Kaynana ile yaşar mıydınız

ortada fol yok yumurta yok niye ağladınız?

sorunuza gelirsek; yaşayamam, asla anlaşamıyoruz bir kavgamız yok ama sürekli oğluna “ben size hiç karışmıyorum zaten” diye konuşup her işimizin içinde olmaya çalışması, yönetmek istemesi beni deli ediyor. onun müdahale etmeye çalışması benim kendi istediğimde diretmem çok çok sıkıcı, yoruyor insanı. özet aynı mahallede bile olmuyor kaldı ki aynı evde yaşayacağız..
Allah muhtaç etmesin yine de kimseyi kimseye.

Eli ayağı tutuyor ama yaşı yine de çok ileriyse ben yaşarım. İlla yatalak olmasına gerek yok, 75 yaşında bir kadının kendi işini yapması zor olur diye düşünüyorum. Direk evlenip birlikte yaşamak istemem ama evlenmişim üstünden geçmiş 15-20 yıl kaynanam gelmiş 75 yaşına o zaman sorun olmaz benim için. Yaşlılara karşı değişik bir vicdanım var kıyamıyorum.

Yıl olmus hala kaynanayla yasanıyo hala. Bu erkek zıpırtıları bu meymenetsiz cibiliyetsiz varlıklar hala analarının emziklerinden düsmüyorlar nedametler. Bu heriflerin analarına bakmaya mı geliyosunuz dünyaya anlamıyorum ben. Zaten dünya yeterince kötü yasamak zor üstüne kaynaya tuz oluyo. Ne bitmez anacılık bu.

Hayır yani hadi inleyeceksin agzına koli bandıyla mı tıkayacaksınız, belki adam öpüsmek isteyecek mutfakta koltukta “anan var olmaz” diyeceksiniz sonra size diyecek “pfff kezban” falan filan. Allah korusun.
Sonra bir de evliliğimde cinselliği doyasıya yaşayamıyorum diye aldatacak..
Kadına sen beni ittin vs diyecek

Var böyle tipler

Akşamları falan hep sizinle aynı odada mı oturur ? Kendi odası tv aç falan yok mu ? Çok zor böyle
Bazen birlikte oturur bazen gider odasına ama sürekli dipdibesin birde ne yazık ki yaşı ileri olduğundan hiç susmaz ben gün boyu yanyana gelmemeye çalışıyorum evde sürekli iş üretiyorum kendime ne olursa olsun beraber yaşamak zor

Yaşamayan, yaşama ihtimali olmayanlar başlamışlar vicdandan merhametten. Bu durumun vicdanla merhametle ilgisi yok. Ev üstüne ev olmaz. Boşandım. Annemle bile 1 gün yaşamadım. Kiraya çıktım. Herkesin kendi evi kendi düzeni. Ki konu sahibinin eşi de uyanıklık yapıyor. Neymiş yalnızlık ta zaruretmiş. Konu sahibi kardeşim dik dur. Hastalık dışında hiçbir zaruret birlikte yaşamayı gerektirmez.

Şu an ortada böyle bir talep yok ama değil mi? Kayınvalidemi çok sevmeme rağmen biraz sinir bozucu olabilir, evet 😅 ama hastalık vb. durumda elbette seve seve yaşarım.

Ben de öyle bir evde büyüdüm. Ayrı tv, oda hayaldi annem için tabi ki ama işi olup odaya kapandığında bile laf gelirdi. Ki benim babaannem öyle eli maşalı bir kaynana değildi çok tatlı bir insandı..
yine de niye kapandın odalara falan derdi.
Hep anlatır gündüz vakti babam işte hastalanıp eve gelmiş uzanmaya. Annem de hamileymiş ben de yatayım demiş. Kalkınca babaannem demiş ki ay gündüz vakti kaynanandan da utanmıyorsun kocanla yatıyorsun demiş 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Oha

Merhaba arkadaşlar eşimin annesiyle babası ayrı 3 yıldır evliyiz.annesi köyde kendi annesiyle kalıyor aynı zamanda İstanbul da da bizim yaşadığımız yerde evi var orası kirada şuan, başka bir konu anlatıyordum eşime bir abi vardı annesiyle yaşıyor. eşi de şikayetçi bu durumdan bende hangi devirdeyiz ki kaynanayla yaşayacak dedim eşim de olamaz mı dedi ,bende eğer ilerde annenle yaşama gibi bir fikrin varsa söyle de ona göre denk alayım ayağımı dedim sustu muhtaç olunca senin annene de bakılacak benim anneme dedi yalnızlık da muhtaçlık dedi, bende ben 3 yıldır yalnızım 1 kez bile söylemedin şimdi annene gelince yalnızlık muhtaçlık mı oldu ben yaşayamam kimseyle dedim ,sinirimden ağladım. elbette bakmam demiyorum hasta olur bakar ederim ama ben kimseyle yaşayamam yanlış mı düşünüyorum sizce elden ayaktan düşmüş olur neyse evi var muhtaç değil kendini geçindirebilecek durumda .
Dünya tatlısı bir kayinvalidem var. Bir dedigimi iki etmez. Evime düzenime karışmaz. Hamileligimde, lohusaligimda kendi annemden görmediğim yardımı gördüm. Başka şehirde yaşıyor. Çok da iyi anlaşırız ama gelişi bir ayı geçince ikimiz de huzursuzlaniyoruz. Yani senin anlayacağın bir evde iki kadın olmuyor. Kendi annem de olsa olmuyor, kayinvalidem de olsa olmuyor.

Merhaba arkadaşlar eşimin annesiyle babası ayrı 3 yıldır evliyiz.annesi köyde kendi annesiyle kalıyor aynı zamanda İstanbul da da bizim yaşadığımız yerde evi var orası kirada şuan, başka bir konu anlatıyordum eşime bir abi vardı annesiyle yaşıyor. eşi de şikayetçi bu durumdan bende hangi devirdeyiz ki kaynanayla yaşayacak dedim eşim de olamaz mı dedi ,bende eğer ilerde annenle yaşama gibi bir fikrin varsa söyle de ona göre denk alayım ayağımı dedim sustu muhtaç olunca senin annene de bakılacak benim anneme dedi yalnızlık da muhtaçlık dedi, bende ben 3 yıldır yalnızım 1 kez bile söylemedin şimdi annene gelince yalnızlık muhtaçlık mı oldu ben yaşayamam kimseyle dedim ,sinirimden ağladım. elbette bakmam demiyorum hasta olur bakar ederim ama ben kimseyle yaşayamam yanlış mı düşünüyorum sizce elden ayaktan düşmüş olur neyse evi var muhtaç değil kendini geçindirebilecek durumda .
Ben mecburiyetten 1.5sene yaşadım canm ve esim o sürede yanımda yoktu inan çok zor ve 1.5 senelik evliyim oyle dusun kabul etme ama tek kayinvalideymis 6 kişi vardı ben hariç evde hangi kafayla kabul ettiysem suan olsun asla etmem yani asla hastalıkta bakmak ayri birsey yaşamak ayrı birsey

Şartlar mecbur bırakıyorsa tabi ki insanız netice de ama yine şartlar herkesin kendi evinde yaşaması için uygunsa ve hastalık, parasızlık vs. yoksa yalnızlık bahane olmamalı bence..

Henüz yaşanmamış bir konuyu gündeme taşıyıp tartışmak saçma, belki kv ya da siz
( Allah gecinden versin) erkenden bu dünyadan göçeceksiniz, böyle şeyleri şimdiden mevzu yapmayın, günü gelince kararınızı söylersiniz, şimdiden kötü gelin olmayın eşinizin güzünde, bence bu konuyu tamamen kapatın günü gelene kadar, ben kv ile tabiki yaşamak istemem ama zaman neyi gösterir bilemem , umarım kv ve k.peder bana muhtaç olmayacak kadar iyi halde olurlar onlar için tek duam bu ..

şakacı seniiii yürekmi yedin kız
Yok valla öle pembiş yeni gelinlerden de değilim 😂Hatta ilk evliliğimde resmen eş ailesi terörü yaşadım😅Dediğim gibi yaşanmışlıklarla alakalı ben kayınvalidemle yaşayamam diyeceğim bir olayım olmadı.Kayınvalide potansiyeli de yok eşimin annesinde.2 şer haftalık gelir giderler her sene laf söylemeyi geçtim birşey ima bile etmemiştir.Biz gittiğimizde de aynı hiçbir beklentisi yoktur

Yok valla öle pembiş yeni gelinlerden de değilim 😂Hatta ilk evliliğimde resmen eş ailesi terörü yaşadım😅Dediğim gibi yaşanmışlıklarla alakalı ben kayınvalidemle yaşayamam diyeceğim bir olayım olmadı.Kayınvalide potansiyeli de yok eşimin annesinde.2 şer haftalık gelir giderler her sene laf söylemeyi geçtim birşey ima bile etmemiştir.Biz gittiğimizde de aynı hiçbir beklentisi yoktur
Maşallah 🧿 dilini ısır Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Mutluluklar diliyorum

Allah'a büyük konuşmuyorum ama yaşamam.
Sağlık durumlarında bakılır vs o ayrı ama yaşamam.
Eşimin ailesi için değil kendi ailemle de yaşayamam.

Back
X