kaynana ile bitmeyen sorunlar !!!

bende de var bu tipten mesaj atar salak saçma olaydan bir gün sonra . veririm ağzının payını susar. Benim parasını ödediğim arabada tek kuruş emeği olmayan kaynanamı arabaya oturttuğuma şükretmesi lazım neyse ki bizimki cürret etmez öyle bişeye. Nişanlıyken çok yapardı dışarı yemeğe gidicek olurduk onlar eşimle gelir evden alırdı beni bizimki kurulmuş ön koltuğa tutmuş o koltuğun üstündeki tutunma kolunu ben binmişim arka koltuğa annem ben geçseydim oraya sen öne otur derdi. Ben de 50 küsür yaşında insanı koltuktan kaldırcak insanmıyım ben dedim bikaç kere yaptı nişanlıydık ama. sonra üzerinde üşenleri yapmadığından maddi olarak eşiim o arabayı sattı nişanlıyken. Evlendikten 1 yıl sonra alabildik araba şimdi yapsın da göreyim.
ne münasebet eşi duruken sen diyemedin mi.

mrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :D en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :( eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Oturmasın ön koltuğa orası senin yerin sana yakışır çatlasın patlasın

Gerçekten çok saçma bir konu.
Ben doğumluyum malum oralarda bu tip şeyler daha fazla rağbet görüyor. Ben gerginlikten çok rahatsız olurum başlarda o yüzden arabayla gideceksek hep evden en son çıkan ben öldüm kv sağ olsun hep arkaya geçti. Kp varken öne geçiyo ben hiç sorun etmiyorum kv gecseydi de sorun etmezdim. Böyle egosal savaşlara asla girmem

yıldız tilbenin de dediği gibi " kimsenin tarlası değil hayatım " diyerek öne oturmaya devam et.
araba sizin koca senin haddini bilsin,gitsin oda kendi kocasının arabasında öne otursun geçsin o ayakları. :KK48:

işte normalde otursa bende oturturum ama bana ınat yapınca kendı arabalarında oturmayınca oğlunun yanına otrmak ısteynce bende sinrlenıyrm
Ben de olsam gicik olurdum, normalde hic takam bu mevzuyu hatta bebegimden dolayi arkaya otururum kvde de arkaya oturur bazen ona sen gec one derim ama boyle birsey yapsayfi asla oturtmazdim ne sacma birsey yaa

Ben de olsam gicik olurdum, normalde hic takam bu mevzuyu hatta bebegimden dolayi arkaya otururum kvde de arkaya oturur bazen ona sen gec one derim ama boyle birsey yapsayfi asla oturtmazdim ne sacma birsey yaa
en son çare arabayı ben sürmekle bulacam gıbı

Ben eğer kv le bir yere gideceksem, öne sen otur anne der onu oturtmaya çalışırım. Kv dem çoğunlukla yok sen otur diye red eder.Ben sizi biraz saygısız buldum kusura bakmayın.Yani biraz kadına değer verdiğini hissettir bu ne böyle rekabet eder gibi çene yarıştırıyorsun!Bence esas sen onla yarışa girmişsin.Ha kadın sürekli öne oturma çabasında olur hemen kurulur başköşeye kızarsın da zaten kendin diyorsun genelde öne oturmaz.Bence hareketlerini bir daha gözden geçir
Saygi one oturtmakla olmaz cok sacma bir yaklasim, kaldiki kadin kendi arabalarinda bile kizini one oturtuyor gelini arabasinda geline kaynanalik yapmaya calisiyor, ben de esim suruyorsa arabayi hic teklif etmem gecer otururm ve bunun saygisizlik oldugunu dusunmuyorum ( hos simdi cocukla hep arkadayim ) ama boyle takintilar iki taraf icin de sacma

İki keçi bir köprüde karşılaşırsa ne olur hikayesi. sizin ki herhalde. Kaynananızın olmadık bir mevzuya takılmasına mı yoksa sizin bu kadar uzatmanıza mı şaşırayım bilemedim.

mesaj at şunları yaz:

annecim kadının yeri kocasının yanıdır. eşim nerde oturursa ben onun yanında otururum. eşim arabayı sürerse ön koltukta ben otururum. arabayı sen sürersen, eşimle ben arka koltuğa geçeriz. tamam mı güzel annem benim. neyse sen bunlar için canını sıkma, arabanın arkası da önü de aynı yere gidiyor. yeter ki böyle ufak şeyler için tartışma çıkarmayalım, ağzımızın tadı bozulmasın, klasik gelin kayınvalide olmayalım ki birbirimize sevgimiz saygımız azalmasın, ömür boyu yüzyüze bakacağız, küslük olmasın. öpüyorum.

Aradığınızda acmadığına göre acaba mesajı atan gorumceniz falan olabilir mi..? Onunda varsa öne oturma takıntısı belki de o dur diye düşündüm biran... Ama konuya gelecek olursam kendi evinin basköşesine sen oturabiliyorsan ( eşinle iyi sorunsuz mutluysan) bırak arabayada o otursun... Allah başka dert vermesin bosver sal gitsin... :KK69:

Kaynananız kaç yaşında, 5 mi?? 😂
Gıcıklık yapıyor madem ben asla istediğini vermem ona.

Aradığınızda acmadığına göre acaba mesajı atan gorumceniz falan olabilir mi..? Onunda varsa öne oturma takıntısı belki de o dur diye düşündüm biran... Ama konuya gelecek olursam kendi evinin basköşesine sen oturabiliyorsan ( eşinle iyi sorunsuz mutluysan) bırak arabayada o otursun... Allah başka dert vermesin bosver sal gitsin... :KK69:
yk görumce atmaz kaynana aktif biri zaten görğmce daha 22 yaşında üni okuyor annesının aklıyla gıdebldgı kadar gidecek umarm bana yaşattklarını kızında görur diyrm

Telefonu açmıyor çünkü yazmanız işine geliyor. Söz uçar yazı kalır ;)

Hiç tartışmayın, öne oturun her zaman. Sessiz sessiz bildiğinizi okuyun 😉

mrb arkadaşlar ;
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :KK70: en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :KK43: eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Yani o otursun ne olacak uzatmaya değer mi inat yapsın dediği olsun ne var böyle şeyleri dert etme kendinede eşinede..

mrb arkadaşlar ;
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :KK70: en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :KK43: eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
oğlumun kız arkadaşı var ve ben herzaman arkaya otururum...kız bana teklif etti kaç kere, hayır dedim sen otur...

Back
X