- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
Ayy gelinle kötü olmak icin baya zorlamis ya bu ne böyle cocuk gibi .. sizde gecin bidaha arkaya olsun bitsin o kadar sacma ki ben hic ugrasmazdim bilemrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyoren sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydımeşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
birde normalde asla oturmazmış ama ben böyle onu iplemeden hareket ettıkçe iş iddaya bındı yazmış bide acayip takıntılı kadın buluttan nem kapan ınsanlar varya tam da bu işteYazık, insanlar ne basit ve saçma şeylerle uğraşıyor.
Gelin teklif etse kibarlıktan, kaynananın oturmaması lazım.
Bir de üşenmemiş mesaj atmış.
Bırakın ne yaparsa yapsın.
Derdiniz olayım.
Kaynananıza 23 nisanı bekle diye mesaj atsaydınız Madem :)
işte normalde otursa bende oturturum ama bana ınat yapınca kendı arabalarında oturmayınca oğlunun yanına otrmak ısteynce bende sinrlenıyrmyani edinecek dert kavga bulamamıs buna mı sarmıs
cok basit bi mevzu sizde uzatmayın oturuyorsa otursun belki gercekten birileri bişey demiştir ne önemi var ki gidilen yer aynı değil mi ha ön ha arka
ama ona kalsa bana kaynanalık yapmamış neyıne karıştm bugune kadar dıyo benle ilgili herşeyı oğluna söyluyr bana direk demıyorGercekten cok sacma bir sebepmis. Arabanin önünde oturunca noluyor anlamiyorum. Bununla saygimi olur. Resmen size kaynanalik yapiyor.
zaten yaptıgı cok komikişte normalde otursa bende oturturum ama bana ınat yapınca kendı arabalarında oturmayınca oğlunun yanına otrmak ısteynce bende sinrlenıyrm
birde normalde asla oturmazmış ama ben böyle onu iplemeden hareket ettıkçe iş iddaya bındı yazmış bide acayip takıntılı kadın buluttan nem kapan ınsanlar varya tam da bu işte
Kaynanaya bak mesajla trip atıyorAllahtan benimkinin Türkçesi ve okuma yazması yok. Bu arada benimki hep önde zaten tabi ben napiyoRum çirkefe taş atma üstüne sıçrar mantığıyla muhattap olmuyorum geçiyorum arkaya . Halbuki araba alınırken benim altınlarım ve çektiğim kredinin de payı var ama o sadece oğlununmuş gibi tavuk gibi kabara kabara öne oturur çok değişikler bu kv ler. İşleri güçleri gelinle sidik yarıştırmak
Bence sen yanlış yapıyorsun. Unutma kv senin rakibin değil ve rekabet halinde olmayı bırakmalısın.mrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyoren sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydımeşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?