• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile oturma boşanma sebebimidir ? (Hukuki açıdan)

Emineunq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
12
8
8
25
Kızlar selamün aleyküm herkese . Eşim beni kaynanamla oturmaya zorluyor ben istemiyorum kadın bizi boşandırmak için nefes alıyor resmen bana küfürler hakaretler ediyor sürekli evinden kovuyo yatak odamı kurcalar karıştırır herkese her şeyimi anlatır benle düşman gibidir . Sebebi kıskançlık diye düşünüyorum çünkü o bana ne yaptıysa ben anne demeye devam ettim saygımı devam ettirdim . Eşimle dün konuştum bir bir yaptıklarını anlattım oturmak istemiyorum dedim oda işine gelmiyosa otur ananın evinde dedi küfürler etti annesine toz kondurmuyo annesi ne laflar ediyor durduk yere oda oturup gülüyor normal bişey gibi . Duyduğuma göre kaynana ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi yani çekişmeli boşanma davası açacağım ama hakime bu sebebi sunduğum zaman uzatmadan bitirir mi evliliği . İrdeleme amaçlı yorum yapmayın Eşim başta çalışıyordu zaten gayet huzurlu hayatımız vardı gebelik durumumdan sonra değişmeye başladı başkaları ek ise girer bizimki de işten güçten elini ayağını çekti anasının evine çekildi, işi gücü bıraktı anasının evinde oturuyor orda yaşamak istiyo babasının emekli maaşı ile geçiniyor . Ben bu şekilde hayat sürmek istemiyorum çok eziyet çekiyorum ellerinden . Sahipsizsin diyip duruyolar evet haklılar sahip çıkanım olsaydı bu durumda olmazdım . 380 lira dilekçe verirken dosya masrafı ödenecekmiş şuan o kadar param yok dava bitiminde ödeme şansım yok mudur

Son düzenleme:
Konunuzun her cümlesi kendi başına boşanma sebebi zaten.

Çok değişik bir hayatınız var. Icinde bulunduğunuz durumun vehametinden haberdar değilsiniz sanırım.

Eşiniz becerip 2 kuruş para kazanamıyor, babasının maaşına konuyor ama kendine güveni tavan, küfürler ediyor, anana git diyor (ki bence haklı, gideceğiniz her yer bu adamin yaninda kalmaktan iyidir)

Kv aynı şekilde hakaret edebiliyor. Sizi cok muhteşem kocanizdan ayirmaya çalışıyor, Allah muvaffakiyet nasip etmesin böyle bi koca hicbir yerde bi daha bulunamaz, filan diye mi düşünüyorsunuz? Merak etmeyin ortadoğu bu çapsızlarla dolu.

Sizin cebinizde 2 kuruş para yok.

Aileniz nerde? Kimseniz yok mu?

Evlere temizliğe gitmek, marketlerde çalışmak ya da bulaşıkçılık yapmak yani kısacası çalışmak aklınıza gelmiyor mu?

Eşinizle tek sorununuzun sizi kv ile yasamaya zorlaması olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Eğer çalışmıyorsanız ve sigortanız yoksa şahsi olarak muhtarlıktan fakirlik kağıdı alın masrafları devlet karşılıyor. Sadece ilk dava açarken dosya masrafı ödüyorsunuz 100-150 civarı.
Tabi bu geçen yıldı, şuan dediğiniz gibi de olabilir fiyatlar bilemiyorum

Konunuzun her cümlesi kendi başına boşanma sebebi zaten.

Çok değişik bir hayatınız var. Icinde bulunduğunuz durumun vehametinden haberdar değilsiniz sanırım.

Eşiniz becerip 2 kuruş para kazanamıyor, babasının maaşına konuyor ama kendine güveni tavan, küfürler ediyor, anana git diyor (ki bence haklı, gideceğiniz her yer bu adamin yaninda kalmaktan iyidir)

Kv aynı şekilde hakaret edebiliyor. Sizi cok muhteşem kocanizdan ayirmaya çalışıyor, Allah muvaffakiyet nasip etmesin böyle bi koca hicbir yerde bi daha bulunamaz, filan diye mi düşünüyorsunuz? Merak etmeyin ortadoğu bu çapsızlarla dolu.

Sizin cebinizde 2 kuruş para yok.

Aileniz nerde? Kimseniz yok mu?

Evlere temizliğe gitmek, marketlerde çalışmak ya da bulaşıkçılık yapmak yani kısacası çalışmak aklınıza gelmiyor mu?

Eşinizle tek sorununuzun sizi kv ile yasamaya zorlaması olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Öncelikle Neden diklenerek soru sorduğunuzu konustugunuzu anlayamadım düzgün üslup ile de konuşabiliriz bence ?? Kocamı seviyorum demedim bu bir . Bir yuva kurmusum iyi kötü düğün sabahı başladı uğraşmaya ayırmaya bunun için ayırmaya çalıştı diyorum sürekli. Biz başta gayet iyiydik huzurumuz yerindeydi daha sonra gebeligimi öğrendim ve sonradan işten güçten elini ayağını çekti çekildi annesinin evine geberene kadar burda yaşıcaz diye tutturdu . 12 ye kadar yatar akşama kadar da ben anasının küfrünü hakaretini dinlerim Neden hangi sebepten dolayı 360 derece değiştini soracaksınız bilmiyorum bende bunu herkese soruyorum. Herkes dediğim kendi ailesi . Neden yani bir insan evlenir çocuk sahibi olacağı sırada bu şekilde davranır ki tam tersi olması gerekirken . Millet ek işlerde çalışıyor essek gibi ama o tam tersini yapıyor işi gücü bırakıp anasının evine çekiliyor .

Eğer çalışmıyorsanız ve sigortanız yoksa şahsi olarak muhtarlıktan fakirlik kağıdı alın masrafları devlet karşılıyor. Sadece ilk dava açarken dosya masrafı ödüyorsunuz 100-150 civarı.
Şuan 380 diye duydum

Evet boşanma sebebi. Demekki gidebileceğiniz bir anne evi var. Yani sahipsiz değilsiniz. 17 yaşında tezgahtarlık yaptım kasiyerlik yaptım. Biraz tatlı canınıza kıyın girin çalışın bir yerde. eziyet çekmek niye. Alyansınız illaki vardır satın dosya parasını verin.

Kaynanaya gelene kadar zaten bu kocayi bosamaniz lazim, paraniz yoksa barodan avukat isteyin

Evet boşanma sebebi. Demekki gidebileceğiniz bir anne evi var. Yani sahipsiz değilsiniz. 17 yaşında tezgahtarlık yaptım kasiyerlik yaptım. Biraz tatlı canınıza kıyın girin çalışın bir yerde. eziyet çekmek niye. Alyansınız illaki vardır satın dosya parasını verin.
16 yaşından beri bende çalışıyorum bilip bilmeden ne diye konusuyosunuz ki . Evlendikten sonra işi bıraktım daha sonrasında riskli gebelik geçiriyorum şuan keyfimden oturmuyorum heralde bende .zaten ne olduysa gebelikten sonra oldu başkaları geçinmek için ek işe girer bizimki işi gücü bırakıp anne evine kaçar. Sahipsizlik anne baba olmayınca olmuyor sadece ailem yaşadıklarımı bilmesine rağmen arkamda durmuyolar yuvani yıkma elalem ne der diye konuşuyorlar o yüzden sahipsizim evet başka anne baba olsa arkamda durur ben kaçarak evlenmedim bişey etmedim

İyi
16 yaşından beri bende çalışıyorum bilip bilmeden ne diye konusuyosunuz ki . Evlendikten sonra işi bıraktım daha sonrasında riskli gebelik geçiriyorum şuan keyfimden oturamıyorum . Sahipsizlik anne baba olmayınca olmuyor sadece ailem yaşadıklarımı bilmesine rağmen arkamda durmuyolar yuvani yıkma elalem ne der diye konuşuyorlar o yüzden sahipsizim evet başka anne baba olsa arkamda durur ben kaçarak evlenmedim bişey etmedim
Siz burada size yardımcı olanlara çemkşreceğinize kaynanız eşiniz hakaret ettiği zaman sesinizi çıkarın Bi zahmet.
Ne halin varsa gör

Kızlar selamün aleyküm herkese . Eşim beni kaynanamla oturmaya zorluyor ben istemiyorum kadın bizi boşandırmak için nefes alıyor resmen bana küfürler hakaretler ediyor sürekli evinden kovuyo yatak odamı kurcalar karıştırır herkese her şeyimi anlatır benle düşman gibidir . Sebebi kıskançlık diye düşünüyorum çünkü o bana ne yaptıysa ben anne demeye devam ettim saygımı devam ettirdim . Eşimle dün konuştum bir bir yaptıklarını anlattım oturmak istemiyorum dedim oda işine gelmiyosa otur ananın evinde dedi küfürler etti annesine toz kondurmuyo annesi ne laflar ediyor durduk yere oda oturup gülüyor normal bişey gibi . Duyduğuma göre kaynana ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi yani çekişmeli boşanma davası açacağım ama hakime bu sebebi sunduğum zaman uzatmadan bitirir mi evliliği . Eşim işi gücü bıraktı anasının evinde oturuyor orda yaşamak istiyo babasının emekli maaşı ile geçiniyor . Ben bu şekilde hayat sürmek istemiyorum çok eziyet çekiyorum ellerinden . Sahipsizsin diyip duruyolar evet haklılar sahip çıkanım olsaydı bu durumda olmazdım . 380 lira dilekçe verirken dosya masrafı ödenecekmiş şuan o kadar param yok dava bitiminde ödeme şansım yok mudur
Tabiki boşanma sebebi. Ama siz boşanmak istedikten sonra sebeb olmasada olur. Yalnız anlamadığım dilekçe verecek paranız yok, eşiniz babadan kalma maaşla geçiniyor size nafaka vs vermez. Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz? Bunca zamandır kv ile çekişene kadar bir işe neden girmediniz?

16 yaşından beri bende çalışıyorum bilip bilmeden ne diye konusuyosunuz ki . Evlendikten sonra işi bıraktım daha sonrasında riskli gebelik geçiriyorum şuan keyfimden oturmuyorum heralde bende .zaten ne olduysa gebelikten sonra oldu başkaları geçinmek için ek işe girer bizimki işi gücü bırakıp anne evine kaçar. Sahipsizlik anne baba olmayınca olmuyor sadece ailem yaşadıklarımı bilmesine rağmen arkamda durmuyolar yuvani yıkma elalem ne der diye konuşuyorlar o yüzden sahipsizim evet başka anne baba olsa arkamda durur ben kaçarak evlenmedim bişey etmedim
Üslubunuz leş.
Bize değilde gidin anne,babanıza cırlayın evlatlarına sahip çıkmayan onlar
Evladına sahip çıkmayana eşde eş aileside tabii biyere kadar saygı gösteriyor.

Tabiki boşanma sebebi. Ama siz boşanmak istedikten sonra sebeb olmasada olur. Yalnız anlamadığım dilekçe verecek paranız yok, eşiniz babadan kalma maaşla geçiniyor size nafaka vs vermez. Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz? Bunca zamandır kv ile çekişene kadar bir işe neden girmediniz?
İşe nereden giriyim köyde yaşıyoruz market bakkal yok burda . Ayrıca riskli gebelik geçiriyorum keyfimden oturmuyorum heralde bende .

Kızlar selamün aleyküm herkese . Eşim beni kaynanamla oturmaya zorluyor ben istemiyorum kadın bizi boşandırmak için nefes alıyor resmen bana küfürler hakaretler ediyor sürekli evinden kovuyo yatak odamı kurcalar karıştırır herkese her şeyimi anlatır benle düşman gibidir . Sebebi kıskançlık diye düşünüyorum çünkü o bana ne yaptıysa ben anne demeye devam ettim saygımı devam ettirdim . Eşimle dün konuştum bir bir yaptıklarını anlattım oturmak istemiyorum dedim oda işine gelmiyosa otur ananın evinde dedi küfürler etti annesine toz kondurmuyo annesi ne laflar ediyor durduk yere oda oturup gülüyor normal bişey gibi . Duyduğuma göre kaynana ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi yani çekişmeli boşanma davası açacağım ama hakime bu sebebi sunduğum zaman uzatmadan bitirir mi evliliği . İrdeleme amaçlı yorum yapmayın Eşim başta çalışıyordu zaten gayet huzurlu hayatımız vardı gebelik durumumdan sonra değişmeye başladı başkaları ek ise girer bizimki de işten güçten elini ayağını çekti anasının evine çekildi, işi gücü bıraktı anasının evinde oturuyor orda yaşamak istiyo babasının emekli maaşı ile geçiniyor . Ben bu şekilde hayat sürmek istemiyorum çok eziyet çekiyorum ellerinden . Sahipsizsin diyip duruyolar evet haklılar sahip çıkanım olsaydı bu durumda olmazdım . 380 lira dilekçe verirken dosya masrafı ödenecekmiş şuan o kadar param yok dava bitiminde ödeme şansım yok mudur
Hukukta işler öyle işlemiyor kanıt isticekler şahit isticekler. Eşinizle mesaj olarak kanıtınız olsun evide terketmeyin dilekçe vericekseniz.

Üslubunuz leş.
Bize değilde gidin anne,babanıza cırlayın evlatlarına sahip çıkmayan onlar
Evladına sahip çıkmayana eşde eş aileside tabii biyere kadar saygı gösteriyor.
Üslubu leş olan sizlersiniz insan gibi konuşup soramıyosanız carlarım bende . Çocuğunuz yok karşınızda

İyi
Siz burada size yardımcı olanlara çemkşreceğinize kaynanız eşiniz hakaret ettiği zaman sesinizi çıkarın Bi zahmet.
Ne halin varsa gör
Onlarda da ses çıkarıyorum merak etme . Kaynanam hakaretler ediyor diye gelip sizde mi edeceksiniz . Dik dik konuşup soru sorana kadar insan gibi oturup konuşmasını bilin

Back
X