Kızlar selamün aleyküm herkese . Eşim beni kaynanamla oturmaya zorluyor ben istemiyorum kadın bizi boşandırmak için nefes alıyor resmen bana küfürler hakaretler ediyor sürekli evinden kovuyo yatak odamı kurcalar karıştırır herkese her şeyimi anlatır benle düşman gibidir . Sebebi kıskançlık diye düşünüyorum çünkü o bana ne yaptıysa ben anne demeye devam ettim saygımı devam ettirdim . Eşimle dün konuştum bir bir yaptıklarını anlattım oturmak istemiyorum dedim oda işine gelmiyosa otur ananın evinde dedi küfürler etti annesine toz kondurmuyo annesi ne laflar ediyor durduk yere oda oturup gülüyor normal bişey gibi . Duyduğuma göre kaynana ile oturmaya zorlamak boşanma sebebi yani çekişmeli boşanma davası açacağım ama hakime bu sebebi sunduğum zaman uzatmadan bitirir mi evliliği . İrdeleme amaçlı yorum yapmayın Eşim başta çalışıyordu zaten gayet huzurlu hayatımız vardı gebelik durumumdan sonra değişmeye başladı başkaları ek ise girer bizimki de işten güçten elini ayağını çekti anasının evine çekildi, işi gücü bıraktı anasının evinde oturuyor orda yaşamak istiyo babasının emekli maaşı ile geçiniyor . Ben bu şekilde hayat sürmek istemiyorum çok eziyet çekiyorum ellerinden . Sahipsizsin diyip duruyolar evet haklılar sahip çıkanım olsaydı bu durumda olmazdım . 380 lira dilekçe verirken dosya masrafı ödenecekmiş şuan o kadar param yok dava bitiminde ödeme şansım yok mudur
Son düzenleme: