şaka mı bu sen hamilesin önce kız diyorlar büyükannenin ismi konacak diyorlar sonradan erkek olduğunu öğrenip haber veriyorsunuz ikinci mi geliyorSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Slm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
şaka mı bu sen hamilesin önce kız diyorlar büyükannenin ismi konacak diyorlar sonradan erkek olduğunu öğrenip haber veriyorsunuz ikinci mi geliyor
pardon da zaten hali hazırda hamileyken tekrar nasıl kalabilirsiniz kafam karıştı
Bu arada torunlarına koyulacak ismi bile paralarıyla satın almaya kalkıyorlar ya pessssSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Sonraki çocuklarda kız olursa koyacaklarmış babaannenin ismini. Vazgeçmiyorlar yani anlayacağın. O isim konacak :)şaka mı bu sen hamilesin önce kız diyorlar büyükannenin ismi konacak diyorlar sonradan erkek olduğunu öğrenip haber veriyorsunuz ikinci mi geliyor
pardon da zaten hali hazırda hamileyken tekrar nasıl kalabilirsiniz kafam karıştı
edit ikin mi geliyor değil ikin m. geliyor demişler pardon
yanlış anlaşılma olmuş
Görümcen var mı.madem kayinpederin anasinin adini kendi kızına koysaydı..
Ne haklari var . Cok meraklilarsa kendileri doğurup koysunlar. Ne zorba insanlarmis. Asla izin vermem. Saygisizlar .Slm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?