- 19 Şubat 2021
- 7.499
- 23.659
- 298
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kiradayız maddi durumları pek yok bir emekli maaşıylâ geçiniyorlar. Evlebirkende birikmişleri olmadığı içim eşim kendi karşıladı herşeyi altın mobilya düğün salonu hepsini eşim aldı
Anladım en iyisi böyle olması zaten.Hayır kiradayız maddi durumları pek yok bir emekli maaşıylâ geçiniyorlar. Evlebirkende birikmişleri olmadığı içim eşim kendi karşıladı herşeyi altın mobilya düğün salonu hepsini eşim aldı
Tamam söyle, karını nasıl göstermek istersen göster ailene, umrumda değil deseydiniz sizde.Ya dün gece anlatıyorum eşime derdimi diyorki ben yarın konuşcamda biletlerini alıcamda göndericemde bidaha bizim eve gelmeyin dicemde senin yüzünden ailemle aramı bozucamda senin yüzünden ailemden soğudumda celalleniyo bana seni birdaha ailemle görüştürmec yüzlerini görmiceksin gerçek yüzünü onlara göstericem de tırı vırı tırı vırı ya diyorum ki gelsinlen ben seviyorum onları gelmerini istiyorum ama bu kadar uzun kalmasınlar yok anlamıyo bütün gemileri yakacak mış mış bıkmışmış benim triplerimden
O kare kare bezlerle ne yaptıklarını söylerim ama midenize yazık ya. Dedemden biliyorum. Benim çocukluk travmamYa birde iğrendiğim birşey var iç çamaşırını elinde yıkıyor ve peteklerin üstüne atıyor görmek istemiyorum ya geçen kocasının külodunu yıkayıp peteğe koymuş bir de kare kare bezleri var onlarda yanında napıyo anları bilmiyorum
Bu aile terbiyesi değil pısırıklık.Söyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
BEnim annem böyle sürekli herseyimize karışır.iyi yapmışsınız gitmemekle bu ne her yere böyle beraber mi gideceksiniz.arkadaslarimizla gidecez diyin belki o zaman gelmezlerDün akşam eşime dedimki bunaldım biraz yarın dışarı çıkmak istiyorum sabah kahvaltıda da annesine dedi biz dışarı çıkıcaz diye kaynanamda napıcaksınız dışarda falan dedi. gezmek istiyor dedi eşim benim için oda hafif mırıldanarak masraf etmeyin falan dedi. Hiç bişey demedim duymazdan geldim. Sonra 15 20 dk sonra bekleyin öğle namazımı kılayım öyle çıkalım falan dedi sanki onu çağıran var eşimde tamam dedi son dakika hazırlandılar bende vazgeçtim gelmekten dedim gitmedim anne oğul gittiler. Birde eşim bana trip atıyo ben bugün dinlenicektim senin için hazırlandım diye of gerçekten anlaşılmamaktan o kadar bunaldım ki
Evet geçen gün toplu bir alışveriş yapmışlardı o da biket aldıkları zamandı işte uzun kalcakları için almışlardıAnladım en iyisi böyle olması zaten.
Geldiklerinde alışveriş yapıyorlar mı?
Önümüzdeki pazartesi gidicem 20 sine kadar kalıcamNaptin gittin mi annene?
Ben olsam gitmezdim. Ne diye evimi barkımı bırakıp kaçayım ki! Açık açık konuşurdum.Önümüzdeki pazartesi gidicem 20 sine kadar kalıcam
Önümüzdeki pazartesi gidicem 20 sine kadar kalıcam
Eşiniz çok manipülatif.Ya dün gece anlatıyorum eşime derdimi diyorki ben yarın konuşcamda biletlerini alıcamda göndericemde bidaha bizim eve gelmeyin dicemde senin yüzünden ailemle aramı bozucamda senin yüzünden ailemden soğudumda celalleniyo bana seni birdaha ailemle görüştürmec yüzlerini görmiceksin gerçek yüzünü onlara göstericem de tırı vırı tırı vırı ya diyorum ki gelsinlen ben seviyorum onları gelmerini istiyorum ama bu kadar uzun kalmasınlar yok anlamıyo bütün gemileri yakacak mış mış bıkmışmış benim triplerimden
Mümkünse hiç1 haftadır kaynanam ve kayınpederim bizdeler. Onların adetidir geldiklerinde ne zaman gidiceklerini söylemezler bizde soramayız ne zaman gidersiniz diye ayıp olur. Ama genelde 20 gün kadar kalırlar en fazla. Bu bana çok bile ama eşim için katlanıyorum bana göre yatılı misafirin kalma süresi en fazla 1 hafta 10 gündür yani. Neyse bunlar geldiler 1 haftadır bizdeler bugün konusu açıldı ve aralığın 20 sinde uçak bileti almışlar 1 ay sonrası yani bu geçirdiğimiz 1 haftayla 40 gün olucak. Şok oldum ne diyeceğimi bilememdim bu 1 ay nasıl geçicek kara kara düşünüyorum çok sıkılıyorum. Gerçekten sizcede çok çok fazla değilmi 3 yaşımda bebeğim var çok yoruluyorum gün içinde hiç oturamıyorum
Aile terbiyesi denmez canim buna kendini ezdirmek denir, pisiriklik falan da denir de demiyim hadi aile terbiyesi malum dksjd hayir oyle bi demissin ki soyleyen kadinlar terbiyesizmis gibiSöyleyemiyorum allah kahretsin ben öyle bir aile terbiyesi almışımki diyemiyorum
Napiyolar cok merak ettim ama korkuyorum daO kare kare bezlerle ne yaptıklarını söylerim ama midenize yazık ya. Dedemden biliyorum. Benim çocukluk travmam