Bekarken hep derdim ki evlenince kayinvalidem le çok ii anlasicam herkese örnek olalım sonra kayinvalidem beni hiç sevmedi ayırım yaptı doğum yaptım Sezeryanla yanıma geldi yemek yapmadı ağrım vardı hoc umursama di laf soktu bebeğime bu benim kızım bana bakacak falan benim psikolijimi bozdu şimdi o hasta olsa yardıma muhtaç olsa asla bakmak istemem o yüzden seni çok ii anlıyorumarkadaşlar ben durumu biraz
daha açayım ben yeni ayrı eve
çıktım kaynanamla birsene
oturdum ama bide bana sorun
hiç anlaşamadık ve bibirmize
karşı eksilerin altında elektiiğimiz
kesinlikle anlaşamıyoruz
konuşacak lafımız bile yok
biz olaylı bir şekikde ayrı eve çık
tıktan bikaç aysonra kaynanam
hastalandı ayagı ve beli tutmaz oldu şimdi iyi şükür ama o dönemde sanki biraz benim bakmamı istedi akrabalaru .kızının yanında kaldı kocasıyla ve
kızının çocuna bakıo normalde
bazen kız kardeşi baktı bazen kızı
çogunlukla..ben zaten ablaşamıyorum yeni ayrı eve çıkmışım yeni ohh demişim ben bakarım bşze gel falan demedim bakmak istemiyırum çünkü hep dua ettim iuileşsin kimseye muhtaç olmasın diye neyse iyileşti ama benim baya kafama takıldı bu konu ya allah korusun kötü hastalıga yakalansa allahım korusun ama ozaman nolucak ? Geçenki hastalunfa hetkeze benim yanımda kız karfeşim baktı bana falan dedi kız kardeşide bana iyi laf soktu ben görevimi yaptım birazda başkaları yapsın falan die...ben napıcam akıl verin bana..lütfen tepki göstermeuin herkezi enpatiyr davet ediyorum
Gelde bak bu kadına .ben kaynanam yuzunden bosaniyorum su an bana deseler ki geberiyo bakarmisin gebersin bi kasik su vermem cunku yuvami yikti benim yilan kari bana karsi iyi olsaydi kuyumu kazmasaydi tabiki bakardim demem o ki kaynanadan kaynanaya fark var
Hiçbir şeye mecbur değilmişiz .ben sevdim bu işi .. :) .)Once saygiyi ogrenin.size dogru gelmemesi ,size boyle konusma hakki vermez.
Ayricaa islam dinin de komsuya gidince kocandan izin alican diye bir sey yok.bu senin gibilerin zihniyeti.islami bilmeyenlerin.din olmazsa vicdan olmaz.ben bu gelin k.v.iliskisinde dini boyutunu ele aldim ki,yani bir gelinin buna mecbur olmadigini dinde soyledigini belirttim.
Ayrica din yataktan kalktigin an sana nasil yasayacagini soyler.ilk isin komsuna gulumse der.saygilar.
offfffff icim bunaldi kizlar
yorumlarda cogunluk bakarim
demis ama bilniyorum
bunu diyebiliyosaniz helal
olsun.bakmaktan kastim
evinize yerlesecek ve kaynanay
la beraber yasanacak ve omuru
nunuzun geri kalanini ona
bakmakla gecireceksiniz ama
biz genciz bizimde cocugumuz
var bunlari biraz geri plana
atacaksiniz izaman..hayir ya yok
ben sidetle bu hayati istemiyo
rum zaten ayri eve zor cikmisim
yeniden o kadinla yasamak ustelik sorumluluk daha cok artmus sekukde...boyle bur durum olursa butun
sulalenin diline duserim
bakamam dersem esimlede cok
sirun yasariz offf cok kotuyum
bakıcı tutun öyle bir durumda kalırsanız. çünkü belli ki gönlünüz yok. gönülsüz, zorla yapılacak bir şey değil bu, size de kadına da eziyet olur.offfffff icim bunaldi kizlar
demis ama bilniyorum
olsun.bakmaktan kastim
yeniden o kadinla yasamak ustelik sorumluluk daha cok artmus sekukde...boyle bur durum olursa butun
sulalenin diline duserim
offfffff icim bunaldi kizlar
demis ama bilniyorum
olsun.bakmaktan kastim
sulalenin diline duserim
kızı var canım kızı olmaan yaşamaz inanaılmaz düşkün kızına hasta olur kızı hastaneye götürür herşeyiyle o ilgilenir birbirlerinede yakınlar damat da sevio onları kızı doğum yaptığında daha önce kaynanam ve kayınpeder 6ay falan onların evinde durdular bilmiyorum allah korusun kötü hastalık gelirse bana gelmek istemez inşallah çünkü ben bakamamBu nedenle bence kadının kızı varsa o bakmalı, kızlar daha iyi bakar, gelin pek içten bakmayabilir. Tabi şu da var herkesin kızı yok, yada kızın eşi sorun çıkarırsa, bakamayabilir kız.... Bakacak kimse yoksa mecbur oğlu ve gelini bakacak.
evet de telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum inanaılmaz zor yorum yapmak bileKonu açıyorsan soruları cevaplamak zorundasin.
allahıma herzaman duam kimseye muhtaç etmesin beniSen hastalaninca kim bakicak ...
Ya paran yoksa?arkadasim az vicdan be..yazik ne tas kalplisin..allah muhtac etmesin ama oyle bir muhtac olursun ki sen bile sasitirsin büyük konusma...allahıma herzaman duam kimseye muhtaç etmesin beni
kimseyi şuan düşündüğüm sıkıntıya sokmayayım kimsenin hayatını hasta bakıcılığıolarak geçirmesine sebep olmayayım bakıcı tutup baktırırım
Ben de gelinin bakmak zorunda olmadığını düşünüyorum.ben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?