Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının zaten amacı belli moral bozup huzursuzluk yaratmak.En güzel yöntem o söyledikçe dik dik bakıp gülümsemek bencedelikafaduldenSinirindenn çatıırr çatırrr çatlarr.Unutmayınıss insanlarıı en çok sinir eden şeyy tepkisizliktir.Tabiki insan üzülür ama kayınvalidenizin amacı,görgü düzeyi belli ,o yüzden öyle kabullenip hiçç kafaya takmamak lazım.Beklediği şey zaten tartışmak,amacına ulaşmasını istermisinizkaydirigubbakcemile5Bebişiniz ve eşinizle sağlıklı mutlu huzurlu nice nice yıllaraopuyorumnanaktan
valla herkes yerini bilicek kimse kimsenin işine maydonoz olmamalı onu bilir onu söylerim kim olursa olun ister eşimin ailesi ister kendi ailem ama her zaman başımın üstünde yerleri vardır bunu da göz ardı etmem........
çokda iyi yaparsın hayatım...
biraz insanlar nerde duracaklarını bilsinler....
herkes kendi doğurduğu çocuğa isim koysun ben ayrıca iki isim koymayada çok
karşıyım o ne öle yaa...dede ismi birde yeni modern bir isim...
aile dede ismini söyler arkadaşları diğer ismini söyler okula başlayınca çocukta kişiliğini
bulamıyacakççç
Kiz cadi sende ama yaptin simdi ha....
Benimde ikitane isim var...birini baba tarafim koymus birini anne tarafim....ne yani simdi kisiligmimi bulamadim?
Yok be güzelim.....Tabikide isim konusunda son karar daima Anne ve Babalarin olmali....ama bir Nine Dedede su ismi koysaniz diye fikir veya ricada bulunsa hicte kizmamak gocunmamak lazim.....neticede onlarda bizim Anne ve Babalarimiz....bir nevi söz hakki istemelerine niye bu kadar kizalimki?
Hayattaki hic birsey hirs haline getirilmemesi gerekiyor.....cünkü bu hirstan en cok yipranan yine kisinin kendisidir.......
Klasik bir laf olacak ama inanki cok dogru...evlenmeden önceki düsüncelerinle evlendikten sonraki düsüncelerin inan cok farkli....ben sana simdi istedigim kadar söyledir böyledir silacim desemde sen yok hayir ben yapmam etmem diye diretirsin cünkü yasamadin bilmiyorsun....
Tabikide insanin dogrulari prensipleri ve degerleri vardir...olmalida....lakin evlendikten sonra tasladigna tapan, taptignida taslayani cok gördüm ben....o yüzden kati kurallarim olacagina esnek fikirlerim olsun....cünkü esnek insan su gibidir....girdigi her kalibin formunu alir.....ve bence cok daha mutlu olur.....a.s
Öperim...kaydirigubbakcemile3
kızlar birde sinir olduğum
biz oğlumun üstüne başına hiç bişey almadık herşeyini benim annem babam ve kardeşim alıyo,ayakkabısından,atletine kadar yaa,,,
bezni bie kardeşim aldı ne zamandır
eşim yok alma demiyor hiç,annesi bişey alacağı zaman soruyor,gerçi eşim alma diyor o da almıyor orası ayrı ama
işte dediğim gibi oğlana doğumda aldığı teneke künte ,hepsi bu
birde diretiyorsa kayınpederin adı olcak diye
aklıma geldikçe kızıyorum ona
bide geçen ay onlara gitmiştik,,bide kız bulunda onada benim adımı koyun demezmi
dayanamadım artık nee??? dedim
yanımızda bizim aileden olmayan misafirler vardı dua etsin
yoksa patlayacaktım
bide kendi adını çıkardı yaaa
bayramınız mübarek olsun güzel yarınlar mutlu bayramlar diler koccamn öperim....
kızlar birde sinir olduğum
biz oğlumun üstüne başına hiç bişey almadık herşeyini benim annem babam ve kardeşim alıyo,ayakkabısından,atletine kadar yaa,,,
bezni bie kardeşim aldı ne zamandır
eşim yok alma demiyor hiç,annesi bişey alacağı zaman soruyor,gerçi eşim alma diyor o da almıyor orası ayrı ama
işte dediğim gibi oğlana doğumda aldığı teneke künte ,hepsi bu
birde diretiyorsa kayınpederin adı olcak diye
aklıma geldikçe kızıyorum ona