kaynana ile bitmeyen sorunlar !!!

Valla bırakın önde otursun gayet sevimli bi kayinvalideniz var ben 34 haftalık hamileyim enson gördüğümde üzerime yürürken(2 hafta once) bebeğin ölsun de evlat acısı yasa dedi , oğluna bakmiyomusum ,yürüyüşe çıkarıp yoruyomusum , ailem bana gelemezmiş ben onlara gidememişim bunlar aklımda kalanlar sizin gibi istekleri olan kaynana isterdim he buarada arabayida biraktik onun kapisinin onunde artik cunki ben onun arabasina binemezmisim beterin beteri var sizinki çok sevimliymis tripli fln 😊

Valla bırakın önde otursun gayet sevimli bi kayinvalideniz var ben 34 haftalık hamileyim enson gördüğümde üzerime yürürken(2 hafta once) bebeğin ölsun de evlat acısı yasa dedi , oğluna bakmiyomusum ,yürüyüşe çıkarıp yoruyomusum , ailem bana gelemezmiş ben onlara gidememişim bunlar aklımda kalanlar sizin gibi istekleri olan kaynana isterdim he buarada arabayida biraktik onun kapisinin onunde artik cunki ben onun arabasina binemezmisim beterin beteri var sizinki çok sevimliymis tripli fln 😊
lütfen bu şaka olsun

Senin çocuğun onun da torunu. Allah muhafaza çocuğa bir şey olsa senin oğlun da üzülmeyecek mi? Sözde oğlunu düşünen (!) fedakar bir anne.
Ben allaha havale ettim ne deyim ki başka herkes yaşattığını yasiycak .bu dünyada ,olmadi obur tarafta, takmama umursamama vede görüşmeme kararı aldım .bu dediklerim yaptıklarının sadece son nokta yeter bu kadar eşinin annesi diye dahada sabredemem dedirten noktaydı araba koltuğu meselesini okuyunca depreştim bian içimi döktüm:)

Allah yardımcınız olsun. :(
Eşinin annesini eşin çekmek zorunda sen değilsin canım.
Ben allaha havale ettim ne deyim ki başka herkes yaşattığını yasiycak .bu dünyada ,olmadi obur tarafta, takmama umursamama vede görüşmeme kararı aldım .bu dediklerim yaptıklarının sadece son nokta yeter bu kadar eşinin annesi diye dahada sabredemem dedirten noktaydı araba koltuğu meselesini okuyunca depreştim bian içimi döktüm:)

Allah yardımcınız olsun. :KK43:
Eşinin annesini eşin çekmek zorunda sen değilsin canım.
Sonuna kadar şans verdim ona ben böyle kuslu uzak durmalı hayat sevmiyorum ama com yıprandım sonuna kadarda sabrettim geri dönüşü olmayan yerde bıraktım . şöyle söyleyeyim içim rahat kimse bana neden görüşmüyorsun dediğinde hatam varmı acaba diye düşünmem herkes yerini kendi belirledi

mrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :KK70: en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :KK43: eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Onun memleketle alakası yok. Biz ankaraliyiz. Bizde bırak kayinvalidemi kayinpeder bile one oturmak istemez herkes kendi esinin yanina otursun der kayinvalidemi alır arkaya oturur.

Valla benim eşim de ankaralı ailesi yedi göbek buralı ben ne babası tarafında ne de anası tarafında böyle bişey duymadım. Ankarada böyledir demesin bari.. Ele güne karşı dedikoducu gün arkadaşlarına karşı oğlumun yanı benim yerimdir gelin bwnim arkamdır hesabı güdecek güya

Kayınvalide önde oturmalı diyen kadınlar size de bir hayretlendim doğrusu.
Ne kadar anlam yüklenmiş bu koltuğa. Âdeta bir otorite simgesi. Geline yerini bil belirteci. Hiyerarsik kumpas.

Kadını ezen erkek değil zannımca kültürümüzde. Kadının kurdu yine kadın.

mrb arkadaşlar ;
konu biraz basit saçma incir çekirdeğini doldurmayan cinsten ...
kaynanam normalde arabada öne asla oturmaz kendi arabalarında da kızı oturur falan bikaç sefer aynı arabada bi yere gittik hep sorun oldu en sonunda biri beni öne otururken görmüş olmalı ki (tahminimce) kaynana yediremedi ve ertesi gün bana msj attı bizim burda kaynananın olduğu yerde gelin arkaya otururlar falan o benim oğlum sen her zaman oturursun demeler falan senin oturman beni rahatsız ediyor demeler yalnız hep msjda oluyor bu konuşmalar.arıyotum açmıyor telefonu da tabi msja devam ediyor :D en sonunda o zaman senle aynı arabada bi yere gitmeyelim dedim hala tamam olur diyemıosun diyor.. sen beni oğlundan mı kıskanıyorsun dediğimde de kudurdu kızdı :)
allah aşkına sizce de öyle değil mi normalde oturmayan insan benle sidik yarıştırır oldu kızlar bende kabullenemiyorum otrmasını.
normalde otursa neyse dicem ama bana inat yapıyor neymiş de onu iplemiyormuşum sormadan kendım oturmuşum saygıymış buralarda .. ankarada yaşıyorum bu arada antalyalıyım ordan gelin geldım buraya gelmez olaydım :( eşimse aramızda kalmaktan yoruldu bunaldı bıktı haklı olarak annesine demiyor kı kapat konuyu artk die .. tabi annem de otursun demıyor sadece buyuk die ses çıkaramıyor gucu nazı sözu bana yetıyor anlıcanız ...
Keşke basta mesajlara hiç cvp vermeseydiniz. Ankarada adet mi varmış metropol bir şehir yahu. Her neyse ben olsam önemli olan arabada yanına oturmak değil gönlüne oturmaktır. Ben böyle basit bi meseleden kocamın üzülmesine kıyamam ama sen sağol oğlunu günlerdir huzursuz etmeyi başardın. Benim için önemi yoktu ön veya arka ama eşim sen yanımda ol dediği için oturuyordum. Sen otur anne öne, ben kocamın hzuursuz olmasına dayanamam. Ona da durumu izah ederim annen inat etmiş hayatım bırak otursun derim takma kafana yazarım ama daha da cvp yazmam

inanmıyorum gerçekten hayret verici insan görünümlü şeyler var

Back
X