Bayramda ailesinin yanindaydm o zaman kiz die biliyorduk babaanne adi olmazsa sevmeyiz dediler o sirada esim girdi iceri kocacim bebegimizin adini ben koyarsam sevmiceklermis dedim kocamda annesine kız olursa eşim koyacak dedi kadin olmaz dedu küstü simdi eşim de onlarin yaninda küstu ya anası kuzu oldu benim ki
Ne yapmaliyim kimi aramaliyim ne demeliyim şaşırdm kaldım kocamda ailesinden yana bu konudasen dokuz ay boyunca taşı sen doğur büyüt bak gecleri isimini kaynana koysun he canım he kapatsın ben onu arayım bide o isimler ne ya çok istiyorsa kızı varsa kendi kızının çocuguna koysun
Eve gidip esyalarimi alip çikmayi ďusunuyorum ama gidersem dönemem ailemde beni istemez hamile halimle galiba bizde bosanmaya biraz karşilar ama bu yuzden bile boşanmak istiyorum ben ,çok nazli büyudum ailem bi dedigimi ikiletmedi elin adami kadini herseyime karışiyorNapicaksın ya şimdi eve mi gidiyorsun?
Illa erva olsun demedim ki zeynep olsun elif olsun ama erkekten türeme isim sevmiyorum benSenin asil sorunun kocan aslinda ailesine laf geciremiyor onlarin agzina bakiyor bide soylemeden gecemiycem nuriye nazmiye gibi isimler sizin erva dan guzel bence
eşini ikna etmelisin allah aşkına ateşi çıkınca gelip kaynanan mı bakcak böyle aptal insanlara tahamülüm yok lafa bak sevmezmiş sevme çokta umrumda sanki kimi tehdit ediyorsunNe yapmaliyim kimi aramaliyim ne demeliyim şaşırdm kaldım kocamda ailesinden yana bu konuda
O sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusunIlla erva olsun demedim ki zeynep olsun elif olsun ama erkekten türeme isim sevmiyorum ben
O sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
Ben o tasiyanlara bisey demedim kendim sevmiyorum dedim ve cocuguma bu ismi vermek istemedigimi soyluyorum bu benim fikrim sizi ilgilendirmez ben bu tarz isimleri sevmiyorum haddinizi bilin.O sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
O sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
kızın derdi ne, senin takıldığın ne. o isimleri taşıyanlara hakaretmi etti sankiO sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?