- 24 Eylül 2010
- 6.330
- 20.837
- 873
Eşiniz ben anne babama gidin diyemem diyerek tüm yollarınızı kapatıyor. Keyfi olarak aynı ülkenin içinde 1 ay kalınmaz. Maalesef sorun eşinizde. Eşiniz mevcut durumdan memnun ve sizin memnuniyetsizliğinizi önemsemiyor. Size idare et diyebiliyor ama anne-babasına sınır çizemiyor. Üzgünüm ama yaşadıklarınız eşinizin ve buna izin verdiğiniz için sizin seçiminiz.İnanın evlendiğimizden beri bu konu yüzünden sayısız kavga ettik gerçekten ama bir sonuca varılmıyor ben 20 günü kabul ettim çünkü o ben anneme babama gidin diyemem diyor onlarda uzun yoldan geliyoruz diye çok kalalım diyorlar 20 günü kabul etmiştim ama bu çok fazla oldu aslında kaynım bekardı o çalıştığı için memlekette kalıyodu o çok tek kalmasın diye 20 kalıyorlardı şiödi o da evlendi 2 aydır kaynım evlendikten sonra ilk kez bize kalmaya geldiler evde bekleyende olmadığı için rahatsiça gönüllerince kalıyorlar şimdi eşimde bu kadar beklemiyordu bende dün öğrendiğimden beri eşime huzur vermedim en son bana gittiklerinde konuşacağını söyledi