• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kayınpeder kaç gün kalmalı

Geldi eşim hiçbirşey olmamış gibi davranıldı ayrıca ben kaynanamında gönlünü aldım yumuşattım biraz kusura bakma ben böyle gördüm benim sülalemdw böyle uzun uzadıya kalmak olmaz. 20 günü sizin hatrınıza katlandım ama gerçekten fazlası beni yıpratır defalarca özür diledim yeminler ettim onlardan kaynaklı olmadığını ki gerçektende öyle

Nedense ben sizin bunu yaptığınıza inanmıyorum.

Ay vallahi öyle insan değiller
eşiniz bir sonraki gelişleri için aradığında “yok oğlum biz rahatsızlık vermeyelim” diyecekler. eşiniz de “ne rahatsızlığı canım” vs. dediğinde sizin meselenizi açacaklardır. bu örnek bir diyalog yani. söylemeyecek incelikte insanlar zaten bu kadar uzun süre kalmak gibi bi kabalık yapmazlardı.

eşiniz bir sonraki gelişleri için aradığında “yok oğlum biz rahatsızlık vermeyelim” diyecekler. eşiniz de “ne rahatsızlığı canım” vs. dediğinde sizin meselenizi açacaklardır. bu örnek bir diyalog yani. söylemeyecek incelikte insanlar zaten bu kadar uzun süre kalmak gibi bi kabalık yapmazlardı.
Hayır gelicekler ben onlara gelmeyin demedim ama 1 2 hafta kalın dedim

Ayrıca eşim artık eskisi gibi arayıp gelin kalın demiyor

Bilet muhabbeti/ erken gitme muhabbeti açılınca, eşiniz " neden" diye sorunca ne diyecekler?

Bu konu elbet gündem olacak. Arada kalmaz. Eşiniz inşallah size destek olur. Yoksa siz asla sınır çizemezsiniz. Bu sene olan kırk gün artarak devam eder. O yüzden KV ağlayıp eşinizi doldurmadan, annenele dertleştik, uzun kalmak zor oluyor, çocuğun düzeni bozuldu vs diye. Erken gitmek istiyorlar galiba deyin. Lütfen kalmaları için ısrar etme ben çok bunaldım diyede hatırlatın.

Kendi aileniz gelse anne babanız bu kadar laf söyler miydiniz? Ya da eşiniz anne babanız icin sizin düşündüğünüz gibi düşünse ne hissedersiniz?

Şahsen kaynanam kayınbabam gelip kalsa işime gelirdi çocuk da var derim
Kaynanama kayinbabama bırakır iş güç yemek yapardım

Evet 40 gün çok uzun süre ama mesafe uzak torunla hasret giderme oğluyla biraz fazla vakit geçirme biraz tolere edilebilir

Son düzenleme:
Kendi aileniz gelse anne babanız bu kadar laf söyler miydiniz? Ya da eşiniz anne babanız icin sizin düşündüğünüz gibi düşünse ne hissedersiniz?

Şahsen kaynanam kayınbabam gelip kalsa işime gelirdi çocuk da var derim
Kaynanama kayinbabama bırakır iş güç yemek yapardım

Evet 40 gün çok uzun süre ama mesafe uzak torunla hasret giderme oğluyla biraz fazla vakit geçirme biraz tolere edilebilir
Ya öyle zor oluyor ki gerçekten ben üç gün zor dayaniyorum ,kendimi sabırlı ,toleranslı ,aman iyi olayım derdinde biri iken ,delirmiş ve öfkeli buluyorum.. bir olgunluk bekliyorsun büyüklerden ama onlar çocuk gibi davranıyor ,arada saygı kalkıyor böyle olunca ,herşey batıyor gözüme ,o yüzden az olsun uzak olsun .. yada söyle olsa oğulları eve gelince o hakim olsa ,biz destek verici olsak ama başrol bizde oluyor ,herşey tüm ilgi bizden bekleniyor ,oğulları alıyor telefonu eline bir köşeye çekiliyor ,kayınvalide sürekli peşimde ve sürekli konuşuyor ,birbirini dinleme yok ,yatağını bile toplama yok ,tuvalet temizliği dikkat edilmiyor.. hani böyle bir dikkat bir olgunluk bir dinginlik olmayınca sen hepsinin annesi gibi yönetmen yonlendirmen gerekiyor .. velhasili zor arkadaşım ,bana zor geliyor ,ama konu sahibinin böyle konuşmak zorunda olması ,annenin çocuk gibi ağlaması acaba biz nasıl olacağız bilmiyorum ,bizide mesefeliyiz diye cemkirir mi gelinler ,yoksa bizde mi cocuklasiriz... Sanırım sevmek gerekiyor ,kendi annemize duyduğumuz hürmet ve Şevkat gerekiyor ki idare edebilelim..

Kiz ne arada kalmasi butun sulaleye gelin bizi kovdu diye anlatmistir ama iyi yapmissin bunlar demeden gitmezdi
Bide öyle oluyor ,sürekli dedikodun yapılıyor.. en son dedim hakkımı helal etmiyorum başka evde ki herşey anlatılmaz ,kusurlar saklanır .. yüzüne gülüp her detayı abartıp ,yalan yanlış ekleyip herkese anlatıyor ,görümcem ile aramız bozuldu ,artık oda gelmiyor .. safça bir kadın kayınvalidem cahil ,çocuk gibi ,sürekli konuşur ve sürekli dedikodu yapar ,kendi agzindan kaçırır benim için söylenenleri böyle baka kalirim

Back
X