Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi Allah tan başka bişey sormamışHic unutmam evlendigimizin ertesi gunu saat sabah 5te kayinpeder aramisti napiyonuz nasilsiniz diye![]()
Saygısızlar çünkü. Eşinizin de sizin de açmamanız, konuşmamanız gerekiyor ama eşiniz işi bozuyor. Sıkıntı onda. Sizin anne babanız her gün arasın konuşmak zorunda kalsın da anlasın sizi.Babam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolar
Sorsada sasirmazdimİyi Allah tan başka bişey sormamış![]()
Terbiyesiz. Bunlar birlikte de yaşamak istemiştir kesin.Hic unutmam evlendigimizin ertesi gunu saat sabah 5te kayinpeder aramisti napiyonuz nasilsiniz diye![]()
Isteselerde yanlarinda kalamyacagimi biliyolardi garibim eltim yanlarinda kaliyoTerbiyesiz. Bunlar birlikte de yaşamak istemiştir kesin.
İyi niyetli değiller sevimsizlerHic unutmam evlendigimizin ertesi gunu saat sabah 5te kayinpeder aramisti napiyonuz nasilsiniz diye![]()
Hmm köyde yaşıyorlar anlaşıldı. Canları sıkılıyor bunların. Tablet falan alın verin ellerine bütün gün oyun oynasınlar, sizi rahat bırakırlar.Isteselerde yanlarinda kalamyacagimi biliyolardi garibim eltim yanlarinda kaliyo
Ama bosta durmuyolar virus var isi gucu birakin koye yanimiza tasinin diyolarda benim koca Allahtan o yonden akilli ciktida gitmiyo
Valla oyle iyi gelin olcam diye düşünme maden esinde iş yok sabah 9 da aradimi alo bdiye acip biz bu saatte uyuyoruz kapatiyorum dersin zaten kavga etmekten.bi daha aramaz en nefret ettigim.sey sabah aranmasi ayrica esinede bize yazfigin gibi yaz ben annemle hergun konusmuyorum ki konussanda senin annen esin senin babanla konusuyomu surekli hayır eee o zaman esine de annen seni aradimi beni verme desin napcan esimi simdi i surekli rahatsiz edilmekten hoşlanmaz desin valla hep derim cingari bi kere çıkar zaten sonra dengelenir işKizlar az kaldi delirmeme kayinvalide kp surekli 7/ 24 esimle beni ariyolar anlamiyorum bu insanlari bugun hafta sonu is yok guc yok yqtalim diyoruz sabah 9 da kp 9 bucukta kaynana ariyo acmayincada israrla devam ettiriyolar tamam 1 aranir 2 aranir ama ben dakka basi kendi annemle konusmuyorumki onlarla konusuyum is guc demiyolar ariyolar ben acmasan esimi ariyolar napiyonuz diye hergun napacam evde oturuyorum iste![]()
Esimede hep.diyorum hergun annemle konusmuyorum sizinkiler ariyo diyorum napiyim annede arasin konusalim diyo nasi bi huyu var çözemedim kayanagilide cozemedim valla bazen aramazlar bazende aramaktan nefes aldirmazlarValla oyle iyi gelin olcam diye düşünme maden esinde iş yok sabah 9 da aradimi alo bdiye acip biz bu saatte uyuyoruz kapatiyorum dersin zaten kavga etmekten.bi daha aramaz en nefret ettigim.sey sabah aranmasi ayrica esinede bize yazfigin gibi yaz ben annemle hergun konusmuyorum ki konussanda senin annen esin senin babanla konusuyomu surekli hayır eee o zaman esine de annen seni aradimi beni verme desin napcan esimi simdi i surekli rahatsiz edilmekten hoşlanmaz desin valla hep derim cingari bi kere çıkar zaten sonra dengelenir iş
Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyizevdeyiz iste
Hic unutmam evlendigimizin ertesi gunu saat sabah 5te kayinpeder aramisti napiyonuz nasilsiniz diye![]()
dedigim gibi is sende bitiyo telefonu sana verdiginde bi kere bozucan kaynananı ve esini bidaha yapamaz zaten verdiginde esin telefonu kaynanan dunden bu yana degisen bisey yok basım agrıyo al ahmet mehmet neyse versen esine dumur gibi kalcak bidaha yapamaz yuzun yumusak galiba ama cok üzülürsün daha yolun basındasın benceEsimede hep.diyorum hergun annemle konusmuyorum sizinkiler ariyo diyorum napiyim annede arasin konusalim diyo nasi bi huyu var çözemedim kayanagilide cozemedim valla bazen aramazlar bazende aramaktan nefes aldirmazlar
Kv 'den seni aradığında aç telefonu,Kizlar az kaldi delirmeme kayinvalide kp surekli 7/ 24 esimle beni ariyolar anlamiyorum bu insanlari bugun hafta sonu is yok guc yok yqtalim diyoruz sabah 9 da kp 9 bucukta kaynana ariyo acmayincada israrla devam ettiriyolar tamam 1 aranir 2 aranir ama ben dakka basi kendi annemle konusmuyorumki onlarla konusuyum is guc demiyolar ariyolar ben acmasan esimi ariyolar napiyonuz diye hergun napacam evde oturuyorum iste![]()