- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi deniz ve mehtap
-
biz 3 yıl kirada oturduk .onların olduğu şehirde bi evlerni sattılar ve parasını bize verdiler. bizde üzerine kredi çektik ve bir ev sahbi olmak üzereyiz. 4 senemiz kaldı kredi btmesine. şmdi diyceksiniz ki ne hain gelinsin sen. sana iylik etmişler sen kadını burda anlatıyorsun diye ama işte zaten beni de bu vicdan öldürüyor. yani bze yaptıkları iyilkler de var. ve belki de bir çok kşi benim kadar şanslı değldir.örneğin evlenirken eşya mobilya konuusnda ne istediysem de aldılar. ben fazla şey istemedim o ayrı.ne çok şey istyor demesinler dye. keşke isteseymişim diyorum mesela.bir nişan bohçası hazırlamışlardı. içnde yok yok ama eski usul tabi. tülbentler 50 tane falandı. havlular vesaire. ama ben neyapayım onca tülbenti. duruyorlar. etek almışlar bana ama tesettür tarz etek. o eteği hiç giymedm.yani onların hayalindeki geln değildm bence hala da değlim.
anlattığınız şeylerde sorun göremedim.
kimse dört dörtlük değil ki.
gözünün üstünde kaşın var dese zorunuza gitmiş gibi:26:[/QU
bende arkadaşa katılıyorum .bnde pek bi sorun göremedim en azından iki yüzlü davranmıyolar ..bn kaynanamı anlatsam yaptığı iki yüzlülüğü haline şükredersin..
bir yerden k.v. ariza vermese sasardim. K.V hep böyle ya ne yapacaksin.O yasli kadin ne diye mallara ortak oluyor hayret bisey ya. Birde evi sobaliyken siz orda yasamiyorken ne isi var evinizde. Nasilsa orasi sizin ya.. 6 senede kazanip herseyi siz yapmisssiniz. K.V. söyleyin siz onsan daha fazla calistiniz onun hic hakki yok. Ayrica niye kapanmis , sizde ona nisan bohcasinda mini etek hediye etseydiniz. Cok ayip etmis bunak kadin ..
Bu yazdıklarınızda ciddimisiniz?
Ironi yapiyorum ama kimse anlamiyor. Dünde baska konuda ironi yaptim arkadasimiz ciddi ye aldi hatta beni banlatacakmis banlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?