Yani ilk gelini bundandır belkide şikayet edip ortalığı karıştırdı ve evini ayırdıBırak sevişmeyi öpüşmeyi ah demeyi of demeyigülüyorum ama bunlar da olucak yani
Eşiyle tartışamaz kavga bile edemez ağız tadıyla
Eşiyle her hangi bir konuyu bile konuşamaz herşeyin içinde kv sorsan bir türlü izin alsan bir türlü almasan bir türlü
Ay kesinlikle büyük bir kabus bekarlık çok daha iyi bir tercih.Bırak sevişmeyi öpüşmeyi ah demeyi of demeyigülüyorum ama bunlar da olucak yani
Eşiyle tartışamaz kavga bile edemez ağız tadıyla
Eşiyle her hangi bir konuyu bile konuşamaz herşeyin içinde kv sorsan bir türlü izin alsan bir türlü almasan bir türlü
Günah olmasa böyle devam mı edelim dicem napalım nikahı kıyıp o anasında ben anamda mı yaşayalım işmiz düşünce birararaya gelelimAy kesinlikle büyük bir kabus bekarlık çok daha iyi bir tercih.
Keşke içinizi rahatlatacak şeyler söyleyebildeydik şu evlilik arifesinde ama bunların hepsi yaşanacak annesiyle samimi değilim demişsiniz bi yorumda samimi olmadığınız bi yabancıyla aynı evi paylaşmak çok daha zorlar sizi çok ezilirsiniz.Günah olmasa böyle devam mı edelim dicem napalım nikahı kıyıp o anasında ben anamda mı yaşayalım işmiz düşünce birararaya gelelim
Konu açtın 7 yıl yerine 3 oldu ben değilim başkası diyorsun
Hey Allahım yarabbim la
Nasıl yaniOk. O halde güle güle sana ne işin var hala burda beğenmiyorsan
Kavga etme bence ban alma boşuna.Nasıl yani
Hayırdır ne oldu cici mağdur kiza üsluba bak hele
Üslubuna dikkat et bence
Cici mağdur kız mı, o halde burda derdini paylaşn herkes size göre cici mağdur kızı mı oynuyor , üslubumda yanlış bişey yok yazdığım şeylere yorum yap diye zorlamıyorum ki seni bana hesap soruyorsunNasıl yani
Hayırdır ne oldu cici mağdur kiza üsluba bak hele
Üslubuna dikkat et bence
Sen kadının evine gidiyorsun galiba farkında değilsinEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Cici mağdur kız mı, o halde burda derdini paylaşn herkes size göre cici mağdur kızı mı oynuyor , üslubumda yanlış bişey yok yazdığım şeylere yorum yap diye zorlamıyorum ki seni bana hesap soruyorsun
Ben hesap sormadım aksine baştan oku bak sana neler yazdım geleceğin için doğru neyse onu yazdım üzülme mutlu ol diye hesap ne sordum hanı nerde iki konu açtın ikisi de aynı içerik ama farklı yazdın bunu sormakta hakkim evet onca şey yazdığım içinCici mağdur kız mı, o halde burda derdini paylaşn herkes size göre cici mağdur kızı mı oynuyor , üslubumda yanlış bişey yok yazdığım şeylere yorum yap diye zorlamıyorum ki seni bana hesap soruyorsun
O konunun da içeriğini tamamen silip bambaşka bir şey yazmış. Ben artık yeni üye olduğuna da inanmıyorum basbayağı buraları bilen biri ve bizimle dalga geçti.Ben hesap sormadım aksine baştan oku bak sana neler yazdım geleceğin için doğru neyse onu yazdım üzülme mutlu ol diye hesap ne sordum hanı nerde iki konu açtın ikisi de aynı içerik ama farklı yazdın bunu sormakta hakkin evet onca şey yazdığım için
Konuyu acarsan herkes bir şey yazar zaten yazılsın diye konu açılır kimin ne yazıp yazmiyacagima yada ne yapacağına sen karar vermezsin onun kararını ben veririm
Üslubun hoş değil evet sorun var
Baktim şimdi konu silmek yasak ve aynen baya kandirildik sanırım ban alırO konunun da içeriğini tamamen silip bambaşka bir şey yazmış. Ben artık yeni üye olduğuna da inanmıyorum basbayağı buraları bilen biri ve bizimle dalga geçti.
İyi geceler ben de bunun üstüne soğuk bir duş alayımBaktim şimdi konu silmek yasak ve aynen baya kandirildik sanırım ban alır
Gidip uyumaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?