Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Slm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler ((

şaka mı bu sen hamilesin önce kız diyorlar büyükannenin ismi konacak diyorlar sonradan erkek olduğunu öğrenip haber veriyorsunuz ikinci mi geliyor

pardon da zaten hali hazırda hamileyken tekrar nasıl kalabilirsiniz kafam karıştı

edit: ikinci mi geliyor değil ikinci m. geliyor demişler pardon

yanlış anlaşılma olmuş

Son düzenleme:
Ben olsam hani erkek olursa seçim bize aitti derdim ve sonrasında siz istediğiniz için değil beğendiğim için kp ismini koyuyorum derdim. Zaten kaçış yok en azından sağda solda bebeğin ismini biz koyduk diyip bu günleri hatırlatmasınlar

ya nasıl ıyı olur dıyosunuz anlamıyorum....bukadar ezık olmayın ya...ısmı guzel olsada neden kabul edıyorsunuz...ne munasebet yahu...en sınır oldugum konu....
maddı desteklerınede baslarım manevıyatınada....asla boyle bırseyı kabul etmem ..edenlerede cok kızıyorum

ıkıncı m gelıyor demış...yanı dırek kayınpederın adı konulcak demısler

Bu arada torunlarına koyulacak ismi bile paralarıyla satın almaya kalkıyorlar ya pessss

Sonraki çocuklarda kız olursa koyacaklarmış babaannenin ismini. Vazgeçmiyorlar yani anlayacağın. O isim konacak :)

bu ne ukalalıktır ya ben okurken sinir oldum insanın koyası olsa böyle hareketlerden dolayı vazgeçer bu nedir arkadaşım bu olacak şu olacak sanane ya sanane isimle seviyorsan hiç sevme bi de tehdit ben olsam hayatta koymam yani yinede büyük konişmiyim başıma gelmesin allah yardımcın olsun alttan alma aldıkca tepene çıkar bunlar senin.

Bir kayınpeder gelini ile nasıl böyle konuşur yaa,nasıl bir zevzekliktir kapçık ağızlı derler bizde, benim rahmetli babam ben hamile iken bebeği ayrıca sormaya dahi cekinirdi siz nasılsınız derdi çoğul, sen anlayıp ona göre cevap vereceksin

Ben cidden şoka giriyorum burda, 2.3. falan ona mı kalmış hangi pozisyon ya da süre belirtti mi

Görümcen var mı.madem kayinpederin anasinin adini kendi kızına koysaydı..

ben yazacaktım arkadaş yazmış

anasının adını kızına koyaymış

kızı yoksa çok çocuk yapıp kız bulsaymış

o da yoksa evlatlık alsaymış

o ne ya öyle

siz de susmayın

sevmeyiz diyene sevmeyin deyip geçin

onların sevgisine mi muhtaçsınız sanki

para ile tehdit eden adamdan da uzak durun zaten

tek kuruşu olmasın gölge de etmesin deyin geçin bakın o zaman kuzu olur bunlar kendisi her şey para ile alınır sanıyor galiba

Kendileri doğurduklarında istedikleri ismi koysunlar cok heveslendilerse
ezdirmeyin kendinizi. tepkinizi koyun

Nasil yani şaka mi bu?
Ne demek istedigimiz ismi koymazsaniz sevmeyiz?
Torunlarina sevgileri kosula sarta mi bagliymis?
Dunyanin en guzel isimleri olsa koymam onlarin sectigi isimleri, sirf bu zihniyetteki insanlar sevmesin uzak dursun cocugumdan diye.

Hiç kimseyi kırmaya gerek yok bu isim tartışması yüzünden. Adı X olacak esimde bende o isme karar kıldık de geriye ne derlerse desinler kulak asma, duymamış gibi yap geç. Ne Dangalak insanlar var ya..

Alıştırmayin sunlari lütfen yaa. Her dediklerine evet demeyin. Senin evladin o hem senin esin çalışıyorsa vermesinler para falan muhtac degilseniz tabi !..

Ne haklari var . Cok meraklilarsa kendileri doğurup koysunlar. Ne zorba insanlarmis. Asla izin vermem. Saygisizlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…