Kaynana ile oturma boşanma sebebimidir ? (Hukuki açıdan)

İşe nereden giriyim köyde yaşıyoruz market bakkal yok burda . Ayrıca riskli gebelik geçiriyorum keyfimden oturmuyorum heralde bende .
Kadın otur çek ozaman. Ne diye konu açıyorsun. Yeşillik olsun diye mi. Gel nufusumuza mı alalım seni diyelim

Öncelikle Neden diklenerek soru sorduğunuzu konustugunuzu anlayamadım düzgün üslup ile de konuşabiliriz bence ?? Kocamı seviyorum demedim bu bir . Bir yuva kurmusum iyi kötü düğün sabahı başladı uğraşmaya ayırmaya bunun için ayırmaya çalıştı diyorum sürekli. Biz başta gayet iyiydik huzurumuz yerindeydi daha sonra gebeligimi öğrendim ve sonradan işten güçten elini ayağını çekti çekildi annesinin evine geberene kadar burda yaşıcaz diye tutturdu . 12 ye kadar yatar akşama kadar da ben anasının küfrünü hakaretini dinlerim Neden hangi sebepten dolayı 360 derece değiştini soracaksınız bilmiyorum bende bunu herkese soruyorum. Herkes dediğim kendi ailesi . Neden yani bir insan evlenir çocuk sahibi olacağı sırada bu şekilde davranır ki tam tersi olması gerekirken . Millet ek işlerde çalışıyor essek gibi ama o tam tersini yapıyor işi gücü bırakıp anasının evine çekiliyor .
Hayir diklenmiyor kocana ve kaynanana sinirlendi. Gercekten ben de okuyunca sibirlendim. Umarim suan gwbelik yoktur. Kocan ve kaynanan taam bir mal afedersin. Ben oyle kaynanayla kocanin kafasinda tabak kirarim. Git yemek sirketlerinde calis. Yada hasta bak cocuk bak mis gibi para kazanirsin. Belini dogrultunca bosan. Suan olmaz!! Sakin ol ve sinsice ilerle. Sen ise girince dotleri tutusacak. Para biriktir once bak soyle diyebilursin anamin babamin cok borcu var 1000 tl bilmemne onlara vermek zorundayim bikac ay idare et de. Eve de destek olurum de huyuna git bi bk anlamasin. Parayi toparlayinca belki ev bile tutarsin 1 arti 1 bile olur. Bi gunde pilini pirtini toplar gidersin. Annem cok hasta bikac gun kalcam diye. Sinsi ol kakisma ve purussuz sekilde ayril git yoluna.
Sonra kaynanayi arayip dersin. Al burusuk oglunu cikarttigin yere geri sok. Zaten bi ise yaramiyodu calismiyo etmiyo bu saatten sonra senin gibi evde fosillessin. 😂 kahvemi aldim sigarami yaktim bacak bacak ustune attim tutturuyorum kudurun dersin. Oyle popoya boyle dayak iste oh mis!

Yasadiklariniza çok üzüldüm.Nerden baksaniz elinizde kalıyor konu.Ama yasadiklariniz da burada herkese ders olsun.Evlenince eşinize güvenip işi bırakmayacaktınız.Bu hayatta sadece kendinize güveneceksiniz.Eşinizi tam olarak tanımadan hamile kalmayacaktınız.Hayatta insanın başına herşey geliyor ve şartlar değişebiliyor.

Konu sahibinin ikinci sayfadaki üslubuna zaten diyecek hiçbir sözüm yok, savunulur bir tarafı da yok ki banlanmış zaten. Fakat ilk sayfada da resmen düşene bir tane de biz vuralım tarzında bir üslupla yazılmış bazı yorumlar. Karşınızdaki kişinin şartlarını bir sorup sonrasında yargılasanız en azından yargılayacaksanız daha iyi olmaz mı? Konuyu okuyup elinde taş hazır bekler gibi bekliyor bazıları. Konu sahibi kendisi de tıpkı yorum yapan kişinin tarzında bir cevap verince de (ilk sayfa için konuşuyorum) sen git sana bunu yapanlara sesini çıkar deniliyor. Konu sahibinin ailesi, çevresi ona saygısız davranıyor diye buradaki üyelerde saygısız davranmak zorunda mı?

Konu sahibinin ikinci sayfadaki üslubuna zaten diyecek hiçbir sözüm yok, savunulur bir tarafı da yok ki banlanmış zaten. Fakat ilk sayfada da resmen düşene bir tane de biz vuralım tarzında bir üslupla yazılmış bazı yorumlar. Karşınızdaki kişinin şartlarını bir sorup sonrasında yargılasanız en azından yargılayacaksanız daha iyi olmaz mı? Konuyu okuyup elinde taş hazır bekler gibi bekliyor bazıları. Konu sahibi kendisi de tıpkı yorum yapan kişinin tarzında bir cevap verince de (ilk sayfa için konuşuyorum) sen git sana bunu yapanlara sesini çıkar deniliyor. Konu sahibinin ailesi, çevresi ona saygısız davranıyor diye buradaki üyelerde saygısız davranmak zorunda mı?
Tam olarak kocamı sevmiyorum, ama bebek bekliyorum, kayınvalidem bana ne derse desin ben anne diyorum saygımı bozmuyorum diyen birinin nesini savunuyorsunuz?
Duyar kasmayayın Allah aşkına ya, her konuda ila sizin gibi biri çıkıyor.
Hadi biz yargıladık, siz hangi öneride bulundunuz? Göremedim tam olarak nasıl yardımcı oldunuz kendisine. Banlıda olsa yorumları okuyordur yada geldiği zaman okur. Buyrun kendisine yardımcı olunda bizede örnek olun.

Tam olarak kocamı sevmiyorum, ama bebek bekliyorum, kayınvalidem bana ne derse desin ben anne diyorum saygımı bozmuyorum diyen birinin nesini savunuyorsunuz?
Duyar kasmayayın Allah aşkına ya, her konuda ila sizin gibi biri çıkıyor.
Hadi biz yargıladık, siz hangi öneride bulundunuz? Göremedim tam olarak nasıl yardımcı oldunuz kendisine. Banlıda olsa yorumları okuyordur yada geldiği zaman okur. Buyrun kendisine yardımcı olunda bizede örnek olun.
Benim gibi olan biri nasıl oluyor, duyar kasan mı? Amacım duyar kasmak değildi. Sizin düşünce yapınızla cevap verecek olsam "her konuda sizin gibi beğeni kasmak amaçlı birileri çıkıyor illa" demem gerekir.

"Yanlış üslup doğru sözün celladıdır." Benim söylemek istediğim buydu. Yoksa otursun hamile kalsın, aynı şekilde hayatına devam etsin demiyorum.

Benim gibi olan biri nasıl oluyor, duyar kasan mi? Amacım duyar kasmak değildi. Sizin düşünce yapınızla cevap verecek olsam "her konuda sizin gibi beğeni kasmak amaçlı birileri çıkıyor illa" derdim.
"Yanlış üslup doğru sözün celladıdır." Benim söylemek istediğim buydu. Yoksa otursun hamile kalsın, aynı şekilde hayatına devam etsin demiyorum.
Vallah ben kk da tahmini 15 senedir üyeyim hiç beğeni kasma gibi amacım olmadı. Kişi kendinden bilir olabilirmi?
Aksine yorumlarımı beğenmeyenlerde oluyor çoğu zaman, çıkıpta bazıları gibi yorumunun nesini beğenmedin gibi komik şeyler sormuyorum kimseye.
Ve halen arkadaşa bir öneride bulunmamışsınız. Yardımcı olmak istiyorsanız direk konu sahibine öneride bulunun bence, üyelerin yorumlarını eleştirme olmasın amacınız.

Back
X