• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kayınpeder kaç gün kalmalı

senveben1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
65
71
8
28
1 haftadır kaynanam ve kayınpederim bizdeler. Onların adetidir geldiklerinde ne zaman gidiceklerini söylemezler bizde soramayız ne zaman gidersiniz diye ayıp olur. Ama genelde 20 gün kadar kalırlar en fazla. Bu bana çok bile ama eşim için katlanıyorum bana göre yatılı misafirin kalma süresi en fazla 1 hafta 10 gündür yani. Neyse bunlar geldiler 1 haftadır bizdeler bugün konusu açıldı ve aralığın 20 sinde uçak bileti almışlar 1 ay sonrası yani bu geçirdiğimiz 1 haftayla 40 gün olucak. Şok oldum ne diyeceğimi bilememdim bu 1 ay nasıl geçicek kara kara düşünüyorum çok sıkılıyorum. Gerçekten sizcede çok çok fazla değilmi 3 yaşımda bebeğim var çok yoruluyorum gün içinde hiç oturamıyorum

Gerçekten çok fazla.Eli ayağı tutan,bir hastalık,doktor kontrolü durumu da olmayan kişilerin evli çocuklarında uzun uzun kalma merakını asla anlayamam.Eşinizle konuşmalısınız.
O da bu durumdan memnun değil o da rahatsız bu kadar kalmalarından ama annem babam git diyemem diyor 20 güne öyke böyle katlanıyoduk uzun yoldan geliyolar masraf yapıyolar diye ama bunada ses çıkarmazsak iyice alışacaklar bizdeyken bir şey demesi uugun olmaz ama gittiklerinde konuşacağını söyledi ama hadi bakalım anlarlar inşallah

İki haftadır bizdeler, iki hafta daha buradalar. Ben bir haftadan fazla kalamam gittiğim yerde ama kalan kalıyor. Bir de kayınvalidem aşırı dominant bir kadın, gittiği her yere kendi düzenini götürmeye çalışıyor, bütün gün saçma sapan programlar izlemekten beynim sulandı artık. Gerçekten çok bunaltıcı.

İki haftadır bizdeler, iki hafta daha buradalar. Ben bir haftadan fazla kalamam gittiğim yerde ama kalan kalıyor. Bir de kayınvalidem aşırı dominant bir kadın, gittiği her yere kendi düzenini götürmeye çalışıyor, bütün gün saçma sapan programlar izlemekten beynim sulandı artık. Gerçekten çok bunaltıcı.
Off off sen yine yarılamışsın bizimkide allah kabul etsin ibadetten başını kaldırmaz yemek yeriz namaz vakti gelir mutfak bana kalır işim olur çocukla ilgilense iyi olur tesbihi olır cüzü olur pek bir hayrı yok yani kayınpeder arada ilgilenir

Hım bende diyorum neden gözükmüyor bu kız demek ki bundanmış😁

Off off sen yine yarılamışsın bizimkide allah kabul etsin ibadetten başını kaldırmaz yemek yeriz namaz vakti gelir mutfak bana kalır işim olur çocukla ilgilense iyi olur tesbihi olır cüzü olur pek bir hayrı yok yani kayınpeder arada ilgilenir
Anne şu yemeği yapar mısın de yaptır şuraya bir süpürge tutalım de eline ver sen başka işe git yardım etsin misafir değilsiniz de herşeyi sen yaparsan tabi gitmezler

Anne şu yemeği yapar mısın de yaptır şuraya bir süpürge tutalım de eline ver sen başka işe git yardım etsin misafir değilsiniz de herşeyi sen yaparsan tabi gitmezler
Ya yemek yapıyo arada da diğerleri yok özellikle banyo temizlemekten gına geldi karı koca abdest alıyolar heryer su içinde havlu yetiştiremiyorum

benim bir arkadasım var. kv, kp onlara gittiğinde o da ailesinin yanına gidiyor nfjfjf oğulları da hizmet edemediği için iki gün kalıp dönüyorlar 😂😂 bence deneyin 🙄😂

ben evlendiğimden beri sadece bir gece kaldılar evimde ve az kalsın balkondan atacaktım kendimi 😂 valla sizde iyi sabır var. yorulduğunuzu söyleyin. tatil yapmaya geliyorlar belli. kalksın yemeği temizliği yardım etsin.

benim bir arkadasım var. kv, kp onlara gittiğinde o da ailesinin yanına gidiyor nfjfjf oğulları da hizmet edemediği için iki gün kalıp dönüyorlar 😂😂 bence deneyin 🙄😂

ben evlendiğimden beri sadece bir gece kaldılar evimde ve az kalsın balkondan atacaktım kendimi 😂 valla sizde iyi sabır var. yorulduğunuzu söyleyin. tatil yapmaya geliyorlar belli. kalksın yemeği temizliği yardım etsin.
Aklıma geldi hafta gidebilirm ama tam karar vermedim ayıp olurmuki diyorum torunlarına çok düşkünler ilk ve tek torun onun için geliyolarda ben gidersem ayıp olurmu acaba

Ya yemek yapıyo arada da diğerleri yok özellikle banyo temizlemekten gına geldi karı koca abdest alıyolar heryer su içinde havlu yetiştiremiyorum
Çabuk kuruyan suyu emen paspaslar var ondan alın iki tane dönüşümlü çok işe yarıyor havlularınıda ayrı koyun lavabo içinde fırça alın çamaşır suyu döküp fırçalayıp duruluyorum sıkıntı günde bir kere yapmak yeter sürekli peşlerinde olamazsınız yemekleri sen yap anne deyip başka işlerde kitleyin ay su çamaşırı katlar mısın diye önüne dökün mesela yapmak zorunda kalsın sizde namazı uzun uzun aheste aheste kılın çocuğu üzerine salın 😂 benimkiler de geliyo ama benim çocuğum çok yaramaz hiç durmuyor onlar gelince nefes alıyorum bir tık

Ya birde iğrendiğim birşey var iç çamaşırını elinde yıkıyor ve peteklerin üstüne atıyor görmek istemiyorum ya geçen kocasının külodunu yıkayıp peteğe koymuş bir de kare kare bezleri var onlarda yanında napıyo anları bilmiyorum
Aaaaaa akıntı için onlar yada tahatet sonrası kurulanmak için 🫠

Aklıma geldi hafta gidebilirm ama tam karar vermedim ayıp olurmuki diyorum torunlarına çok düşkünler ilk ve tek torun onun için geliyolarda ben gidersem ayıp olurmu acaba
yoo.. annem biraz rahatsızmış beni çağırdı diyin. ya da “siz ne kadar kalacağınızı söylemediğiniz için ben bu hafta için anneme söz vermiştim” diyin. böyle konularda fikir soruyor gibi değil de direkt “ben sunu yapıyorum” diye konusursanız çok bir sey diyemiyorlar. belki esinize bir iki laf ederler onun da bir önemi yok. belki o da size bu sekilde yük olmamayı öğrenir.

alınmasınlar, iyi olayım diye kendinizi yormayın. totonuzu da çıkarsanız hayır dediğiniz ilk fırsatta en kötü siz olursunuz. bir ömrünüz var ya, herkes kendi ana-babasına baksın 😂

yoo.. annem biraz rahatsızmış beni çağırdı diyin. ya da “siz ne kadar kalacağınızı söylemediğiniz için ben bu hafta için anneme söz vermiştim” diyin. böyle konularda fikir soruyor gibi değil de direkt “ben sunu yapıyorum” diye konusursanız çok bir sey diyemiyorlar. belki esinize bir iki laf ederler onun da bir önemi yok. belki o da size bu sekilde yük olmamayı öğrenir.

alınmasınlar, iyi olayım diye kendinizi yormayın. totonuzu da çıkarsanız hayır dediğiniz ilk fırsatta en kötü siz olursunuz. bir ömrünüz var ya, herkes kendi ana-babasına baksın 😂
Doğru ben gideyim ama 1 haftadan fazla kalırım gittiklerinde giderim evime çok sinir oldum onlara

Back
X