Söyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorumneden eşinizle başbaşa çıkmak istediğinizi söylemiyorsunuz?
Söyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
Ne alaka aile terbiyesi? Kaç gündür dip dibeyiz kocamla gezicem diyemiyorsun pisirik kocan da anne sen nereye geliyorsun demiyor. Kendi hakkini savunmazsan seni kimse savunmaz böyle gider.Söyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
Eşiniz keşke anne biz bugün eşimle çıkalım, seninle de başka zaman çıkalım deseymiş iyiymiş. Ya da siz deseymişsinizDün akşam eşime dedimki bunaldım biraz yarın dışarı çıkmak istiyorum sabah kahvaltıda da annesine dedi biz dışarı çıkıcaz diye kaynanamda napıcaksınız dışarda falan dedi. gezmek istiyor dedi eşim benim için oda hafif mırıldanarak masraf etmeyin falan dedi. Hiç bişey demedim duymazdan geldim. Sonra 15 20 dk sonra bekleyin öğle namazımı kılayım öyle çıkalım falan dedi sanki onu çağıran var eşimde tamam dedi son dakika hazırlandılar bende vazgeçtim gelmekten dedim gitmedim anne oğul gittiler. Birde eşim bana trip atıyo ben bugün dinlenicektim senin için hazırlandım diye of gerçekten anlaşılmamaktan o kadar bunaldım ki
Tamam de yak bütün gemileri ailene biletleri al ve yolla.Ya dün gece anlatıyorum eşime derdimi diyorki ben yarın konuşcamda biletlerini alıcamda göndericemde bidaha bizim eve gelmeyin dicemde senin yüzünden ailemle aramı bozucamda senin yüzünden ailemden soğudumda celalleniyo bana seni birdaha ailemle görüştürmec yüzlerini görmiceksin gerçek yüzünü onlara göstericem de tırı vırı tırı vırı ya diyorum ki gelsinlen ben seviyorum onları gelmerini istiyorum ama bu kadar uzun kalmasınlar yok anlamıyo bütün gemileri yakacak mış mış bıkmışmış benim triplerimden
Evet sindirdiler beni bunca zaman konuştum konuştum bi bok anlamadılar eğer biraz aklı varsa kaynanamın o geldi diye benim gitmediğimi anlar akılsızlar biz olsak buluttan nem kaparız herşeye alınırız yok ladında alınma güvenmede yok arsız gibi yapacağını yapıyo kaç kere geldiklerinde yüzüm0 astım 1 haftadan sonra odalara kapattım kendimi çıkadım yok anlamıyorlar her gelişlerinde fazla fazla kalmaya devam ediyorlar. Ya dün akşam yemeğinden önce oğlana yemek yedireyim dedim sofrada rahat ederim . Ben çocuğu yedirirken karı koca oturmuşlar yemekleri ini yemişler(eşim işte) masayı toplamışlar ya yüzüm düştü moralim bozuldu yok anlamıyorrrrlarrrrbunun aile terbiyesi ile ne alakası var? neden ne kadar sindirilmiş olduğunu görmemekte ısrarcısınız?
Ananın evine git demiştik degil mi ?Evet sindirdiler beni bunca zaman konuştum konuştum bi bok anlamadılar eğer biraz aklı varsa kaynanamın o geldi diye benim gitmediğimi anlar akılsızlar biz olsak buluttan nem kaparız herşeye alınırız yok ladında alınma güvenmede yok arsız gibi yapacağını yapıyo kaç kere geldiklerinde yüzüm0 astım 1 haftadan sonra odalara kapattım kendimi çıkadım yok anlamıyorlar her gelişlerinde fazla fazla kalmaya devam ediyorlar. Ya dün akşam yemeğinden önce oğlana yemek yedireyim dedim sofrada rahat ederim . Ben çocuğu yedirirken karı koca oturmuşlar yemekleri ini yemişler(eşim işte) masayı toplamışlar ya yüzüm düştü moralim bozuldu yok anlamıyorrrrlarrrr
Gidicem pazartesiAnanın evine git demiştik degil mi ?
Evet sindirdiler beni bunca zaman konuştum konuştum bi bok anlamadılar eğer biraz aklı varsa kaynanamın o geldi diye benim gitmediğimi anlar akılsızlar biz olsak buluttan nem kaparız herşeye alınırız yok ladında alınma güvenmede yok arsız gibi yapacağını yapıyo kaç kere geldiklerinde yüzüm0 astım 1 haftadan sonra odalara kapattım kendimi çıkadım yok anlamıyorlar her gelişlerinde fazla fazla kalmaya devam ediyorlar. Ya dün akşam yemeğinden önce oğlana yemek yedireyim dedim sofrada rahat ederim . Ben çocuğu yedirirken karı koca oturmuşlar yemekleri ini yemişler(eşim işte) masayı toplamışlar ya yüzüm düştü moralim bozuldu yok anlamıyorrrrlarrrr
Yapamıyorum kelimeler ağzıma tıkılıyo konuşmaya başlayınca sesim titriyor gözlerim doluyor kekeliyorum yapamıyorum ben istermiyim böyle olsun konuşamıyorum yüzlerine baka baka konuşamıyorummm işte napsam mektup mu yazsampasif agresif tavırlarla bu sorunu çözmeye çalıştıkça sizi kimse anlamayacak. anlamadığı gibi de "bu da sürekli kaknem zaten" diyerek sizin pasif agresif tavırlaırnızı asla ciddiye almayacaklar. en kötüsü de sürekli asık suratlı olduğunuz için sorunu asla kendilerin aramayacak ve sizin sorun çıkartan birisi olduğunuz kanısına varacaklar. açık şekilde iletişim kurmayı öğrenmeniz gerekiyor. "bu, beni rahatsız ediyor" diyerek kendi hakkınızı korumayı öğrenmeniz gerekiyor.
benim annem de maalesef bu model kadın ve çok acımasızca bir söylem olacak fakat yetiştireceğiniz çocuk için çok üzülüyorum. başına gelecekleri biliyorum. kendi hakkını surat asarak koruduğunu zanneden annelerin çocuklarının üstünden buldozer gibi geçiyorlar. o çocuk ezim ezim ezilerek büyüyecek siz çocuğunuzu da surat asarak koruyacağınız için.
Yapamıyorum kelimeler ağzıma tıkılıyo konuşmaya başlayınca sesim titriyor gözlerim doluyor kekeliyorum yapamıyorum ben istermiyim böyle olsun konuşamıyorum yüzlerine baka baka konuşamıyorummm işte napsam mektup mu yazsam
Canım aile terbiyesi değil bu. Seni kırmak istemiyorum bunun adı eziklik ama. Kocanda seni manipüle ediyor. Ne diyorsa desin anasına babasına sana ne. Onlardan mı korkuyorsun?Söyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
Kaynım evlendi 2 3 ay önce onlarla aynı şehirde vanda yaşıyorlar. Eltim le kaynım merkezde onlarda merkeze yarım saatlik yerde oturuyorlar onlarda bile 1 2 gece kalmışlardıdaha 1 aylık evliyken demelerine göre çok ısrar etmişler falanBenim erkek kardesim yeni evli 3 aylik falan ziyarete cagirmislardi gecenlerde annemle babam gitti 3 aksam kalıp döndüler cok ısrar etmisler biraz durun falan diye ama duramayiz sizin de düzeniniz var demisler.Iyi de yapmışlar.Bence en fazla 1 hafta durulmalı esimin ailesiyle uzak oturmuyorum Allahtan yoksa ayni evin icinde kv ile 2 gün dursam delirirdim herhalde 1 saat zor tahammül ediyorum yalandan gülümserken mimiklerim kan aglıyor bütün gün ne konusabilirsin ki madem gönderemiyorsun etinden sütünden faydalan sarma ici falan hazirla oturt basina buzlugunu doldurun.Cok sinir bozucu bir durum
Göster evet istemiyorum diyeceksin hala ben onları seviyorum muhabbeti yapıyorsun böyle bir yere varamazsınYa dün gece anlatıyorum eşime derdimi diyorki ben yarın konuşcamda biletlerini alıcamda göndericemde bidaha bizim eve gelmeyin dicemde senin yüzünden ailemle aramı bozucamda senin yüzünden ailemden soğudumda celalleniyo bana seni birdaha ailemle görüştürmec yüzlerini görmiceksin gerçek yüzünü onlara göstericem de tırı vırı tırı vırı ya diyorum ki gelsinlen ben seviyorum onları gelmerini istiyorum ama bu kadar uzun kalmasınlar yok anlamıyo bütün gemileri yakacak mış mış bıkmışmış benim triplerimden
En sinir olduğum anne baba tipi ayni sehirdeyken ne alaka kalmak.Evleri sobalı falan mi ? Kışı sıcak yerde gecirme dertleri mi var neden mesela ? Eger öyle ise bir sürü sistek var ısı pompası kazan vs.Kaynım evlendi 2 3 ay önce onlarla aynı şehirde vanda yaşıyorlar. Eltim le kaynım merkezde onlarda merkeze yarım saatlik yerde oturuyorlar onlarda bile 1 2 gece kalmışlardıdaha 1 aylık evliyken demelerine göre çok ısrar etmişler fala
İlk zamanlar eşinizin ısrar ettiğinden bahsetmiştiniz.Kaynım evlendi 2 3 ay önce onlarla aynı şehirde vanda yaşıyorlar. Eltim le kaynım merkezde onlarda merkeze yarım saatlik yerde oturuyorlar onlarda bile 1 2 gece kalmışlardıdaha 1 aylık evliyken demelerine göre çok ısrar etmişler falan
Hayır normal apartman doğalgazlı misEn sinir olduğum anne baba tipi ayni sehirdeyken ne alaka kalmak.Evleri sobalı falan mi ? Kışı sıcak yerde gecirme dertleri mi var neden mesela ? Eger öyle ise bir sürü sistek var ısı pompası kazan vs.
Bende hiç inanmadım ama öyle söylediler gerçekten inandırıcı değilİlk zamanlar eşinizin ısrar ettiğinden bahsetmiştiniz.
Büyük ihtimalle kaynınız kalın fln dedi. Eltinizin 1 aylık evliyken kalın diye ısrar etmesine asla inanmam.
Yani öyle bi yazıyorsun ki biz terbiyesizmişiz gibiSöyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?