Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

Arkadaslar kocamda onlarin her dedigini yapiyor bide bu kp b3ni hoc sevmez istemezdi

Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan ( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok

eŞin ne diyor bu duruma ?

Bazen dusunmuyor degilim ben mi cok bencilim acaba bacilar...
Ilk oglumda su olsun bu olsun dediler ...
Ben koyacagim dedim ve esime bile sormadim...
Simdi ikinciye hamileyim cok sukur...
Benim istemedigim bir isim koydurmam ...
Esiminde rizasi olacak illa ki ama baskalarinin ne dusundugu zerre umrumda degil...
Yahu ben dogurucam ben buyutucem , tabi ki cocuklarima sevdigim isimlerle seslenmek en dogal hakkim...
Birak sevmesinler bacim ya ...
Cocugun sadece senin sevginlede buyur ♡

Ruh hastasi cahiller. Ne bicim kulturleri var bu insanlarin ya?! Sevmezse sevmesin birde parayla korkutuyor utanmazlar!

Evet sevmesinler umrumda değil ama kocam onlarin yaninda benim deil esyalarimi toplayip annemin evine gitmeyi dusunuyorum beni yol artasinda hamile halimle arabadan indirdi aģliyorum cok kötüyum

İster sevsinler ister sevmesinler asla koymazdım kp ismi de güzel olsun yine bırakmazdım emri vaki den hoşlanmam

sevmezlerse sevmesinler. Ne diye tamam diyorsun. Tek kurusta vermesinler durumunuzda iyiymis. Onlara mecbur olcagin tek bir sebep yokken iyi bari denir mi. O isim koyulursa bende sizi sevmem diyemedin mi.

Benım kv de bigun kzınır olursa rabıa koyucaksınız dedı bende ona ben karar verırım dedım adımı koymassan konusmam eger koyarsan 3 tane bılezık alırım demıştı bende teşekkür ederim ben bilezik sevmem demiştim
Koymayıda dusunmuyorum ılk çocugunuz ismine siz ve eşiniz karar verın.

sen dokuz ay boyunca taşı sen doğur büyüt bak gecleri isimini kaynana koysun he canım he kapatsın ben onu arayım bide o isimler ne ya çok istiyorsa kızı varsa kendi kızının çocuguna koysun

Arkadaslar kocamda onlarin her dedigini yapiyor bide bu kp b3ni hoc sevmez istemezdi

Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan ( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok

Esim beni bu konuda dinlemiyor kuzu kuzu tamam diyor ailesine

Ohoooo senin çekecek çilen var belli, hamilesin seni arabadan indirdi yuh

sevmezlerse sevmesinler. Ne diye tamam diyorsun. Tek kurusta vermesinler durumunuzda iyiymis. Onlara mecbur olcagin tek bir sebep yokken iyi bari denir mi. O isim koyulursa bende sizi sevmem diyemedin mi.
Bayramda ailesinin yanindaydm o zaman kiz die biliyorduk babaanne adi olmazsa sevmeyiz dediler o sirada esim girdi iceri kocacim bebegimizin adini ben koyarsam sevmiceklermis dedim kocamda annesine kız olursa eşim koyacak dedi kadin olmaz dedu küstü simdi eşim de onlarin yaninda küstu ya anası kuzu oldu benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…