Peki çamaşırları nasıl kurutuyorsunuz işte?Ben olsam kitaplı odaya yataklarini serserim. Erken uyumak ya da uzanmak isterlerse oraya giderler.
Aklıma geldi hafta gidebilirm ama tam karar vermedim ayıp olurmuki diyorum torunlarına çok düşkünler ilk ve tek torun onun için geliyolarda ben gidersem ayıp olurmu acaba
Kız anneleri genelde daha yapıcı olur huzur bozulmasın der eskiler ama bilemedim aileden aileye fark var ,bizimkiler tam aksine damat rahatsız olmasın diye çırpınır o da tezatNormali budur ama bizim böyle bir ilişkimiz yok maalesef. Ben anneme bunları söylesem kocasını bize tercih ediyor, kocasının rahatı için bizi evden kovuyor diye algılar. Küser, ağlar, beddualar hakaretler havada uçuşur. Düşün ki bende kaldığı 2,5 ay boyunca kocam ağzını açmadı ama annem sürekli söylendi. Eşim akşam salonda oturuyor diye rahatsız oldu. Salonda oturmayacakmis, kayınvalidem rahatsız olmasın diyip başka odaya gidecekmiş. Adamı kendi evine sığdıramadı resmen.
1 haftadır kaynanam ve kayınpederim bizdeler. Onların adetidir geldiklerinde ne zaman gidiceklerini söylemezler bizde soramayız ne zaman gidersiniz diye ayıp olur. Ama genelde 20 gün kadar kalırlar en fazla. Bu bana çok bile ama eşim için katlanıyorum bana göre yatılı misafirin kalma süresi en fazla 1 hafta 10 gündür yani. Neyse bunlar geldiler 1 haftadır bizdeler bugün konusu açıldı ve aralığın 20 sinde uçak bileti almışlar 1 ay sonrası yani bu geçirdiğimiz 1 haftayla 40 gün olucak. Şok oldum ne diyeceğimi bilememdim bu 1 ay nasıl geçicek kara kara düşünüyorum çok sıkılıyorum. Gerçekten sizcede çok çok fazla değilmi 3 yaşımda bebeğim var çok yoruluyorum gün içinde hiç oturamıyorum
Çok yanlış yapıyorsun eşine karşıNormali budur ama bizim böyle bir ilişkimiz yok maalesef. Ben anneme bunları söylesem kocasını bize tercih ediyor, kocasının rahatı için bizi evden kovuyor diye algılar. Küser, ağlar, beddualar hakaretler havada uçuşur. Düşün ki bende kaldığı 2,5 ay boyunca kocam ağzını açmadı ama annem sürekli söylendi. Eşim akşam salonda oturuyor diye rahatsız oldu. Salonda oturmayacakmis, kayınvalidem rahatsız olmasın diyip başka odaya gidecekmiş. Adamı kendi evine sığdıramadı resmen.
Bence bu durum kadının kendi ailesi içinde geçerli, aynı şekilde damatta kayınvalidesi yanında bi süre sonra rahat edemeyebilir. Aynı ülkede 40gün çok fazla heleki 2-3 ayda bir gelip kalınan uzun misafirlik söz konusu.Mutabık mıyız bdv nin kayın ailesini evinde istemeyen kadınların çoğunluğuna
Kurutma makinası bu işi çözer gibi asdhagagPeki çamaşırları nasıl kurutuyorsunuz işte?
Beş günde benim sepetim dolar çamaşır yıkanır ortalama o odaya askılığa asılır, bir iki gün askıda kalır çamaşırlar. Misafir gelince o odaya çamaşır asılmıyor, salon zaten olmaz çocuğun odası olmaz bizim oda olmaz. Nasıl olacak? Yani bezelye kadar evlerimiz var uzun uzun kalmak cidden şuursuzluk. Ondan o odaya çekyat bile almıyorum, geleni de en geç 5 günde gönderiyorum
Bu durumdan rahatsız olmayan kocaya bir çamaşır kurutma makinesi sipariş verilebilir. Ek olarak da işten izin alsin ailesnin başını beklesin. Ben de zamanında yaşadım da KV geldi bir hafta benle oturdu akşam eşim geldi bir saat gördü ancak. Yatildi. Yani kadın geldi beni gördü . Çok saçma bir haftaydi cidden. Bir kez de ben çalışırken gelmişti boş evde beklemişti gün boyu o daha garipti bakın. Şimdi uzağız gelemiyor. Hoş gelmek istediğini de sanmıyorum , eskiden niye geldi onu da anlamamıştım hiç . Ama o kadar gelip gelin görüp gitmeleri cidden garip geliyorPeki çamaşırları nasıl kurutuyorsunuz işte?
Beş günde benim sepetim dolar çamaşır yıkanır ortalama o odaya askılığa asılır, bir iki gün askıda kalır çamaşırlar. Misafir gelince o odaya çamaşır asılmıyor, salon zaten olmaz çocuğun odası olmaz bizim oda olmaz. Nasıl olacak? Yani bezelye kadar evlerimiz var uzun uzun kalmak cidden şuursuzluk. Ondan o odaya çekyat bile almıyorum, geleni de en geç 5 günde gönderiyorum
Fazla bir de yüz göz olunur . Banyoya giriyorsun vs koltuğuna uzanmak istersin. E zamanla sürat asmalar başlar. Tadında gel kal güzel vakit geçir git. Garip insanlar ciddenBence bu durum kadının kendi ailesi içinde geçerli, aynı şekilde damatta kayınvalidesi yanında bi süre sonra rahat edemeyebilir. Aynı ülkede 40gün çok fazla heleki 2-3 ayda bir gelip kalınan uzun misafirlik söz konusu.
Mahremiyet denen bir şey var kadın neden kayınpeder donunu görsün ne ayıp şeyler.
Zaten hep bir ispatlama çabaları, kim ne demiş birbirleri ile yarışıyorlarEk olarak bizim ülkede şöyle saçma bir durum var, etraf akrabalar vs sorup duruyor ne zaman gideceksiniz ne kadar kalacaksınız. Kış boyu kalın baksınlar size. Az kalırlarsa ebevenlerini istemediler diye dedikodular vs. Elalem oğlu bir ay bakıyor desin diye kışın bakıyor ya da desin diye gidip kalan ebeveynler de var. Şu elalemin dili bir dursa ülkece tüm yüklerimizden arınacağız zaten
Benim sizden bağımsız konu sahibine kendi fikrimi söylemek için yaptığım yoruma başka bir üyeyle bozuluyormuşmuş diye dalga geçmeniz gibi şuan konuşma üslubunuz da çok yanlış.O konuda cinsel hayatı neden sorduğumu gayet açık bir şekilde anlattım ve siz o mantık karşısında istediğinizi alamadığınız için cevap veremediğiniz gibi şimdi sürekli bunu soruyormuşum gibi yalan söyleyip konuyu çarpıtıyorsunuz.Herkes kendine yakıştığı gibi davranır.Kime ne yapıyorsanız yapın mümkünse dolaylı ya da dolaysız ben konu açmadıkça bana yorum yapmayın.Ben gerçek hayatımda da sizin üslubunuzda insanlarla muhatap olmayı tercih etmiyorum.Hoşçakalın.Birini çekiştirmek arkasından olur ben açık acık yazdım buraya bak birşey daha öğrendin insanların sürekli cinsel hayatlarını sormak dışında
Yok valla 40 gün kocamın anası babasıyla yaşamaktansa taş devrine dönerim yaşarımBu durumdan rahatsız olmayan kocaya bir çamaşır kurutma makinesi sipariş verilebilir. Ek olarak da işten izin alsin ailesnin başını beklesin. Ben de zamanında yaşadım da KV geldi bir hafta benle oturdu akşam eşim geldi bir saat gördü ancak. Yatildi. Yani kadın geldi beni gördü . Çok saçma bir haftaydi cidden. Bir kez de ben çalışırken gelmişti boş evde beklemişti gün boyu o daha garipti bakın. Şimdi uzağız gelemiyor. Hoş gelmek istediğini de sanmıyorum , eskiden niye geldi onu da anlamamıştım hiç . Ama o kadar gelip gelin görüp gitmeleri cidden garip geliyor
Evet doğumdan sonra odaya geldik. Bebeği emzirmeye çalışıyorum. Bakmıyorlar ama orada oturuyorlar. En sonunda hemşire gönderdi oda havasız diye. İki gün sonra eve çıktık ben kendi odamda takılıyorum genelde bu nedenle. Adamın umurunda değil onlar bir göz odada maaile büyüttük kafasındalar. o senin de baban diyorlardı sürekli
Merak etme zaten seninle normal hayatta denk gelmeyiz buna emin olabilirsin kime nereye ne yazacağıma sadece benim keyfim ve kahyası karar verir muhattap olmak istemiyorsan alıntılama :)Benim sizden bağımsız konu sahibine kendi fikrimi söylemek için yaptığım yoruma başka bir üyeyle bozuluyormuşmuş diye dalga geçmeniz gibi şuan konuşma üslubunuz da çok yanlış.O konuda cinsel hayatı neden sorduğumu gayet açık bir şekilde anlattım ve siz o mantık karşısında istediğinizi alamadığınız için cevap veremediğiniz gibi şimdi sürekli bunu soruyormuşum gibi yalan söyleyip konuyu çarpıtıyorsunuz.Herkes kendine yakıştığı gibi davranır.Kime ne yapıyorsanız yapın mümkünse dolaylı ya da dolaysız ben konu açmadıkça bana yorum yapmayın.Ben gerçek hayatımda da sizin üslubunuzda insanlarla muhatap olmayı tercih etmiyorum.Hoşçakalın.
Benim kvde bıraksam uzun uzun kalır gibime geliyor öyle kalmayı gezmeyi sever ama hiç uzun kalmadı tabiki. Kayınpederle bi kere bulunduğunuz şehre geldiler bizde nöbet çıkışıyız plana göre akşam görüşcektik (uyuruz dedik) onlar başka bi akrabaya sabahtan gidiceklerdi sonra sağlık acili oluyor kapıda kalıyolar bizi aradılar 10-15dkda bize gelmiş oldular (sabahtan yani) kp o kadar mahçup oldu ki gidene kadar baskın yapar gibi geldik dedi softayı toplamaya çalıştı, siz uyuyun dedi falanFazla bir de yüz göz olunur . Banyoya giriyorsun vs koltuğuna uzanmak istersin. E zamanla sürat asmalar başlar. Tadında gel kal güzel vakit geçir git. Garip insanlar cidden
Yok valla doğumdan sonraki beşinci günde gönderdik evine ikisini de. Öyle günlerce hiç bir gerekçeyle aynı evde yaşamam ben.Yani tamam kp de baba kabulde o kadar da değil. İyi sabrın varmış
Eskiden imkanlar öyleydi, şimdi farklı. Hala eskiden eskiden diye tutturmakda çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?