- 5 Kasım 2009
- 1.805
- 60
- 363
- Konu Sahibi deniz ve mehtap
-
"benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuğu."
Dediğin gibi 3 kardeşler ama eşi en büyük oğluymuş öyle diyor. kızdan sonra son çocuğu da var sanırım... Bende böyle anladım..
Olaya bakbir cümle ancak bu kadar karışık yazılabilir
ben de tek erkek çocuk olarak anladım...belki de ben yanlış anlamışımdır çünkü karışık yazmış biraz.
ben de öğretmenim ve köylü bir aileye gelinim. nişan bohçam bir koca tülbentin arasına sarılmıştı. kenarı fistolu havlu ve yazmalardan, liflerden oluşuyordu.
buna kültür ve anane farkı denir öğretmenim.
insanları sırf senin istediğin tarzda bohça getirdiler diye de kınayamazsın. o zaman istemeye geldiklerinde "bohçada şunlar olsun" diyecektin. 50 tane tülbent, gelinine hazırlarken ne hayalleri vardı kadının değil mi, kendi mi göz nuru döktü, rica minnet ele mi ördürdü?
bu sadece sana değer verdiklerini gösterir. sevin yani. buraya yazılacak bir dert değil bence.
ayrıca çok da eski usul değil . insanları beğenmiyorsan ailesi yeni usul yaşayan bir bey seçecektin
haha songulcum senı gördum ne mutlu oldum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yareen bende mutlu oldum valla
konuyu okudunmu yorumlara bayıldıııım
senden naber
neyse akşam bi ara topiğe uğrarım aslında ara ara uğruyorum ama karşılaşamadık
evet tatlım topik pek aktıf degıl bende okudum tatlım benım uzuldumde aslında kayınvalıde olan kadıncagıza acıdımda ıyı nıyetlı bı ınsan okudugum kadarıyla ah daha senle cok muhappet edesım var ama buradada uygun olmaz akşam kaç gııbı gelırsın cnm
"benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuğu."
Dediğin gibi 3 kardeşler ama eşi en büyük oğluymuş öyle diyor. kızdan sonra son çocuğu da var sanırım... Bende böyle anladım..
Olaya bakbir cümle ancak bu kadar karışık yazılabilir
normalde yazım şekline takılmam ama üstüne birde öğretmenim deyince kafam karıştı
ben mi yanlış anlıyorum yada anlamıyorum: benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuk (o zaman ilk erkek evlat, bir erkek kardeşi var büyük erkek bu olduğuna göre ve ablası var ) buraya kadar tmm, ama sonra 3. ve son çocuğu dediğinde bu nasıl büyük oğlu hem son çocuk hem büyük oğlan tek oğlansa kısa yoldan en küçük evin tek oğlu diyebilirdi
Konu sahibi gelse de kaynanasını boş verdim şu konuya açıklık getirse
evet sanırım abla var 2 erkek kardeş var büyük olan konu sahibinin eşi sanırım :26:
konu sahibi yanlış anlamasın da bir deli kuyuya taş attı kaç kişi çıkartamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?