu acabilirsiniz dikkat edin derim.Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
Allah sabır versin öncelikle....benim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Görümcem evli olmasına rağmen halen kendi ailesinin dibinde yaşıyor
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Oğlumu bile ölçülü seviyor
Kızıyla damadıyla her akşam kendi evlerinde yer içerler kızı sonra eve gelir
Kaynanam oğlunu çağırmaz bi yerden dönerken damadının arabasıyla gider
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?