Aynen bende öyle ya ama biraz daha farklı benimki olduğumdan farklı biri oluyorumYapi meselesi. Zannetmiyorum degisecegini. Arkadasim sevgilisinin annesiyle hergun telefonda sanki kendi annesiymis gibi konusur. Bende 1 yillik evliyim. Kadin kendi konusmadan konusmadim daha benve senin yaptigin gibi sadece soyledigi seye cevao veriyorum. Bu durumdan da rahatsizlik duymuyorum aslinda. Sonucta kan bagim yok her ne kadar esimin annesi olsa da benim icin yabanci bu hissi atamiyorum yani uzerimden.
Ben gayet de rahatım :) hatta ilk evlendiğimde eşimin ailesi çok şaşırmıştı ( eşimin kardeşleri biraz çekingendir babalarına karşı ) .. geyik bile yapıyorlardı, kendimizi evlatlık hissediyoruz diye :)merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim kaynanamla altlı üstluyuz 5 aylık bebeğim var. direk konuya geçeceğim benim sorunum kaynanamla çekinerek konuşmak. sürekli ne derse çocuk gibi " hı hı evet anne, tabı anne" sürekli bı yapmacıklik var üstümde . 10 yaşında çocuk gibi konuşuyorum. sanki kaynanamla konuşurken ben ben değilim. bambaşka biri oluyorum ve çok canım sıkılıyor bu konuya. görende kaynanadan korkuyo herhalde der. kaynanam gayet rahat bense çok kasıyorm. doğum yaptığımda hastanede kaynanamla konuştum yanımdaki kadınlar sen ne kadar saygili kibarsn insan bı sure sonra kendini salar sen yeni tanışmış gibi konuşuyorsun dediler. yanlış anlamayın saygımı kaybetmek istemiyorum ama kendim olmak istiyorumm.ve yeri geldiğinde kendimi savunmak istiyorum. eşimle yada kendi ailemle öyle değil mesela. gayet rahatım olduğum gibi konuşma şeklim felan. esimde şaşırıyor ama caktirmiyor.
zamanla mi oturur acaba. cevremdekilere bakiyorum hiç benim gibi olan yook. konuyu okuyunca saçma geldi biz npalim demeyin belki verecek tavsiyeniz olur, benimle aynı yoldan geçmiş arkadaşlar olur diye yazmak istedim şimdiden teşekkürler:)
Daha ilk konuşmada neden "olur" desin ki :) herşeyi onaylamasin :)Zorla kendini bari, hı hı evet anne deme kısaca olur demekle işe başla
ya aslında nasıl desem bı tarafı iyi davranıyor bı tarafı laf sokuyor çok değişik bı kadın ama herkese karsi öyle genelde. dik kafalı dediğim dedik biri ve genç.Aranızdaki bağ da önemli size iyi davranıyor mu yahut laf sokan cinsten mi.
Şayet iyi biriyse kasmanıza gerek yok sonuçta eşinizin annesi doğal olun daha yeni evlisiniz.
Ben çok dogaldım anne anne diye bagrıma bastım kadını kadın bildiğiniz fitne fucur çıktı.
Sürekli laf sokmaya başladı evlendikten sonra.
Şimdi hem mesafeliyim hem de sizin gibi lafıma çok dikkat ederim.
Korkarım her lafımdan bir şeyler algılar diye.
ne güzel ya olduğunuz gibisiniz. . bu şekilde olmak hiç hoş değil çift karakterli gibi gerçektenBen gayet de rahatım :) hatta ilk evlendiğimde eşimin ailesi
çok şaşırmıştı ( eşimin kardeşleri biraz çekingendir babalarına karşı ) .. geyik bile yapıyorlardı, kendimizi evlatlık hissediyoruz diye :)
Asilmayacak bir sorun değil .. kararlı ol ve her zaman net bir ses tonuyla konuş ..sesin içine kaçmış gibi konuşursan pasif biri olduğun izlenimini verirsin .sırtına çıkan çok olur ..ne güzel ya olduğunuz gibisiniz. . bu şekilde olmak hiç hoş değil çift karakterli gibi gerçekten
evet tamda oyle işte maalesefAsilmayacak bir sorun değil .. kararlı ol ve her zaman net bir ses tonuyla konuş ..sesin içine kaçmış gibi konuşursan pasif biri olduğun izlenimini verirsin .sırtına çıkan çok olur ..
O zamaan mesafeli olun laf sokuyorsa.ya aslında nasıl desem bı tarafı iyi davranıyor bı tarafı laf sokuyor çok değişik bı kadın ama herkese karsi öyle genelde. dik kafalı dediğim dedik biri ve genç.
aslında ilk sene bu kadar değildim nedense sonradan böyle oldu:)Zamanla açılirsin :)
aslında haklısınız denemek lazım ve çok dogruu gerçekten öyle bi halim var heyecanlı ve hata yapmaktan çekinir gibiyim cok teşekkür ederim yorumunuz içinnn samimi olduğumu düşünmeniz çok mutlu etti. evet kaynanam kizi gibi davranır sorun yaşadığımız zamanlarda oldu ama oda tuzu biberi:)))Maalesef bende sana verecek bi tavsiye yok ama düşüncem şu.
Ilk basta yapamadigin şeyleri sonradan yaparsan yapmacık olduğunu düşünür valide hanım. Bence validenle konuş bu konuyu. Sonuçta oda insan. Al karşına anne böyle böyle de. Seninle konuşurken nedense kendim olamıyorum ,kendi mi olduğum gibi ifade edemiyorum falan cart vs iste. Bence veliden sana yol gösterecektir. Anladığım kadariyla kaynana gibi degilde anne gibi sana karşı. Sende ona gelini gibi degil kızı gibisin. Bence yapmacık değilsin ya. Heyecanlı veya hata yapmaktan cekiniyorsun gibi. Samimi buldum ben seni. :)
Aynen ya bende sesimi inceltiyorum ama pek sevgimi de gösterebilen biri değilim artık rahat olmak istiyorum:) aslında seviyormuu gerçekten bende merak ediyorum belki oda rahat olmamı istiyordur ayyy hiç bir fikrim yok yaaaa :)Bende istemdışı sesimi inceltip konuşuyorum böyle şımarık çocuklar gibi anneciiim falan diorumKaynanamda bayilio ahahaha ayy yerim seni annem falan dio. Nisanlimda sesini niye özürlü gibi yapiorsun diye deli oluyo ki ben hic oyle konusacak biri degilim düşün yani bence rahat olmalısın 2 yıl olmuş evleneli. Belki oda senin böyle olmanı seviyordur. Eşine sordurtsana :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?