- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Slm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Esim beni bu konuda dinlemiyor kuzu kuzu tamam diyor ailesineeŞin ne diyor bu duruma ?
Esim beni bu konuda dinlemiyor kuzu kuzu tamam diyor ailesine
Evet sevmesinler umrumda değil ama kocam onlarin yaninda benim deilBazen dusunmuyor degilim ben mi cok bencilim acaba bacilar...
Ilk oglumda su olsun bu olsun dediler ...
Ben koyacagim dedim ve esime bile sormadim...
Simdi ikinciye hamileyim cok sukur...
Benim istemedigim bir isim koydurmam ...
Esiminde rizasi olacak illa ki ama baskalarinin ne dusundugu zerre umrumda degil...
Yahu ben dogurucam ben buyutucem , tabi ki cocuklarima sevdigim isimlerle seslenmek en dogal hakkim...
Birak sevmesinler bacim ya ...
Cocugun sadece senin sevginlede buyur ♡
Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok
İster sevsinler ister sevmesinler asla koymazdım kp ismi de güzel olsun yine bırakmazdım emri vaki den hoşlanmamSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Onuda teklif ettim kabul etmedilerO zaman iki isim koyun bari ?
Evet sevmesinler umrumda değil ama kocam onlarin yaninda benim deilesyalarimi toplayip annemin evine gitmeyi dusunuyorum beni yol artasinda hamile halimle arabadan indirdi aģliyorum cok kötüyum
Evet bağirdi üstelik ben napıcam ağlamaktan harab oldum bu halimle ya bu aile beni hic sevmiyor üstelik kv seviyo kp sevmiyo niye onun adini koyayim hoc sevmiyorm kp ri
Hamile halinle arabadan mi indirdi yok artik ....
Esinde dayaklik yaniBu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok
Arkadaslar kocamda onlarin her dedigini yapiyorbide bu kp b3ni hoc sevmez istemezdi
Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok
Esim beni bu konuda dinlemiyor kuzu kuzu tamam diyor ailesine
Bayramda ailesinin yanindaydm o zaman kiz die biliyorduk babaanne adi olmazsa sevmeyiz dediler o sirada esim girdi iceri kocacim bebegimizin adini ben koyarsam sevmiceklermis dedim kocamda annesine kız olursa eşim koyacak dedi kadin olmaz dedu küstü simdi eşim de onlarin yaninda küstu ya anası kuzu oldu benim kisevmezlerse sevmesinler. Ne diye tamam diyorsun. Tek kurusta vermesinler durumunuzda iyiymis. Onlara mecbur olcagin tek bir sebep yokken iyi bari denir mi. O isim koyulursa bende sizi sevmem diyemedin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?