- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Son Edebiyat
İşte herkesin derdi , isteği başka .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah guldurdunuz beni ilahiE sen de onlar yaşlanınca yapacaksın işte
Öyle demiş ya kv.
Üzülme.
Az sabret.
![]()
Cok tatli uslubunuz :)Sabah sabah guldurdunuz beni ilahi
Uslubunuz cok tatli :)E sen de onlar yaşlanınca yapacaksın işte
Öyle demiş ya kv.
Üzülme.
Az sabret.
![]()
Ama dogru demis oluyor, El kizi cok nadirdir Evin kizi olmasi. Hem madem öyle sende El gibi davran, hem Sen kendini niye aileden görüyorsunki? Bunu sana iyi davranip disladiklarinda ögrenseydkn Inan daha kirici olurdu bosveeer sende ona Göre davranAma bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
siz zaten onlar için dış kapının dış mandalisiniz.Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
kadın sizede teklif etmiş birlikte yemeyi reddtemişsin kendi kızıyla görüşürken izinmi almasını bekliyorsun yada kızıyla yemek yemesinden size ne ki elimi işe değdirmiyor diyorsunuz bu bence sizinle alakalı yaptığınızın lafınızı etmeyin diye bence böyle davranıyo ki bence edersin o alt yapınızda var gibibenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Görümcem evli olmasına rağmen halen kendi ailesinin dibinde yaşıyor
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Oğlumu bile ölçülü seviyor
Kızıyla damadıyla her akşam kendi evlerinde yer içerler kızı sonra eve gelir
Kaynanam oğlunu çağırmaz bi yerden dönerken damadının arabasıyla gider
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
Allah başka dert vermesinbenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
eee öyleyiz zatenAma bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
görümcenin annesine gitmesinden size nebenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
zaten öyle? Gelin olunca o evin kızımı oluyorsunuz hayır??!!!!!! Görümcen onun kızı bukadar net...Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor