• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana görümcee

benim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Görümcem evli olmasına rağmen halen kendi ailesinin dibinde yaşıyor
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Oğlumu bile ölçülü seviyor
Kızıyla damadıyla her akşam kendi evlerinde yer içerler kızı sonra eve gelir
Kaynanam oğlunu çağırmaz bi yerden dönerken damadının arabasıyla gider
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce

Ne kadar şanslısınız . İkiside sizden uzak olsun daha ne istiyorsunuz Allahtan onlar anne kız sizin aranızdaki samimiyet onun yarısı bile olamaz. Size okadar imrendimkiiii.

benim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce

Çok mu takıntılısınız acaba ?
Hani ben ,burada kaynanalık yapan 2 demişsiniz ya size şahsınıza yapılan direkt bir şey göremedim !
Ben mi anlamadım ,sorun göremedim.

Görümcem kaynana evinde iş yapmama izin vermiyor benim gelinlik etmeme karışıyor diye birşey okuyacakmış ya bu gözler :KK45:
Bu hayattan bela mı istiyorsunuz siz :işsiz: bulaşmayın şu kaynana görümce işlerine mesafeli olun Kv elden ayaktan düşüp bakıma muhtaç olunca gelinlik yaptırırlar size merak etmeyin

Annesinin evi isterse hiç çıkmaz, o evin kızı o. Kusura bakmayın ama ben de annemle öyleyim. Gelinimize de laf düşmez bu konuda, ona ne :-) annem de kaynanalık yapmaz. Daha ne istiyorsunuz?

Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
Çok alıngansınız.
Başta teklif etmişler kabul etmemişsiniz, kaldı ki bence normal olan bu şimdi de istemsizce görümcenizi kıskanıyorsunuz.
Görümceniz o evin kızı, siz ise gelinisiniz, yoksa sizde mi evlenen kız evden çıktıktan sonra baba evine misafir olur düşüncesinde ki insanlardansınız?

Annesinin evi isterse hiç çıkmaz, o evin kızı o. Kusura bakmayın ama ben de annemle öyleyim. Gelinimize de laf düşmez bu konuda, ona ne :-) annem de kaynanalık yapmaz. Daha ne istiyorsunuz?
Son günlerde açıla konulardan korkuyorum, bende annemle karşılıklı oturuyorum ben sık sık gitme taraftarı değilim ama canım isterse de gider gayette kendi evim gibi takılırım, kaldı ki kendi evim zaten.

Son günlerde açıla konulardan korkuyorum, bende annemle karşılıklı oturuyorum ben sık sık gitme taraftarı değilim ama canım isterse de gider gayette kendi evim gibi takılırım, kaldı ki kendi evim zaten.
Annemle aynı apartmana taşındım benim için daha kolay oldu, onlar çağırmadıkça hiç inmezler ben de boşken annemle takılırım.
İlk yengemler laf etti "evlendin yine buraya geldin, sürekli burdasın" vs. Dedim ki, ben bu evin kızıyım. İstediğim an girer istediğim an çıkarım. Evlendik diye kendileri gb misafir olarak göreceğim sanıyorlardı. Tuhaf bir anlayışları var. Babannem karışmasa da kendi annelerini ağırldıklarını, gittiklerini saklıyorlar ondan :-)

Bizim geline de teklif ettik aynı apartmanı yok dedi ama sürekli bizle takıldığı için demiştik bizden çıkmıyor diye :-) ama annem için onla ben bir olamam.

Konu sahibi görümceyi kıskanmış resmen ama onun evi orası.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz:KK57::işsiz:

İş yaptırmak derken dip köşe temizlikten bahsetmiyorum ben de köle gibi çalıştırtmam kendimi merak etmeyin ama yediğim tabağı kaldırmak makinaya koymak bir gelin olarak siz kaynananıza gittiğinizde bu kadarını da yapmıyorsunuz sanırım ben rahatsız olurum yediğimi içtiğimi toplayıp yardım etmezsem ben demiyorum ki evini süpüreyim camını sileyim
Evet bizim buralarda gelin gelin geldiği evin kızıdır evlenmiş olan kızda artık kendi eşinin ailesine daha yakındır napalım gelenek göreneğimiz böyle benim kuralım değil bu
Görümceni kıskanma demişsiniz de kıskanan o olabilir mi acaba benim yerime göz diken o olabilir mi
ben kaynanama bana siyaset yapıp beni yağlayıp ballayıp kızına samimi olmasına kızıyorum herkes şu iş yaptırma işine takılmışta keşke kaynanamın politikliği üzerinde dursaydınız azıcıkta bana kızlarım gelin damatlarım oğlumun yerini tutmaz artık kızım sensin diyip kızının yanında renk değişiyor evet biri de oğlunu dış kapıda bırakmış seni mi bırakmaz yazmış çok doğru eşimde onlara karşı çok pasif ne yaparşarsa yapsınlar onlara bir tek kelime demez tavır almaz onun bu yumuşak yüzlülüğünden de biz böyleyiz

Kadın kızlar çekip gidecek dedi bana ne zaman onların sağlığında sefa sürdükten sonra dar günlerde de ben mi kızları olucam napmalıyım bu beklentilerden kurtulmak için madem birlikte sefa sürüyolar cefaları da beraber olsun banane

"O eve gelinlik yapmama engel oluyor"
gelinlik yapmak nedir yahu? Öyle bir meslek mi var..
Hangi devirdeyiz artık.. git ne yapacaksan kendi evinde kocana yap.
Çıkın şu gelin olayından Allah aşkına!!
Ayrıca kız evlendi diye artık annesine yardım etmesin mi?
K.bakmada orası hala onun evi.. senin kocan kadar o evde hakkı var.
Afferim görümcene annesine nasıl sahip çıkıyor..
Oh ne ala dağdan gelmiş bağdakine laf atmak bu olsa gerek.

Hem görümce yım hem gelinim bir kızın annesinin evine gitmesi ve az gelenleri misafir gibi ağırlamasının de konu olmasını gelinlik te nirvana olarak görürüm.. Kvdende nabza göre şerbet veriyor cefasını çek diye değil inan bana herkes kabul etsinki cefaları kız çocukları ceker hatta burada gördüm halasının kocasına bakanlar var..yanı dert bunun neresinde arkadaşım

Görümceniz kv oturup sizden hizmet bekleselerdi emin olun ondan da şikayet ederdiniz. Kendileri otırup Bana iş yaptırıyorlar dışlıyorlar derdiniz. Biz de aynı durumdayız sizin gibi, bence şanslısınız rahatınıza bakın.

Kadın kızlar çekip gidecek dedi bana ne zaman onların sağlığında sefa sürdükten sonra dar günlerde de ben mi kızları olucam napmalıyım bu beklentilerden kurtulmak için madem birlikte sefa sürüyolar cefaları da beraber olsun banane
Benim kv kızıyla aynı siteye taşındı, görümcem yeni hamile . Çocuklarına bakarım diye taşınıyorum dedi. Ama ben çok darda da kalsam bakmaz işim var der. Oğlunun çocuğu torun değil, kızın ki torun. Napalım yapacak bişey yok. Onlar görüşsünler kızıdır tabiki hergün görüşür kime ne? Ama sen kızına zor gününde yardım edersen kızında senin zor gününde yanında olacak tek kişidir , oğlun değil.Ben de hergün annemdeyim buarada , görümcemi kıskandığım faln da yok severim her ikisini de.

Yıl olmuş 2018

Gelinlik yapmama izin vermiyor diye ağlayan üye

Hahahaha istemsizce güldüm :)

Back
X