ne alakası var ya taş kalpli olsam şimdiden bunun sıkıntısına düşmem ben sadece dua ediyourm kimse kimseye muhtaç olmasın diyebüyük konuşmuyorum ayrıca yorum yapmak için anladığın gibi konuşma ...Ya paran yoksa?arkadasim az vicdan be..yazik ne tas kalplisin..allah muhtac etmesin ama oyle bir muhtac olursun ki sen bile sasitirsin büyük konusma...
Yasli kadina bakmak istemiyorsun iste olay bu.ne konusuyorsun hala...istedigim yorumu yaparimmne alakası var ya taş kalpli olsam şimdiden bunun sıkıntısına düşmem ben sadece dua ediyourm kimse kimseye muhtaç olmasın diyebüyük konuşmuyorum ayrıca yorum yapmak için anladığın gibi konuşma ...
istediğin yorumu yaparsın ama gereksiz olur benim için en azından uslup önemli...Yasli kadina bakmak istemiyorsun iste olay bu.ne konusuyorsun hala...istedigim yorumu yaparimm
Kaynana hasta olunca ne yapmalı canım?ben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
arkadaşım herkezin yaşadığı sorunlar var hemen kötü insan damgası vurman çok saçma gerçektenHani filmlerde, dizilerde kötü insanlar var ya. " vah vah bunu nasıl yapıyo " diyoruz.
Al işte..
benim tek derdim zamanında eziyet çektiripte geline ,kötü gününde geline kendine baktırmak zorunda bırakmasıKaynana hasta olunca ne yapmalı canım?
Kim bakmalı sence?
Waayy ne muhterem kadınmış. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın.benim kaynanamın kaynanası yokmuş,yatalak kayınpederine bakmış.eltisi hastalanmış ona bakmış araları sorunlu olduğu halde.kaynına baktı.görümcesine baktı,temizliği,yemeği ekmeği dahil.erkek kardeşine baktı.hepsi de kaynanamın yanında öldü.kendisi aniden öldü,kimseye yük olmadı.Allah gani gani rahmet eylesin.Aminn
aminn canım.:)Waayy ne muhterem kadınmış. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın.
Vah vah bunu nasil yapiyo denilen cinsten bi kaynanaysa bende bi bardak su bile vermem hic vicdanimda sizlamaz.. kisasa kisasHani filmlerde, dizilerde kötü insanlar var ya. " vah vah bunu nasıl yapıyo " diyoruz.
Al işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?