Bence eşine sordur. O mesela desin caktirmadan kelebekle aran nasıl yada sevdinmi ne bilim böyle seyler. Oda söyler oğluna herhalde. Ben birde nişan olmadan asla anne diyemem diordum şimdi telde konuşuyoruz annecim anneciim diye konuusyorum. Annem duyuyo kızıyo bana "başlatma şimdi anana" dioAynen ya bende sesimi inceltiyorum ama pek sevgimi de gösterebilen biri değilim artık rahat olmak istiyorum:) aslında seviyormuu gerçekten bende merak ediyorum belki oda rahat olmamı istiyordur ayyy hiç bir fikrim yok yaaaa :)
ay ne güzel ya Allah ağzınızın tadini bozmasın:) evet ben bı eşime sordurayim da oda yok sevmiyorum derse bile gelip bana söyler mi şüpheliyim. eşim biraz anneci, belki benim küsecegimi felan düşünüp söylemeyeblir de ama şansımı deniycem:) siz normalde rahatsınz ama dimi bizimki sürekli bu sekilde:)Bence eşine sordur. O mesela desin caktirmadan kelebekle aran nasıl yada sevdinmi ne bilim böyle seyler. Oda söyler oğluna herhalde. Ben birde nişan olmadan asla anne diyemem diordum şimdi telde konuşuyoruz annecim anneciim diye konuusyorum. Annem duyuyo kızıyo bana "başlatma şimdi anana" dio
Aminnn. Biraz duygu sömürüsü yapay ne güzel ya Allah ağzınızın tadini bozmasın:) evet ben bı eşime sordurayim da oda yok sevmiyorum derse bile gelip bana söyler mi şüpheliyim. eşim biraz anneci, belki benim küsecegimi felan düşünüp söylemeyeblir de ama şansımı deniycem:) siz normalde rahatsınz ama dimi bizimki sürekli bu sekilde:)
aslında haklısınız denemek lazım ve çok dogruu gerçekten öyle bi halim var heyecanlı ve hata yapmaktan çekinir gibiyim cok teşekkür ederim yorumunuz içinnn samimi olduğumu düşünmeniz çok mutlu etti. evet kaynanam kizi gibi davranır sorun yaşadığımız zamanlarda oldu ama oda tuzu biberi:)))
Gittikce kapaniyorun diyosun:)aslında ilk sene bu kadar değildim nedense sonradan böyle oldu:)
Boşver ya sende kafama taktığın şeye bak kendin gibisin ne güzel bunu dert etme saygından birşey kaybetmessin sen yine kaynana böylesin ben herkese böyleyim yalnız değilsin sonra dedim ben buyum değişmeme herkes gibi olmamı gerektiren nedir ben buyum dedim işte dedim Mutluysan seviliyorsan sağlıklıysa gerisi Fas'a fisomerhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim kaynanamla altlı üstluyuz 5 aylık bebeğim var. direk konuya geçeceğim benim sorunum kaynanamla çekinerek konuşmak. sürekli ne derse çocuk gibi " hı hı evet anne, tabı anne" sürekli bı yapmacıklik var üstümde . 10 yaşında çocuk gibi konuşuyorum. sanki kaynanamla konuşurken ben ben değilim. bambaşka biri oluyorum ve çok canım sıkılıyor bu konuya. görende kaynanadan korkuyo herhalde der. kaynanam gayet rahat bense çok kasıyorm. doğum yaptığımda hastanede kaynanamla konuştum yanımdaki kadınlar sen ne kadar saygili kibarsn insan bı sure sonra kendini salar sen yeni tanışmış gibi konuşuyorsun dediler. yanlış anlamayın saygımı kaybetmek istemiyorum ama kendim olmak istiyorumm.ve yeri geldiğinde kendimi savunmak istiyorum. eşimle yada kendi ailemle öyle değil mesela. gayet rahatım olduğum gibi konuşma şeklim felan. esimde şaşırıyor ama caktirmiyor.
zamanla mi oturur acaba. cevremdekilere bakiyorum hiç benim gibi olan yook. konuyu okuyunca saçma geldi biz npalim demeyin belki verecek tavsiyeniz olur, benimle aynı yoldan geçmiş arkadaşlar olur diye yazmak istedim şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?