Kaynana kayinpeder sorunu😒

benPamuk

Hayâller dua'lara emanet🌸
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
105
81
13
27
Kizlar az kaldi delirmeme kayinvalide kp surekli 7/ 24 esimle beni ariyolar anlamiyorum bu insanlari bugun hafta sonu is yok guc yok yqtalim diyoruz sabah 9 da kp 9 bucukta kaynana ariyo acmayincada israrla devam ettiriyolar tamam 1 aranir 2 aranir ama ben dakka basi kendi annemle konusmuyorumki onlarla konusuyum is guc demiyolar ariyolar ben acmasan esimi ariyolar napiyonuz diye hergun napacam evde oturuyorum iste 😒😒

Eşinizin anne ve babasına tepki göstermesi lazım o saatte uyuyriyz ariyacaksan öğlen ara falan diyebilir benim eşim annesiyle konuşmuştu ge4ci o zamanda öğlenleri hergun arıyorlar 🤗sanırım bir çözümü yok merak işte insana özel hayat falan bir bırakayım demiyorlar

Güniçinde ne kadar arıyorlar
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz

Senin bu evlilik uzun surmez be cnm
Yada psikolojikhasta olup cikacaksin
Birsuru sikintin var birara kayinbirader simdi kaynana kayinpeder
Koronodan bile tehlikeli
Enazindan korona geçici diye teselli ediyoruz
Seninkiler sürekli.

Kizlar az kaldi delirmeme kayinvalide kp surekli 7/ 24 esimle beni ariyolar anlamiyorum bu insanlari bugun hafta sonu is yok guc yok yqtalim diyoruz sabah 9 da kp 9 bucukta kaynana ariyo acmayincada israrla devam ettiriyolar tamam 1 aranir 2 aranir ama ben dakka basi kendi annemle konusmuyorumki onlarla konusuyum is guc demiyolar ariyolar ben acmasan esimi ariyolar napiyonuz diye hergun napacam evde oturuyorum iste 😒😒

uyurken kapatin butun telleri esiniz ne diyor peki ?

Senin bu evlilik uzun surmez be cnm
Yada psikolojikhasta olup cikacaksin
Birsuru sikintin var birara kayinbirader simdi kaynana kayinpeder
Koronodan bile tehlikeli
Enazindan korona geçici diye teselli ediyoruz
Seninkiler sürekli.
Psikologa gitmeyi dusunuyorum 😁 kocamala sorun yok sukur🥰

Telinizi yatarken kapatın veya sessize alın

Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyiz 😒evdeyiz iste

kokoca adami evlendiriyolar hala cocuk muamelesi yapiyorlar utanmasalar yataga da beraber gircekler evlendirmeyin o zaman ne kadar sacma insanlar esinin tavri da ayri sacma merak edilecek yasi gecmedi mi daha bir daha ararlarsa sende merak etmelerini anliyorum ama sabahin bu saatin de degil de

Sizin aileniz de arıyor mu böyle her gün? Onlar merak etmiyor muymuş evladını?
Babam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolar

Babam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolar
anlayis meselesi bu bunu kirmak cok zor
Patlama yasamaniz lazim

Back
X