kaynana ile bitmeyen sorunlar !!!

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
mrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :D en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :( eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...

mrb arkadaşlar ;
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :KK70: en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :KK43: eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Ayy gelinle kötü olmak icin baya zorlamis ya bu ne böyle cocuk gibi .. sizde gecin bidaha arkaya olsun bitsin o kadar sacma ki ben hic ugrasmazdim bile

aynen arıyorum bıde açmıyor arama yazıyor çok yuz goz olduk dıyor arama kızdım sımdı yazıyor hanı msjda halletmeyelım dıe arıyorum hala trıp yapıyor açmıyor onla aram böyle oldukça da eşımle evımde huzurum kalmıyor herkesle anlaşmışım da ankara da bı annesı ve kardesıyle anlaşamamışım falan

yani edinecek dert kavga bulamamıs buna mı sarmıs
cok basit bi mevzu sizde uzatmayın oturuyorsa otursun belki gercekten birileri bişey demiştir ne önemi var ki gidilen yer aynı değil mi ha ön ha arka

Yazık, insanlar ne basit ve saçma şeylerle uğraşıyor.
Gelin teklif etse kibarlıktan, kaynananın oturmaması lazım.
Bir de üşenmemiş mesaj atmış.
Bırakın ne yaparsa yapsın.
birde normalde asla oturmazmış ama ben böyle onu iplemeden hareket ettıkçe iş iddaya bındı yazmış bide acayip takıntılı kadın buluttan nem kapan ınsanlar varya tam da bu işte

yani edinecek dert kavga bulamamıs buna mı sarmıs
cok basit bi mevzu sizde uzatmayın oturuyorsa otursun belki gercekten birileri bişey demiştir ne önemi var ki gidilen yer aynı değil mi ha ön ha arka
işte normalde otursa bende oturturum ama bana ınat yapınca kendı arabalarında oturmayınca oğlunun yanına otrmak ısteynce bende sinrlenıyrm

Gercekten cok sacma bir sebepmis. Arabanin önünde oturunca noluyor anlamiyorum. Bununla saygimi olur. Resmen size kaynanalik yapiyor.
ama ona kalsa bana kaynanalık yapmamış neyıne karıştm bugune kadar dıyo benle ilgili herşeyı oğluna söyluyr bana direk demıyor

Çok güzel cevap vermişsin bence.
Arama sorma küsmek isteyen her şeyden küser peşinde de koşma.
Bırak kendi kendine triplensin böyle.
Bir daha konusunu açarsa üstüne basa basa "al otur ben böyle küçük meselelerin insanı değilim" de anlasın. :KK70:

Kaynanaya bak mesajla trip atıyor 😃 Allahtan benimkinin Türkçesi ve okuma yazması yok. Bu arada benimki hep önde zaten tabi ben napiyoRum çirkefe taş atma üstüne sıçrar mantığıyla muhattap olmuyorum geçiyorum arkaya . Halbuki araba alınırken benim altınlarım ve çektiğim kredinin de payı var ama o sadece oğlununmuş gibi tavuk gibi kabara kabara öne oturur çok değişikler bu kv ler. İşleri güçleri gelinle sidik yarıştırmak 😃

işte normalde otursa bende oturturum ama bana ınat yapınca kendı arabalarında oturmayınca oğlunun yanına otrmak ısteynce bende sinrlenıyrm
zaten yaptıgı cok komik
kocaman kadın mesaj atıp bide arıyorsun acmıyor
öne ben gecicemler banane falan :)
ama büyüklük sizde kalsın bosverin

Kaynanaya bak mesajla trip atıyor 😃 Allahtan benimkinin Türkçesi ve okuma yazması yok. Bu arada benimki hep önde zaten tabi ben napiyoRum çirkefe taş atma üstüne sıçrar mantığıyla muhattap olmuyorum geçiyorum arkaya . Halbuki araba alınırken benim altınlarım ve çektiğim kredinin de payı var ama o sadece oğlununmuş gibi tavuk gibi kabara kabara öne oturur çok değişikler bu kv ler. İşleri güçleri gelinle sidik yarıştırmak 😃

Son düzenleme:
Bence k.v yi birisi doldurmuş olabilir .olay mesaja kadar vardığında göre gaza gelmiş olmalı;) bana kalırsa tavrından ödün verme herkes yerini bilsin. Kayinpederle Bi yere giderken arkaya geç ama k.v ye verme ben öyle yapardım;)

Ben eğer kv le bir yere gideceksem, öne sen otur anne der onu oturtmaya çalışırım. Kv dem çoğunlukla yok sen otur diye red eder.Ben sizi biraz saygısız buldum kusura bakmayın.Yani biraz kadına değer verdiğini hissettir bu ne böyle rekabet eder gibi çene yarıştırıyorsun!Bence esas sen onla yarışa girmişsin.Ha kadın sürekli öne oturma çabasında olur hemen kurulur başköşeye kızarsın da zaten kendin diyorsun genelde öne oturmaz.Bence hareketlerini bir daha gözden geçir

mrb arkadaşlar ;
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :KK70: en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :KK43: eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Bence sen yanlış yapıyorsun. Unutma kv senin rakibin değil ve rekabet halinde olmayı bırakmalısın.

Doğru demiş annesi varken neden arkada oturmuyorsun? Neden laf yetiştirerek yüz göz oluyorsun?

Açıkçası ben çok dikkat ederim bu tarz durumlara. Annesi babası varken, benim annem, babam, abim varken hep arkada otururum.
En fazla 1 saat yol. Onun için sıkıntı mı edeceğim.
Ayrıca onlar olmadı mı kocamın yanına oturup sarılıyorum da, omuzuna da yatıyorum (araba kullanırken) 😉

Yani bu tarz şeyleri sıkıntı yaptırıp mutsuz etmeyin kendinizi.

Bu iş iddaya bindi ne demek yaa.Eğer biri birşey dediyse ayıpladıysa; kızım bak bizim burda ayıp karsılanır gelinin önde gitmesi de adam gibi rica et. Bende hiç takılmam hatta kayınvalideme cocuklar senin başını ağrıtır öne geç derim.ama böyle idda girerse işin içine takarım bebek koltuklarını aaaa bizim arabada yer yok kayınvalidecim bile derim

Back
X