Kaynana iyidir diyenlere

Su kadarcik seyi doguramadinda sezeryanmi oldun?

Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:

Ayi gibi olmussun, sen hayatta zayiflayamazsin!

Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:

Cocugun adini Ali koyacaksiniz degilmi?

Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-

Künyeye 80 milyon verdim

Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:

Ya arkadasim bunlarda dertmi Allahsen? Bosver.....:delphin:

:roflol::roflol: kukuma zarar gelir

o kaynanaya ne yapsan ne desen boş.istediğini söyle,yap değişen bişey olmaz.sadece dua etmekten başka çare yok.Allah yardımcın olsun canım

Arkadaşım valla çok sinir bir durum. bende yakında doğum yapacam. seni çok iyi anlıyorum. böyle birşey dese çok ama çok sinir olurdum. künyeyü geri verirdim valla. eşime verirdim al bunu geri ver derdim. çok pahalı gelmiş gözleri kalmasın sonra. torunları için almayacaklarda kime ne alacaklar. elli yabancıya yaranmak içn bir sürü şey yaparlar. Ay ne sinir bir durum:(

ne kadınlar var ya hayret bişi güler misn ağlar mısın salla canım ya..:kızgın:kötükedihüso

kaynanam ıyı dıyenlere ınanmıyrm ya
ya bunu soyleyen melek yada karsısındakı cok sabrlı bırı nekadar tanıdıysam ya gelkınn yuzune guler arkasından konusur yada aman bana uzak olsun arada gorusurum oğlum mutlu olsun der kaynana dıgerlerı hepsı yada buyuk cogunlugu gelınını kıskanan oğlunu paylaşamayan her fırsatta gelıne laf sokan tıplerdır
benm kaynanamda yenı evlı olmama ragmen geldı 2gun kaldı o ıkıgun burnumdan geldı
ya sabır cektım hep herseye karısıo kocamla oturtmadı 2dk yanyana hep bısey ıstyo hep konusuo corba yapyrm bunu koydunmu sunu yaptınmı esım koltukta uyumus uyurken ustunu orturmez ort ustunu dıyrm ıstemyo sen ort çorap gydır gece uyoduk odamza gelıpte ustumuzu ortyo cok dusuncelı sankı uyandım dedım sen napıosun kapıyımı açık unutmusuz yok ustunz acıktır dıe geldım dedı dedım heralde cok derın uyuyoduk kapıyı çaldgnı duymamaısım sınr oldum ya ben mutfaktyken butungun yatak odamı karıstırdı ıyyy dahada gelsın ıstemyrm

Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi kaynanalarında iyisi kötü var
sizinki insanlıktan nasibini almamış ve sırf bu karakter yüzünden "kaynana iyidir diyenlere" diye genelleme yapan cümlenize tek cevabım var

Benim kayınvalidem benim gözümde hala çok iyi ve çok seviyorum kendisini Zaten arada fark var sizinki kaynana benimki kayınvalide hatta anne :1hug:

Rabbim herkeze böyle anlayışlı sevgi ve şefkat dolu bir kayınvalide nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Sizede sabır versin inşallah :teselli:

sinie cahil kıskanç yaratık...insan olsa öyle olmazdı zaten gıcık...:olmaz::umursamaz:kötükedihüso:kızgın::mymeka::asigim:

Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi kaynanalarında iyisi kötü var
sizinki insanlıktan nasibini almamış ve sırf bu karakter yüzünden "kaynana iyidir diyenlere" diye genelleme yapan cümlenize tek cevabım var

Benim kayınvalidem benim gözümde hala çok iyi ve çok seviyorum kendisini Zaten arada fark var sizinki kaynana benimki kayınvalide hatta anne :1hug:

Rabbim herkeze böyle anlayışlı sevgi ve şefkat dolu bir kayınvalide nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Sizede sabır versin inşallah :teselli:
siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:

arkadaşım kadın belli ki cahil konuşması kültürü öyle mutlaka geçmişte biriktirdikleri de var size karşı. her lafın altında mana aramayın. sonuçta eşinizin annesi sırf bu yüzden bile saygıyı hakediyor.hangi kayınvalide torununun adına karışmamış ki gayet normal üstelik ilk erkek torun tabi ki kocasının adını koyacak. kadın tüm doğallığıyla konuşuyor. ya daha akıllı olup sağ gösterip sol vursaydı öyle modellerde var (en tehlikelisi bunlar)bebeğinin keyfini çıkarmaya bak kadını da kendi haline bırak zaten o da cevap vermezsen zamanla geriye çekilir......

Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:

Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:

Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-

Künyeye 80 milyon verdim

Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

ben olsaydım ısmını koymazdım nerde kalmıs öle kayınpederın ısmını koymak ya gobek adını öle koyduk der oğlumada degısık ısımlerden bulur koyardım bukadar tavız vermeyın ınsanlara yuz verdıkçe sessz kaldıkça dahada ustne gelır terbıyeszlık yapmıcaksın ama soledgı lafa gore cevabınıda verceksın

siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:

istediğiniz gibi düşünebilirsiniz sadece bu şekilde kendilerini sevdirdiğini veya karşı tarafla iyi geçindiğini düşünenlerin kendi eziklikleri bu söyledikleriniz :delphin:
ben kendisine ne hizmet ettim nede her yanlışına haklısın dedim 2 yıl sözlülük süreci ve 2 aylık nişanlılık süresince birkere bile incitmedi beni
bizim onunla aramızda başka bir bağ var ben hastalanıncan gözyaşları döken 40 kere kurban olan her telefonundan annemmm deyince ağzından bir annem daha çıkan bu kadına benim saygımda sevgimde sonsuzdur kendisi başımın tacıdır buyrunnnnnnnnn
artık kabüllenin arkadaşlar iyi kayınvalidelerde var a.s

Künyeye 80 milyon verdim

gülsüm sultan yorumun çok güzela.s.a.s.
o söylenirken hepsi geçti aklımdan
ama benim gıcık kaynanam sözü söyler, soruyu sorar da cevabını dinlemez,duymaz

gülsüm sultan yorumun çok güzela.s.a.s.
o söylenirken hepsi geçti aklımdan
ama benim gıcık kaynanam sözü söyler, soruyu sorar da cevabını dinlemez,duymaz

Aklindan gecirmiceksin iste güzelim söyleyeceksin.....saka ile karisik sende ver cevabini ve ciddiye alip kafana takma en önemlisi....kaydirigubbakcemile2

Sen kendini biliyormusun??? Tamamdir....O sana hayatta zayiflayamazsin dedi diye zayiflayamicakmisin?? Hayir!!! Yani salla gitsin...:hulya:

Insan bazen hayati diger insanlari ve kendinide tiye almali...inanki yoksa hayat cekilmez olur:delphin:

birincisi başlık çok iddialı olmuş.
kaynana iyidir yada gelin kötüdür diyemem ama şüphesiz iyi kaynanada vardır.
kaynananız biraz patavatsız ve cahil anladığım kadarıyla.ama sizce biraz abartmıyormusunuz?
yazdıklarınız şakaya vurarak rahatlıkla cevabı verilebilecek şeyler.
hiç bu kadar sorun yapmanıza gerek yok.
ayrıca ilk erkek torununa eşinin adını koymak istemesi çok normal.Allah'tan Ali güzel isim.çok daha alakasız bi isimde olabilirdi.
ayrıca zaten siz sonuna istediğiniz ismide koymuşsunuz.bırakın akrabalarına nasıl anlatırsa anlatsın.yaşlı kadın.dilini,kelimelerinimi değiştireceksiniz bu yaştan sonra.
kaynanasından ciddi anlamda eziyet gören bir sürü kadın varken siz kusur bulmak için özellikle aranmışsınız gibi geldi bana.
Allah aşkına kendi annenizla hiç mi olumsuzluk yaşamıyorsunuz?
ya da kendi anneniz hiç mi konuşurken pot kırmaz.düşünün ki eşinizde annenize taksa her söylediğiniden dolayı.
ne güzel anne olmuşsunuz.
sizin evladınıza her baktığınızda hissettiklerinizi kaynananızda sizin eşinize yani kendi evladına bakarken hissediyor.hiç değilse eşinizin hatırına böyle abuk subuk şeyleri dert etmeyi bırakın ve bebeğinizin keyfini çıkarın derim ben.
gerisini siz bilirsiniz.

kusura bakmayın ama yeni doğum yapmış kadınlar biraz daha hasastırlar ve
bu sözlerde söylenmez
hepsini arka arkaya söyledi yaaa
beni ziyarete gelmiş arkadaşlarım vardı evde
onların yanında söylenirmi birde bunlar
allahtan çok yakın arkadaşlarımdıda
çok rezil olmadım,,bende bişeyler söylerdimde cevap olarak misafirlere ve karnımın ağrısına dua etsin
maaşallah sizde geniş düşünüyorsunuz,,benimki gibi kayınvaldeniz olsaydı ne yapardınız acaba

cahil ile uğraşmak zordur bilene
cahil ne gelir ise söyler dil ile.
Cahil kral(kaynana) taç giydirilmiş eşektir.

Sanıyorum bu tarz ilişklerin bu seviyeye gelmesinin nedeni,
ilk başlarda sınırı belirlememek olabilir mi sizce??
konuşma şekli,hitap şekli bilemiyorum ama
kesinlikle aradaki mesafenin olmayışından kaynaklanıyor diye düşünüyorum...

benim kaynanam bana bunları en küçük oğlunu eşiyim diye yaptı
evlendiğimizde 23 yaşındaydım beni küçük gördü ve üstüme geldi
ben çok sessiz değilim kendimi ezdirmem ama,,yeni doğum yapmış olmanın verdiği bir sarhoşluk vardı işte,,,hep anneciğim derim hala kendisine ama içten değil tabiki artık
eşime anlatırım yaptıklarını ama eşim yaşlı o yaa der,,
bende artık anlatmamaya ve kendim çözmeye başladım
daha etkili oluyor

seni acaip kıskanıyor oğluna karşı dikkatli olmalısın böyleler yuva dahi bozarlar

ama sen kemiğini kemirtme o sana bi şeymi dedi sende cevabını ver ki susmayı öğrensin

her zamanda o morel bozacak değil ya

:teselli:

Back
X