Özel mesaj atamadim size.İyi niyetim batsın, valla aslında şu bile oldu annemşn Kullandığı eşyayı istemeyen annemi de istemez diyip tribe girdi ve benle konuşmuyor
Herkes para katsın bir artı bir ev alınsın ona. Çalışan kadın gece tek de durur.İş bu konulara gelene kadar okuldu bilmem neydi geçti gitti işte, anca böyle konusu bi şeyden açılınca buna geldi, ve evin 3 oğlu ben ortancasıylayım ama gelin olarak da en küçüğüm yaş açısından, gidip ikinci gelinde kalsın dicem o da başka memlekette lv gitmez burası küçük bildiği yer
Burdan yazın lütfenn bazı konuları burdan nasıl silerimÖzel mesaj atamadim size.
E tabi ki.öyle her evlilikte sorunlar oluyor ama siz eşinizle rahatça tartışamıcaksınız bile çünkü kayınvalideniz her şeye şahit olacak ve siz haklı da olsanız sizi haklı gören kimse olmıcak. Yani üç kişilik evde yapayalnız kalcaksınız ama yine de yapabilirim diyorsanız siz bilirsiniz. Sesli sevisemiceksiniz bile öyle düsünAslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
BURAYA yazdığım konuları mesajları nasıl silebilirimE tabi ki.öyle her evlilikte sorunlar oluyor ama siz eşinizle rahatça tartışamıcaksınız bile çünkü kayınvalideniz her şeye şahit olacak ve siz haklı da olsanız sizi haklı gören kimse olmıcak. Yani üç kişilik evde yapayalnız kalcaksınız ama yine de yapabilirim diyorsanız siz bilirsiniz. Sesli sevisemiceksiniz bile öyle düsün
silemezsin, uyarı var hatta bunun içinBURAYA yazdığım konuları mesajları nasıl silebilirim
Nasıl yani ne uyarısı, Yazılan şeyler insanı belli eder yani bu büyük bir açık kişilik hakkı denen bişey var silme şansım yok mu hiçsilemezsin, uyarı var hatta bunun için
Silme yok malesef anca konunuz konuşmaya kapanır. Ama sohbetler kalırNasıl yani ne uyarısı, Yazılan şeyler insanı belli eder yani bu büyük bir açık kişilik hakkı denen bişey var silme şansım yok mu hiç
2 yıl fazla iyimser bence ayında pişman olur. Benim kv dunyalar iyisidir öyle böyle değil ama Rabbim herkesi kendi evinde mutlu etsin yaşamak istemem ..misafirliğe geldiğinde dahi kiricam diye geriliyorum çok hassas çünkü ve bazı seylerimiz uymuyor en basitinden renklilero karışık atıyor ve çamaşırlar renk değiştiriyor..ben ise gri kırmizi siyah beyaz açık renkli diye ayiririm ....yani bu içime oldukça dert oluyor...sonra çamaşır durme sitilimiz benzemiyor vs ...sizin daha kil.bilir neler çıkacakBu aile seni üzer keşke derdin eşya yerine beraber oturmak olsaydı. Evlen max 2 yılda pişman olacaksın
Neden hasta mı,Ama annesi tek başına, bırakamayız ki
Neden görmek istemiyor bir düşün , annesi gecinememis ee tabi nisanlin, anne kuzusu ise giicik olmuştur yenegeye ilerde sana gıcık olacağı gibiBenim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galiba
Nasıl yani ne uyarısı, Yazılan şeyler insanı belli eder yani bu büyük bir açık kişilik hakkı denen bişey var silme şansım yok mu hiç
Kv yaşamak sorun değilmiş sorun eşyalarını kullanmalarıymış
Görürsün canım evlenince görürsün sorun
Konuyu silemedim ki başlığı duruyor ve alıntılarda da görünüyor nasılsın gizleyebilirim peki artık yorum yapılmasını istemiyorum ve görünmesinUye olurken onayladiginiz uyelik sozlesmesinde yazdiklarinizin silinmeyecegini kabul ettiniz bile coktan. Okumadan mi imza atiyorsunuz belgelere? Basiniza is alirsiniz, okuyun.
Ayrica konuyu sildiginiz icin ben KIBledim, muhtemelen banlanacaksiniz.
Konuyu silemedim ki başlığı duruyor ve alıntılarda da görünüyor nasılsın gizleyebilirim peki artık yorum yapılmasını istemiyorum ve görünmesin
Peki nasıl gizleyebilirim artık görünmesin ve yorum yapılmasınsilemezsin, uyarı var hatta bunun için
Yorumlarda mı kalıyor onlar da mı silinmiyorKonuyu gizleyemezsiniz hep gorunur olacak ama yorumlara kapatabilirsiniz.Mune arkadas konusunun yorumlara kapanmasini istiyor.
Yorumlarda mı kalıyor onlar da mı silinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?