kv olarak değilde hasta bir insan olarak düşünülmeli bence evlatlar arasında dönüşümlü olarak bakılmalı eğer diğer çocuklar bakmıyosa o onun vefasızlığıdır derim ve ben bakarım maddi durum yeterliyse yanıma yardımcı bir bayan alırım.zamanında çok çektirmişsede Allah'a havale ederim, intikam zamanı geldi diye düşünmem. ayrıca kv bakımını yaparak eşinizide mutlu edersiniz. Cennet annelerin ayakları altındadır onun duasıyla ne kapılar açılır bilemezsiniz.
sen benim teyzemi tarif ediyorsun
ama benim teyzem 23 senedir aynı evde ve kv öz teyzesi..
gorumcelerı sürekli söylüyormuş gelin bakmak zorunda değil ama oğul bakmak zorunda...sanki eniştem işten gelip annesinin çişini altından alıyor.herseyini teyzem yapıyor.teyzemin beklediği bir ALLAH RAZI OLSUN lafı ama mecbur degilsin diyorlar.madem mecbur değil teyzem kadın çişiyle mi beklesin gelin de temizleyin madem
arkadaşlar ben durumu biraz
daha açayım ben yeni ayrı eve
çıktım kaynanamla birsene
oturdum ama bide bana sorun
hiç anlaşamadık ve bibirmize
karşı eksilerin altında elektiiğimiz
kesinlikle anlaşamıyoruz
konuşacak lafımız bile yok
biz olaylı bir şekikde ayrı eve çık
tıktan bikaç aysonra kaynanam
hastalandı ayagı ve beli tutmaz oldu şimdi iyi şükür ama o dönemde sanki biraz benim bakmamı istedi akrabalaru .kızının yanında kaldı kocasıyla ve
kızının çocuna bakıo normalde
bazen kız kardeşi baktı bazen kızı
çogunlukla..ben zaten ablaşamıyorum yeni ayrı eve çıkmışım yeni ohh demişim ben bakarım bşze gel falan demedim bakmak istemiyırum çünkü hep dua ettim iuileşsin kimseye muhtaç olmasın diye neyse iyileşti ama benim baya kafama takıldı bu konu ya allah korusun kötü hastalıga yakalansa allahım korusun ama ozaman nolucak ? Geçenki hastalunfa hetkeze benim yanımda kız karfeşim baktı bana falan dedi kız kardeşide bana iyi laf soktu ben görevimi yaptım birazda başkaları yapsın falan die...ben napıcam akıl verin bana..lütfen tepki göstermeuin herkezi enpatiyr davet ediyorum
Peki kızı varsa yinede gelinmi bakmak zorunda sizce ?
Yani kızının hiç umrunda olmayacak misafir gibi gelip gidecek
bütün herseyle gelin ilgilenecek doğrumu bu
oyle seymı olur ya benım kv de okadardacıddı olmayan bır hastalık gecırdı yatagından kaldırmadım ben oldugumda da o benı kaldırmıyor hastalık bu kımı nezamn bulacagı bellı olmaz ılla kv degıl gelınlerde hasta oluyor her kv yapmaz ama gelınıyle ılgılenen oluyor en azından grıp bıle olsa corba yapanı oluyor ınsanın sen olmasan bakcakbaskası cıkar belkı cocukları degıl komsusu hayırlı bır komsuysa kadını o halde bırakmazben bunu anlamıyorum kaynana hasta olunca hemen oğlum bakar
bana deyip o eve sığınmak ister
tamam ogludur bakmak zorunda
ama bakan oglu degilki gelin..oğlu
sabah işe gidip akşam gelecek
evde gelin bütün gün kaynanayla
ilgilenecek yani bakmak zorunda
bırakılmak değilmidir bu?
Gelin ben bakamam derse
sülalenin yüzkarası olur kocası
ayrılıgın eşine gelir buna boyun
eğen gelin bundan sonraki hayatını hasta bakıcı olarak mı geçirecek?
aynen.teyzem diyo ki ben Allahtan korktuğum için yapıyorum.akıllı geçinen salaklar işte.Allaha havale edeceksin
oyle seymı olur ya benım kv de okadardacıddı olmayan bır hastalık gecırdı yatagından kaldırmadım ben oldugumda da o benı kaldırmıyor hastalık bu kımı nezamn bulacagı bellı olmaz ılla kv degıl gelınlerde hasta oluyor her kv yapmaz ama gelınıyle ılgılenen oluyor en azından grıp bıle olsa corba yapanı oluyor ınsanın sen olmasan bakcakbaskası cıkar belkı cocukları degıl komsusu hayırlı bır komsuysa kadını o halde bırakmaz
Öyle bırsey benım akrabamın basında vardı ama suan ne haldeler soyleyeyım kaynanası evlerıne bıle ugramıyor esı bu duruma fena uzuluyor ve evde sureklı yuzu asık gezzen bır adam var ben esımın annesı dıye bakmaya calısırım hasta bır kadın dıye bakmaya calısırım vicdan meselesı bırazda içiniz rahatsa bakmadıgınızda bakmayın zorunda degıl kımse bakmaya da şu vicdan işte kv ne kadar sıze kötuluk yapsada sızde ondan daha cok merhamet varsa bakarsınız yok kv deme bende kv lık edıcem ozamn dersenız aynı kefeye dusersınızne KV ler bilir misiniz, misal benim KV gelin sezeryan olur der ki : kimse kimseye bakmak zorunda değil, duyan gelin yatalak sanır.böyle KV lere ne yapılır öyle durumda kalsam bakar mıyım yoksa güvendikleri mi baksın derim hiç bilemiyorum
Öyle bırsey benım akrabamın basında vardı ama suan ne haldeler soyleyeyım kaynanası evlerıne bıle ugramıyor esı bu duruma fena uzuluyor ve evde sureklı yuzu asık gezzen bır adam var ben esımın annesı dıye bakmaya calısırım hasta bır kadın dıye bakmaya calısırım vicdan meselesı bırazda içiniz rahatsa bakmadıgınızda bakmayın zorunda degıl kımse bakmaya da şu vicdan işte kv ne kadar sıze kötuluk yapsada sızde ondan daha cok merhamet varsa bakarsınız yok kv deme bende kv lık edıcem ozamn dersenız aynı kefeye dusersınız
Peki kızı varsa yinede gelinmi bakmak zorunda sizce ?
Yani kızının hiç umrunda olmayacak misafir gibi gelip gidecek
bütün herseyle gelin ilgilenecek doğrumu bu
Bunu gerıye donup bakmak lazım nasıl evlendınız sizi istedılermı ısteme olsa bıle o aralarda böyle somurtuk davranıslarda bulunmusmuydu barı bunları anlatında evlenecek bayanlara ders olsun ozaman yanı ısteme olayında nısanlılıkta bır davranıs bıle gelecekte karsınıza ne cıkacak onu gösterıyor bazen yada anlattıgınız konunuz varsa evlılıgınızı ordan okuyalımonun seviyesine düşeceğim korkusunu asla taşımadım, kendimden öyle eminim ki.onun gibi olmak için epey çaba harcamak lazım.gerçekten iyi olmak kolay inanın bana kadın resmen kötü olmak için çaba sarfediyor.oysa bir şey yapmasa iyi kategorisine girecek o biçim bir mahluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?